Clipe de viata 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
monica_dicut spune:
Doamne Anca ce a crescut. Si ce blondina suntem 

Pun mana pe burta sa se ia si la mine ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
monica_dicut spune:
Beeeeyyy, iar bazai 

singura pe aici?
Ma supar, imi iau jucariile si plec si eu 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
oanaiacovita spune:
Mama mama dar ati scris azi...
Am fost la dr si am traheo-bronsita...
Sacosa de pastile pe capul 
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
claudela spune:
Va servesc cu o cafeluta, un laptic, un ceai...Dupa dorinte!![]()
Vroiam sa va spun ca de la 1 aprilie incep lucrul la noul loc de munca si sunt foarte fericita...Ne-am mai linistit putin din punctul asta de vedere...Cu invatat, cu alergatura, cu emotii..
Astazi imi pleaca si musafirii, ne mai linistim si noi...Chiar am avut o perioada foarte incarcata...
Poate nu ne vom mai stresa atat si ne vom implini ca viitori parinti intr-o buna zi!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
alinushca spune:
Neatza!
Mai sunt foarte putin acasa ca vine sotzu sa merem la cumparaturi. Poate imi iau ceva in care sa incap si eu :)
Bujo ma bucur mult ca te-ai linistit si ca e totul bine!Despre raceala, trece ea repede daca va ingrijiti. HUH! Te cred ca trebuie sa fi fost o calatorie foarte dificila.
kitzy e foarte bine ca ai deja bagajul gata. cine stie ce se intampla. dar cred ca fetitele stau cuminti la mamici in burtici asa ca o sa tot ai timp sa faci si sa refaci bagajul ![]()
Alexa si Oana va pup ca va munciti pe aici cu capitolele astea. Eu intru mai rar ca am subiectu meu unde am ramas fidela "Durerea.."
Dar ma bucur sa vad aici vesti concentrate despre toate fetele de pe forum pe care le stiu si care imi plac! Decat sa caut pe divers topicuri sa aflu de fiecare!
tuturor!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
10+
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
kitzy, doc mi-a zis ca ar trebui sa-l simt pe bebe. Simt io niste falfaieli pe acolo da nu stiu daca e balonare sau bebe. Oricum, piciorusele au in jur de 1 cm. Ma gandesc, ce forta sa aiba ca sa simt???
anca, imediat ce-mi pleaca sefu' bag un ochi la poze. Abia astept. E cuminte fata?
POZNICI CU NOI
15+ Mami de
Denisa
EL NINO
este cuminte rau ,plange numai de foame
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
quote:
Pun mana pe burta sa se ia si la mine
POZNICI CU NOI
15+ Mami de
Denisa
EL NINO
pai avem aproape 5 luni
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
slimatei spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Pun mana pe burta sa se ia si la mine
POZNICI CU NOI
15+ Mami de
Denisa
EL NINO
pai avem aproape 5 luni
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
dam si noi buzna pe aici..ne primiti..?
pupam babutza ..votat babuta si fosta gravidutza
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...

nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dat un vot va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
ancadragoman spune:
Stefania bine ai venit si multumim ptr vot
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
oanaiacovita spune:
Neata fetele!
Nu vine nimeni la o
? 
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...