Nou stil de viatza (195)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by anky

quote:
Originally posted by louisea

quote:
Originally posted by anky

quote:
Originally posted by louisea

Chiar asa

Preferata mea e Heidi Klum

Si sa nu uit welcome la fetele noi si spor la slabit.. cine are nevoie :)

Gusta multam de ceai. Te-ai mai linistit?

Claudia.. Asteptam poze :)

Heidi Klum e veterana,olandeza nu are decit 21 de ani.Oricum e un mare succes pentru virsta ei.

Anca,mami de doi nazdravani

Eu nu rest nu le prea prea stiu :)
Da Heidi e preferata mea, mai ales ca si dupa ce a nascut 3 copii arata asa bine

Defenetley,arata super dupa 3 copii.

Anca,mami de doi nazdravani

3 copii la 21 de ani??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mihaela fetita de Yubi, sa fi fericita, sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume si sa le aduci zi de zi numai bucurii parintilor.Yubi, sa-ti traiasca fata.
Si mie imi place Heidi, da operatiile estetice sa traiasca.Oricum mie mi se pare asa de controversata perechea asta, ea asa de alba, el asa de negru.
Mik, nu cred ca marul avea efectul asta.Eu de la cumnatul meu care are diabet, am invatat ca atunci cand imi e rau,sa mananc putin zahar.Ei eu nu am luat zahar si niste kinder.Oricum nu te gandi la oo-le kinder, uite aici despre ce vorbesc.
Gusta, am venit si eu la ceai,cam tarziu dar abia m-am trezit.Si poate as mai fi dormit daca maimutica nu venea sa ma muste.Stateam asa de bine in pat, mai ales ca dupa o ora de cand m-am bagat in pat a sunat postasul la usa.
Carina,interesante retete.Azi as face si eu niste conopida, nu am iaurt,dar sa vad ce improvizez.Aveam si niste piept de rata,da cred ca-l las pentru maine.
Ma duc sa mai citesc putin din urma sa revizuiesc ca nu-mi mai aduc aminte ce am citit la pranz

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tumpi: Milchschnitte (Ferrero) Serving Size: 1 candy bar; Calories: 118
Louisea: Heidi are 35 de ani (arata de 18 ce-i drept) http://en.wikipedia.org/wiki/Heidi_Klum
Claudia: ma bucur ca ti-au placut retetele.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput