Condica salajencelor [43]
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Noi am fost afara, cu bicicleta si la nisip/leagane...acum am venit. Merg sa "dau" o tura de carti cu Dia si apoi sa lucrez ceva la suedeza...da' mai viu!
vorbe de copil...
Hobby
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Buna fetelor. Ce parere aveti de vremea de afara?Azi a fost asa de cald incat m-a apucat harnicia si semanatul semintelor de flori si iarba ce le-am achizitionat toata primavara. Acum astept sa iasa, si sa infloreasca. Am avut si ajutor: Andrei a plivit si greblat, cu simt de raspundere. Cam atat despre noi, voi cum sunteti? Adriana cum ti-a iesit ghiveciul?Giulia, subscriu si eu la ce au spus fetele despre operatie. Maine de dimineata merg la scoala, apoi am de facut un tort corset. E primul pe care il fac de la 8 martie, chiar asteptam sa mai exersez.
Miha, si la voi e asa cald?Olim ce mai face Alex?Ioana, Bia, Cami, Andra, treceti la raport!
si mai vin!
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Otilia , ghiveciul meu a iesit excelent , dar numai eu si Paula am mancat din el . Colegu nu concepe mancarea fara acrne asa ca am bagat costita , carnati si caltabos la cuptor langa care fac un pireu de cartofi . L-am trimis si la cumparaturi , iar daca gaseste ciolan afumat maine fak o cirba de fasole boabe k ne este tare dor ... de-ar gasi si ceapa verde ar fi minunat ...
Ne-am propus sa mergem amine la cimitir sa semanam si noi flori la mama la mormant . Am vazut la meteo ca va fi tot asa de frumos si maine si duminika .
Cum am frekat cuptorul mi s-au rupt din unghii , ma duk sa-mi fac manichiura si revin ...
" Carpe diem ! "
olim spune:
si io care credeam ca ti inceput capitol noi, voi ati scris doar 2 pagini in 2 zile, se vede ca nu am fost pe faza
ma duc sa il culc pe alex si viu ca acuma pap bibe sngurel, ca doar maine are 4 luni
mami si Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Otilia, la noi nu e asa de cald, aici nu sunt diferente asa mari de temperatura de la o zi la alta. Toamna a venit incet-incet, timp de 3 luni, temperatura a coborat de la 16-18 grade cat erau in 7 septembrie cand am ajuns la 5-6 grade in acest timp. Mai tii minte ca in noiembrie noi aveam inca trandafiri infloriti si la voi deja era ger? Ei asa vine si primavara, azi a fost mai cald decat ieri, dar numai cu 3-4 grade, adica au fost 5-6 grade. Insa e vant, care e rece pentru ca marea e rece de peste iarna. Eu inca sunt "muta" ca e plin de lebede pe mare, toata iarna asa a fost. M-am uitat la prognoza de pe urmatoarele 10 zile si temperatura va fi constanta, undeva la 6-7 grade. Chiar daca e soare, chiar daca ploua, temperatura e cam tot acolo. Iar noaptea in jur de 2-3 grade. Nici intre zi si noapte nu este asa diferenta de temperatura ca in Ro. Aici la 20 de grade se ajunge probabil in mai-iunie, iar in plina vara maximele sunt de 28-30 de grade.
Asta e diferenta, ca nu e nici foarte frig iarna, nici foarte cald vara, nu sunt diferente de temperatura si sunt cele 4 anotimpuri. Anul acesta a fost aiurea iarna, ca a fost ca o toamna preluuuuunga, cu ploi si temperaturi pozitive, fara zapada. Dar toamna e toamna, primavara e primavara, iarna nu sunt geruri mai mari de -10 grade maxim si vara cum spuneam max. 30 de grade. Noa hai ca iar am facut o teorie intreaga!
Abia astept si eu sa-mi pun floricele in fata casei. In curte e iarba si sunt 2-3 pomisori parca, aici nu are lumea gradini, doar la tzara. Aici sunt curti cu iarba, flori pe langa case si in fata si pomi in curti. Si garduri mititele, de le poti trece cu piciorul , in general.
adriana cum mai e Paula? Mai bine, ai putut continua antibioticul?
olim, sa-ti traiasca Alex!!! Ai baiat mare, ce mai!
bia pe unde umblii?
vorbe de copil...
Hobby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Am venit sa va zic noapte buna. Se pare ca ati obosit dupa o saptamana de dezmat. Ia ghiciti ce am facut pana acuma: am cautat muzica tiganeasca!
Daca stiti vreo meloie faina, bagati link!
De ex Ternipe. am gasit doar 2 melodii faine, poate mai stiti si altele. Nu de alta da e Vlad DJ la un kef si vrea sa aiba toate genurile ca poate se cere.
Va
si va doresc un we placut.
olim spune:
io is pe zona, da amu caut romani in noua zeelanda, ca am asa o idee in cap
de aude colegu chiar nu mai intru pe net ba mai mult
otilia, cum esti, Andrei ce mai face?Am o surpriza pt tine cand viu acasa, asa ca musai sa vii la Ulmeni
mai viu dac am cu cine povesti,
mami si Alex
olim spune:
ma duc si eula culcare, ca vad ca is singurape aici, imigrantele nu-s, sefa sigur citeste ori profita de colegu
, iana, doarme cu luca
, anacezare la somnic
si restu la fel
asa ca noapte buna si de la noi si va las cafeluta pregatita pt dimineata
va pupam si va dorim un wek placut
maine sper sa termin cu mutatu si aranjatu, ca mi etaju dezastru si nu am cine sa ma ajute.
mami si ALEX
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Am venit sa va zic noapte buna. Se pare ca ati obosit dupa o saptamana de dezmat.
Ia ghiciti ce am facut pana acuma: am cautat muzica tiganeasca!Daca stiti vreo meloie faina, bagati link!
De ex Ternipe. am gasit doar 2 melodii faine, poate mai stiti si altele. Nu de alta da e Vlad DJ la un kef si vrea sa aiba toate genurile ca poate se cere.
Vasi va doresc un we placut.
baga un ochi aici sauaici
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi