Ce ne facem, fetelor?!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nu am nimic impotriva castrarii pedofililor, dimpotriva sa se faca peste tot in lume, dar cu schimbarea rolurilor intre femeie si barbat, intre mama si tata, cu asta nu pot fi de acord.
Din pacate in vremurile nostre normalul e un termen din ce in ce mai larg si mai abstract. Cica sa accepti si sa nu judeci, de acord dar facand asta vor fi din ce in ce mai multi si unde se va ajunge? Cand copilul meu la gradinita ca avea colegi cu doua mame si colegi cu doi tati si va vedea asta si pe strada si pe la rude, el va creste considerand ceva normal sa-si aleaga partenerul de viata din orice sex isi va gasi jumatatea. Si vom fi pe glob familii de tot felul , perechi de femei, perechi de barbati, transexuali, travestiti, transformati mai mult sau mai putin, barbati cu vagin si femei cu p..... Doamne fereste, unde se indreapta omenirea?

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

dana d. se intreaba

quote:
Doamne fereste, unde se indreapta omenirea?

Simplu: se indreapta spre normal

Si eu tot din tabara "intolerantilor" sunt. Fiecare cu parerea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by dana d

Nu am nimic impotriva castrarii pedofililor, dimpotriva sa se faca peste tot in lume, dar cu schimbarea rolurilor intre femeie si barbat, intre mama si tata, cu asta nu pot fi de acord.
Din pacate in vremurile nostre normalul e un termen din ce in ce mai larg si mai abstract. Cica sa accepti si sa nu judeci, de acord dar facand asta vor fi din ce in ce mai multi si unde se va ajunge? Cand copilul meu la gradinita ca avea colegi cu doua mame si colegi cu doi tati si va vedea asta si pe strada si pe la rude, el va creste considerand ceva normal sa-si aleaga partenerul de viata din orice sex isi va gasi jumatatea. Si vom fi pe glob familii de tot felul , perechi de femei, perechi de barbati, transexuali, travestiti, transformati mai mult sau mai putin, barbati cu vagin si femei cu p..... Doamne fereste, unde se indreapta omenirea?

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mda, ca ne casatorim si facem copii dupa cum face si vecina de la 2 sau colega de la servici.
Nu ne casatorim pentru ca pur si simplu sintem atrasi si ne indragostim de o persoana anume...ce face multimea, facem si noi, ca doar n-avem filtru personal.

Buna rationament, ce sa zic...

Mai bine ii bagam in puscarie, sau nuuuuuu...mai buna idee, ii exterminam, ca nu da bine la "normalitate" si ne clatina fragilul piedestal pe care ne-am cocotat ca fiind "normali".

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa38 spune:

Aici se vede diferenta intre mentalitatea occidentului si cea romaneasca. Pentru prima data ma bucur ca traiesc in Romania, macar aici nu sunt obligata sa vad pe strada barbati tinandu-se de mana sau femei mangaindu-se si bine ca copiii mei nu au colegi cu doua mame sau doi tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by alexa38

Aici se vede diferenta intre mentalitatea occidentului si cea romaneasca. Pentru prima data ma bucur ca traiesc in Romania, macar aici nu sunt obligata sa vad pe strada barbati tinandu-se de mana sau femei mangaindu-se si bine ca copiii mei nu au colegi cu doua mame sau doi tati.

Norocoaso!...aci nu scapi, bre...se lipesc de tine si-n metrou, si pe strada, te asalteaza la fiecare colt, mama draga...freak show, nu alta

Te tin legata de miini si de picioare si te forteaza sa te uiti la ei...

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nu sunt nici pro, nici contra, dar am o intrebare pentru mamele care sustin sus si tare ca nu e normal, ca trebuie sa-i "exterminam" - e doar un termen, luati-l in considerare la figurat - ce ati face voi daca ai vostri copii or sa vina acasa intr-o zi sa va spuna ca sunt atrasi de persoane de acelasi sex??? O sa-i duceti la biserica sa-i exorcizeze? Sau o sa-i dati afara din casa? Ce o sa faceti??? Nu or sa ramana tot copiii vostri? Nu o sa-i mai iubiti la fel??? O sa-i dati afara din casa si din familie pentru ca nu se inscriu in limitele normalitatii??? Chiar as vrea sa-mi raspundeti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ocupatia primordiala a romanului: mana in sold si teama de ce o sa spuna vecina de la patru! A ...si sa nu uitam, comentatul persoanelor care nu se incadreaza in standardele "blocului" de normalitate si scuipatul in san, evident cu un "Fereasca Sfantul de asa animale, strecurat printre dinti"!
Si ultima replica, cea cu "Bine ca traiesc in Romania", spune chiar totul.
Mai fratilor, ce va intereseaza atat ce face x, sau y, e viata lui, familia lui, copilul lui?! Cu asemenea atitudine, voi sunteti in stare sa marginalizati copii "celorlalti", asa cum se intampla si cu copii infectati cu HIV.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Ocebine LoraG76

Si eu sint bucuroasa ca traiesc in Occident
Si iata- nici macar n-am fosolist majuscule.

damele... si n-are importanta in care "tabara" sinteti. Eu tot va pup

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

Nu sunt nici pro, nici contra, dar am o intrebare pentru mamele care sustin sus si tare ca nu e normal, ca trebuie sa-i "exterminam" - e doar un termen, luati-l in considerare la figurat - ce ati face voi daca ai vostri copii or sa vina acasa intr-o zi sa va spuna ca sunt atrasi de persoane de acelasi sex??? O sa-i duceti la biserica sa-i exorcizeze? Sau o sa-i dati afara din casa? Ce o sa faceti??? Nu or sa ramana tot copiii vostri? Nu o sa-i mai iubiti la fel??? O sa-i dati afara din casa si din familie pentru ca nu se inscriu in limitele normalitatii??? Chiar as vrea sa-mi raspundeti!

Lora, mami de Iustina

Buna intrebare!!
Raspunsul ar fi: asta nu mi se va intampla tocmai mie, caci eu sunt normala si traiesc in romanica cu oameni normali
Din pacate la copii nu se gandeste nimeni, lumea e prea ocupata sa le judece parintii. Si asta e o chestie tipic romaneasca.

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Mai usurel cu acuzatiile astea veninoase visavis de “intoleranti”, cu privitul peste gard, cu judecatul si datul cu parerea.
Numai faptul ca “normalul” mi se baga pe gat cu atata virulenta si ma face sa dau un pas inapoi.
Oare nu se poate emite o parare personala fara sa fim blamati pentru asta ca nu suntem “la moda”, ca nu acceptam normalul si ca ne uitam numai in curtea vecinului sau ca suntem "incuiati"???

Daca retin bine nu se discuta despre cresterea copiilor de catre cupluri de homosexuali, ci despre o femeie devenita barbat, apoi iar a dorit sa fie femeie pentru a procrea etc.
Personal, subliniez personal, acest joc de-a uite femeia, nu-i femeia, ba-i barbat, etc imi arata clar ca persoana respectiva are probleme psihice.
Daca nici aceasta instabilitate n-o fi problema psihica atunci clar spitalele de profil trebuie desfiintate.

Nu de alta dar mergand pe aceeasi linie “de acceptare” probabil f. curand va fi normal sa te imperechezi si cu vreo maimuta, copilul sa fie nascut de bunic, bunica sa faca amor cu sotul nepoatei, etc, etc, ca doar ce ma intereseaza ce-i in curtea vecinului ?

Cat despre daca si copilul meu ar fi si-ar pati normal ca l-as iubi, dar as suferi. Insa asta seamana a probabilitatea aceea cu drobul de sare. Voi trai si voi vedea.

Mergi la inceput