Ce ne facem, fetelor?!
Raspunsuri - Pagina 7
olguta12 spune:
Petra,
Sa stii ca n-am NIMIC mai bun de facut decat sa intru aici si sa "creez" povesti de adormit copiii, doar ca sa am ce tasta.
Legile fiecarui STAT in parte-nu numai legile FEDERALE- permit MULTE.
Asa cum si castratul chimic este folosit cand sint pedepsiti pedofili care au mai multe "condamnari".
Sint la servici,si nu pot intra acum, dar daca doresti- si ai timp, poti intra la Cleveland Plain Dealer, si cauta in arhiva...Si dupa aceea mai vorbim
http://www.plaindealer.com/page2.php
Eu una nu am spus ca "schimbarea de sex" este sexy sau "scarboasa"- dupa cum ai declarat si tu. Eu vorbeam despre COPII, despre amanuntele in care ne "impiedicam" toti, atunci cand ne dam cu parerea, si "decidem" noi, in intelepciunea noastra cine este, poate, si are dreptul de a fi parinte.
Ce isi taie sau isi adauga o oarecare persoana la anatomie, ma intereseaza mai putin... Eu imi vad de ograda mea. Imi vad praful de sub picioare...
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
soanso spune:
chiar asa "ce isi taie sau isi adauga o oarecare persoana la anatomie " cum scria Olguta12e mai putin interesant.
eu ma intreb oare ce vrea tipul-dupa ce se naste copilasul ,ce v-a dori sa fie mama sau tata??? oscileaza femeie sau barbat...poate nici dupa aceasta experienta nu se va putea hotara .
sincer nu am nimik cu nimeni dar asta e prea de tot!!!mie mila de pe acum de acel suflet nevionovat!
inclin sa cred ca are ceva la "mansarda" tipul!
poate face toate aceste lucruri de dragul publicitatii sau poate din inconstienta,lipsa de maturitate de...
SOSO (20 dec 2005)
blackpanterro spune:
Nici acum nu a citit nimeni articolul.El spune clar ca va fi tatal dupa nastere.
Olguta, eu sunt de acord cu tine, you go girl!!
PS. Inca astept studiul despre ce "osanditi de soarta" sunt pruncii crescuti de cupluri de acelasi sex.Eu am arata un studiu care spune ca acesti copii sunt perfect normali si fericiti.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
adelaki spune:
Cred ca exact asta este problema acestor copii: MILA anumitor persoane. Vaaai ce mila mi-e de el si vaai copilu ala o sa fie anormal pt ca ma-sa , pardon ta-su e anormal. Si vaaai saracu...
si uite asa prin asemenea reactii copilu ala va intelege ca e ceva in neregula cu el si va suferi.
Mie mi-e mila de multi copii si nu cei crescuti in cupluri de homosexuali, ca nu prea sunt d'astia pe la noi, ci de parinti alcoolici care se bat intre ei si bat si copilu - mai in fiecare zi la stiri mai vezi cate unu batut pana cade din picioare, legat de pat si hranit cu paine, etc. Si imi e mila de copiii nascuti din parinti cu grave probleme psihice - pe aia nu ii mai judeca nimeni daca sunt normali sau nu sau daca aveau dreptu' sa faca copii. Si imi e mila de copiii aia, cate 5-10 frati care nu au ce manca, ce imbraca si nici la scoala nu merg, da' mama lor e normala si mai toarna niste fratiori, dupa care apare la TV si cere pomana. Astea sunt toate situatii NORMALE, nu?! Si copiii astia au un viitor roz, nu-i asa?!
Adela si bebe Darius (7.11.2007)
adelaki spune:
blackpanterro, mai ai de asteptat mult si bine studiile alea. aici nu se exprima decat scarba si mila
soanso spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Nici acum nu a citit nimeni articolul.El spune clar ca va fi tatal dupa nastere.
si il crezi????poate se razgandeste !
adelaki,mila e un sentiment normal....
SOSO (20 dec 2005)
olguta12 spune:
Si ACUM...pt ca am avut o pauza de 5 minute.... IACA niste amanunte... mama lor de amanunte nenorocite si nesabuite:|
Chemical castration in the United States
According to Jeffrey Kirchmeier, at least seven states have experimented with chemical castration laws in the United States. Those states are California, Florida, Georgia, Ohio,Texas, Louisiana, and Montana. California was the first state to use chemical castration as a punishment for sex offenders. In California and Ohio, judges may require first-time offenders to undergo chemical castration. After a second offense treatment is mandatory.
In Iowa and Florida chemical castration is available in all cases involving serious sex offenses. As in California, treatment is mandatory after a second offense.
Criticism
Though generally considered more humane than surgical castration, chemical castration has attracted a number of critics.
The American Civil Liberties Union opposes the coerced administration of any drug, including antiandrogen drugs for sex offenders. They argued in 1997 that forced chemical castration was a "cruel and unusual punishment", and thereby constitutionally prohibited by the Eighth Amendment. They also stated that it interfered with sex offenders' "right to procreate", and could expose users to various health problems.
Large doses are required to be effective in men. Most men will receive 400mg to 500mg per week. In some cases, men given oral doses as high as 700 mg/day have still reported regular sexual arousal and fantasies.
Side effects
The use of Depo-Provera can cause several side effects including weight gain, fatigue, thromboembolism, malaise, hypertension, mild depression, hypoglycemia and rare changes in liver enzymes.
In addition to ethical concerns, chemical castration may increase blood pressure in males, sometimes to dangerous levels. Chemical castration may sometimes cause gynecomastia, a side effect that is sometimes treated with tamoxifen, a SERM. Other side effects, such as the formation of abnormal fat deposits in the liver, are being investigated.
olguta12
"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
adelaki spune:
mamaaa, olguta, ce miiiilaaaaa mi-e de oamenii astia...
petra spune:
quote:
Originally posted by olguta12
Petra,
Sa stii ca n-am NIMIC mai bun de facut decat sa intru aici si sa "creez" povesti de adormit copiii, doar ca sa am ce tasta.Legile fiecarui STAT in parte-nu numai legile FEDERALE- permit MULTE.
Asa cum si castratul chimic este folosit cand sint pedepsiti pedofili care au mai multe "condamnari".
Sint la servici,si nu pot intra acum, dar daca doresti- si ai timp, poti intra la Cleveland Plain Dealer, si cauta in arhiva...Si dupa aceea mai vorbim
http://www.plaindealer.com/page2.php
Eu una nu am spus ca "schimbarea de sex" este sexy sau "scarboasa"- dupa cum ai declarat si tu. Eu vorbeam despre COPII, despre amanuntele in care ne "impiedicam" toti, atunci cand ne dam cu parerea, si "decidem" noi, in intelepciunea noastra cine este, poate, si are dreptul de a fi parinte.
Ce isi taie sau isi adauga o oarecare persoana la anatomie, ma intereseaza mai putin... Eu imi vad de ograda mea. Imi vad praful de sub picioare...
olguta12
"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
Olguta,
Da, eu am altele mai bune de facut decat sa stau sa caut site-uri cu castrarea pedofililor!!!!
Nu stiu daca tu stii ca in limbajul internetului scrisul cu majuscule inseamna ca tipi la cineva !Daca nu stiai afli acum!
...ah si mai ceva, se observa ca iti vezi de ograda ta atata timp cat nu respecti si parerile altora fie ele si contra cu ale tale !!!!
olguta12 spune:
Uite ca mai invatza si baba cate ceva pe Internet.
Promit ca de azi inainte n-am sa mai scriu cu majuscule. Nu de alta, dar nu prea le am cu tzipatul.
Cat despre "cautatul" pe Net- eu chiar nu cautam informatii despre "pedofili". Din pacate, eu cautam informatii despre legile pe care le au anumite state, printre care si statul in care locuiesc. Am incercat doar sa confirm cele scrise mai devreme, deoarece se pare ca te-ai indoit foarte categoric de cele scrise.
Norocul meu ca nu-s ocupata, si am timp sa bantui Internetul.
Daca te-au deranjat cuvintele mele, imi cer scuze, Petra. Dar nu prea inteleg unde nu ti-am respectat parerile. Era vorba de legi(incerc sa subliniez, si sa uit de majuscule), nicidecum de faptul ca parerile mele nu-s acceptate de intreaga audientza, sau invers.
Ma bucur totusi ca tu nu scrii cu majuscule. Inca o intrebare, si promit sa ma retrag de la subiect. Semnul de exclamare... ce inseamna in limbajul Internetului?
Asta ca sa nu mai caut eu pe Net
Multzam fain pt educatie si pt ajutor.
O zi buna tuturor
olguta12
"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...