Ce ne facem, fetelor?!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by blackpanterro

Pt cei care se oripileaza la asa ceva....aratati-mi si mie un studiu(adevarat nu facut de grupuri religioase) ce spune ca pruncii crescuti de cupluri, de parinti iubitori si grijulii,de acelasi sex cresc avand sechele de pe urma faptului ca au doi tati sau doua mame.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Dar tu poti arata vreun studiu care arata clar ca acei copii crescuti de "doua mame" sau "doi tati" nu raman cu sechele?

Criss si Alex (11.05.2003)

http://www.medscape.com/viewarticle/514477

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Pe langa riscul de a se naste cu organele genitale "saracite" pe motiv de tratamente ale genitorului,ma intreb cum o sa-i spuna aceluias genitor:mama sau tata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by adriana

Sheannamp... pregateste-te sa devii intoleranta... stai ca apar acum aparatorii "neintelesilor"

Sunt curioasa pe unde o sa-l scoata.. ... de fapt, se rezolva usor si cu asta..
Ce a ajuns si omu bre, dupa ce ca unii se trag din maimute, acum femeia e barbat, barbatu naste copii, copilul are 2 tati ... pai cred si eu ca nu mai e nevoie de Dumnezeu.. brrr

mi-a placut ce-ai scris!
sunt de acord cu tine!

mai intreb si eu, sigur e o stupid question, dar o fi si vreun catel care sa vrea sa fie catelusa? nu vi se pare ca unii vor prea mult? ca au impresia ca asa s-au nascut: pentru a fi altceva? eu cred ca lucrurile astea le-au fost "cultivate" in creier cumva.... eu nu cred ca cineva se naste cu trup de femeie si e 100% spirit de barbat sau invers.... daca gandesc in puncte alb-negru, asta e, oi fi si eu defecta!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Un subiect la care nu pot sa tac.
Se discuta despre "NORMAL" si "ANORMAL".

S-au facut extrem de multe teste si studii cu copii crescuti de cupluri homosexuale, si inca nu s-a gasit UN SINGUR CAZ in care copilul crescut de acesti parinti sa "iasa cu sechele". Numai expresia ma lasa rece. Copilul nu IESE nicicum, de niciunde. Nu e urs sa iasa din barlog. Unui copil nu-i pasa cine e mama, cine e tata- important este sa fie iubit, ingrijit, ocrotit, calauzit.
Am un coleg la servici. Un om SUPERB si la propriu si la figurat. Arhitect, om de afaceri, are un "partener de viata"- investment banker, si sint impreuna de aproape 27 de ani. S-au cunoscut in facultate, si impreuna au crescut 5 copii- CINCI. Copii pe care i-au infiat unul cate unul-copii pur si simplu aruncati de cupluri HETEROSEXUALE-dap-de mama si de tata- abuzati, molestati, chinuiti, printre ei fiind si o fetita nascuta in Romania. Toti 5 copii sint elevi/studenti nemaipomeniti. Cel mai mare este in law school, alti doi in facultate(un baiat la medicina, o fata la business management). Cei doi mai mici sint in liceu, si merg cu A(10) pe linie. Viata lor este -pot spune cu mana pe inima- superba. Au oferit totul copiilor, si inca o fac. Dar mai presus de orice, le-au oferit o familie. I-au calauzit, si i-au invatzat sa respecte oamenii, viata, sa aprecieze ceea ce au. Sint si vor fi niste oameni integri, muncitori,dirzi, buni, si milosi. Nu-s rai, invidiosi, dar inainte de tot si toate vor accepta oamenii pt ceea ce sint. Nu au prejudecati, rautati gratuite, nu stiu ce-i aia ura. Fie ea de rasa, religie, sau "sexual orientation".
Am tot respectul si admiratia pt ei, ca oameni...ca cuplu. Ceea ce fac ei in dormitor este treaba LOR- NU A MEA. Eu am grija de dormitorul MEU, de sotul meu.
Cat despre oamenii "anormali"...pt ca nu sint ca "noi"..astea sint idei arhaice, si nu dau dovada decat de rautatea si ignorantza prezente in noi toti. Depinde daca dorim sa le acceptam sau nu.
Eu una refuz.

si un PS mic- homosexualitatea nu este CULTIVATA precum rosiile in gradina,nu este o boala mintala. Da, chiar asa se nasc. Nimeni nu se trezeste intr-o buna dimineatza si-si spune "de azi inainte voi fi homosexual". Numai ideea este penibila, si lipsita de orice sens. Si da, s-au facut destule studii si despre asta. Cum le gasiti? Se numeste GOOGLE. Minunatie mare Google asta. Doar tre sa tastezi "Sexual orientation medical studies"... etc etc

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

olguta12,
foarte bine spus!

Cred ca ar trebui sa ne preocupe mai mult copiii din familiile "normale" unde alcoolul si bataile sunt la ordinea zilei si sa nu le mai plangem de mila celor crescuti de cupluri homosexuale.
Din pacate insa tindem sa judecam si sa punem etichete fara sa avem in vedere toate detaliile.

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Olguta12,
Pt copii conteaza iubirea neconditionata.
In rest, NU exista garantii despre cum va fi viitorul copil, viitorul copilului, etc,etc,etc ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu am intervenit la acest subiect deoarece cred ca "normalitatea" este data de reactiile societatii.
prin reactia "vai ce mila imi este de copiii crescuti de homosexuali" in primul rand plasam aceste familii in sfera "anormalului", prin faptul ca ne e mila gandim ca ceva "rau" se intampla acolo si copiii nostri, colegi poate cu acei copilasi, ii vor privi cu alti ochi si vor incepe sa ii tachineze - deci sa le faca rau - ca sunt altfel decat ceilalti copii si daca mai facem si niste comentarii "picante" relativ la relatia parintilor tacamul e complet.

si relativ la traumele copilului nascut in cazul de fata - care o fi diferenta intre un copil care stie ca a fost adus de barza si i se explica ca el a iesit din burta maica-sii (brrr!) si copilul acesta? cand e suficient de mare sa inteleaga i se explica situatia si asta e tot.

dar repet - acel copil nu va realiza de "anormalul" situatiei sale pana nu se va gasi un binevoitor sa i-o explice.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

uff, uff, uff, mai fetelor, aici nu judecam si nu pedepsim pe nimeni, pur si simplu ne expunem parerea, deci clar suntem in doua tabere, (dar nu in razboi!!!), unii pro altii contra...
deci, haideti sa nu ne mai ambalam atata si sa lasam libertatea de opinie sa functioneze!

si ca o precizare, sunt in tabara lui Sheannamp!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Eu n-am fost in tabara niciodata.
Nu m-a lasat bunica- ca-s sigura ca mama si tata ar fi zis "merci" sa scape de mine cateva saptamani.
Nu ma ambalez, sincer. Poate par eu mai agitata, asa ca un Pepsi proaspat desfacut, dar nu e cazul.
Asa cum au spus si Adela si Daria, uita toata lumea de "parintii" iubitori care-si snopesc copiii, care-i terorizeaza si-i maltrateaza zilnic.
Cu cine te culci in pat- femeie sau barbat- n-are NIMIC de-a face cu capacitatea ta de a fi un parinte iubitor, intelegator,si intelept.
Nu este acceptata ideea ca doua femei- sau doi barbati- sa isi imparta viata. Sa aiba o relatie...5..10..15..20..30 de ani.
Dar este acceptata ideea unei femei care face 5 copii cu 6 barbati, care umbla de la barbat la barbat ca o albinutza din floare in floare.
Deasemenea, un barbat care umbla cu juma' din "sat" e barbat...chiar daca lasa copii in urma lui, precum imi las eu sosetele prin casa..
Acum vreo 2 ani, a fost un caz- aici in Cleveland-care m-a lasat MUTA. Un tip- la doar 32 de ani, avea 31 de copii cu 25 de femei. Autoritatile l-au dat in urmarire, deoarece datora aproape 300,000 de dolari in pensie alimentara.
Si un judecator- iaca unul istetz in sfarshit!!!- i-a dat de ales: Puscarie(plus plata integrala a pensiilor alimentare fata de copiii lui) sau castrare chimica.
Ce credeti ca a vrut "taurul comunal" sa aleaga?
Din fericire, instantza stia ca nu isi poate permite sa scoata 300,000 de gologani de la ciorap- omul era prea ocupat cu "amorul si insamantzarea" ca macar sa aiba o slujba; asa ca, judecatorul a decis pt el.

Iaca aici site-ul unui "shelter" la care mi-am oferit "serviciile" cand eram inca in liceu.
Si acum mai am coshmaruri, rezultatul celor ce am vazut acolo.
Si incredibil... nu am vazut nici o femeie care sa reprezinte "comunitatea" homosexuala acolo. Toate femeile pe care le-am intalnit, erau acolo pt ca fusesera distruse- si fizic si psihic, de soti, prieteni, concubini.
http://www.havenhousela.com/

olguta12

"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by olguta12
. ..... Autoritatile l-au dat in urmarire, deoarece datora aproape 300,000 de dolari in pensie alimentara.
Si un judecator- iaca unul istetz in sfarshit!!!- i-a dat de ales: Puscarie(plus plata integrala a pensiilor alimentare fata de copiii lui) sau castrare chimica.
olguta12

"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Nu prea imi vine a crede ca o instanta judecatoreasca din America a dat un verdict la alegerea vinovatului pentru simplul fapt ca legea nu permite asa ceva.
DAca nu vrei puscarie te castram chimic !!!!! Hai sa fim seriosi !!!!!

Legat de subiect : fiecare face cu corpul sau ce vrea, din femeie devine barbat si invers, poate fi si una si alta, poate face sex cu cine vrea si cand vrea dar personal mie m-i se pare scarbos de-a dreptul individul ala(sau ce o fi el) insarcinat !!!!! Este contra naturii , contra sensului vietii !

Mergi la inceput