Gravidutze si mamici de CLUJ-68

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

uff. ce bine ..a venit tati si se ocupa el de bebe. daca eu il mai las sa planga..altfel sta treaba cu tati. el nu e deacord sa lasam copilul sa planga. acum se joaca amandoi si e linisteeeee. eu plec sa pap.

GEANINA. multumesc de incurajari.

ne pregatim imediat si de baita..momentul preferat a lui edi. :)
cu imbracatul va fi mai greu....:)

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Poze noi
http://good-times.webshots.com/album/562818191uWjoyD

Filmulete noi,cel cu plansu si cel cu rasu
http://good-times.webshots.com/album/562296586rXaQSG

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

quote:
Originally posted by dianaaa

buna,sunt si eu o burtica de fetita in 26 sapt,v-am desoperit recent si acum incerc sa recuperez citind din urma.....noi suntem bine,am avut pana acum o sarcina fara probleme.Ca dr.l-am ales pe Muresan de care sunt tare multumita.Poate ajung sa va cunosc si personal la vreo intalnire,abia astept.Va pup

Bine ai venit printre noi, Diana. Primele 10 mesaje iti apar cu intarziere pentru ca sunt moderate, asa ca incearca sa le scrii cat mai repede.

Apropo fetelor, ce ziceti de o portie de papanasi saptamana viitoare?

Sa va zic si eu de Andrei, eu n-as putea sa-l las sa planga. De adormit adoarme aproape in totdeauna la titi, in masina adoarme in 5 minute, la plimbare cateodata adoarme in carucior. Nu l-am lasat NICIODATA sa planga, dar pentru asta pot sa il pun in pat, in leganel, in scaunul de masina sau in carucior si sta foarte cuminte. Eu nu consider ca il rasfat sau ca il 'invat rau', cred ca ii dau dragostea de care are nevoie.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara fetelor si de la noi!

am ajuns acasa,am adus-o si pe piti,suntem bine,numai ca m-am saturat de drumuri,hihi.recunosc ca nu am apucat sa va citesc tot ca tare mult ati scris.sper ca sunteti bine toate.va pupic si mai revin

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ramonella - ce mari ati crescut! se pare ca suntem pe aceleasi "gusturi"... si noi avem salopetuta cum are Bea in playground cu ursulet!

ma mir insa ca stau asa de frumos aranjate icoanele in patut la bea... eu le-am pus in buzunarul de la lenjerie ca noi facem ravagii prin patut! adunam tot!

si noi avem hobby-ul cu "citit presa"! hihihi!

mai, mai ce seamana fetele noastre... numai ca noi nu papam asa de bine ca voi!

o seara frumoasa!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaaa spune:

mai sunt butici pe aici sau doar mamici?
ps.oare de ce merge incredibil de incet site-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Cat despre intimitatea unui cuplu - intr-adevar, cand bebe doarme in patul matrimonial, lipseste intimitatea, dar doar in patul matrimonial lipseste, ca in rest, doar avem si alte locuri interesante prin casa . sunt deschisa la experiente noi , numa bine nu intervine rutina in relatie .

nu am gasit la BIG biscuiti fara gluten!!!!!!!

sunt franta...am fost cu Sorana afara...de la 17-19.

nrl ,nici eu nu consider ca-mi rasfat fata si oricum este o fire foarte independenta ...plus ca deja are personalitate daca iti vine a crede.

sa nu credteti ca a dormit cu mine ....nuuuu ...doarme doar din vara!cu siguranta cand va avea camera ei se vor schimba datele problemei...deocamdata stam claie peste gramada

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Astazi a fost o zi super!Am stat afara cam 3 ore.
Printre altele, am citit dezbaterile voastre.Sunt de acord cu tine, Cristina draga.
Sincer si mie mi se par aceste momente deosebit de importante "si daca nu imi tin copilasul in brate cateva luni, mai tarziu voi regreta" (asa am gandit din momentul in care s-a nascut Daria).
Va impartasesc din experienta mea: timp de 2 luni am tinut-o pe Daria aproape numai in brate, de adormit tot in brate (bineanteles, cu exceptiile de rigoare:baita si dupa ce adormea o puneam in patut).Nici n-am simtit daca mi-a fost greu, cert este ca am incercat cu multa blandete si tact s-o dezvat de acest obicei si am reusit: o luam cu mine oriunde mergeam: o lasam pe pat, pe canapea, in scoica, ii cantam, ii povesteam si uite acum ce fetita scumpa are mama - important era sa ma vada si sa simta ca sunt alaturi de ea.
Am incercat si eu s-o las sa planga, dar dupa nici 10' am crezut ca mi se face rau daca o mai aud plangand.
Cred ca importante sunt modalitatile pe care le abordam.
Si eu am citit intr-un tratat de psihologie ca s-a dovedit in urma unui studiu - bebelusii tinuti mai mult timp in brate s-au dezvoltat mult mai bine din punct de vedere psihic, fiind in acelasi timp mult mai linistiti decat cei care nu erau tinuti atat timp in brate.
De fapt, ramane la latitudinea fiecareia dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

OANAALINA - Eu scot petele cu Vanish.Nu ies chiar toate dar e destul de bine.
LORE - Sper ca te simti mai bine - poate astenia de primavara isi spune cuvantul.Sa te faci bine, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

dariandra - si pe mine ma tenta vanish insa vroiam sa vad daca mai foloseste cineva... sper ca nu ramane in hainute... dupa ce le spala masina... oricum ii dau si clatire suplimentara////

cristinagoji - suuuuper! mi-ai placut! scurta si la obiect!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

comoara din viata noastra

Mergi la inceput