Gravidutze si mamici de CLUJ-68
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Geany, Alexia a avut lacrimi dn prima luna, asa ca nu tine chestia asta cu copii nu au lacrimi.Depinde de copil.
Nu sunt de acord cu dormitul copilului cu parintii. Si Alexia doarme cu noi in pat noaptea cand o iau sa manance si adorm si uit sa o duc in patut dar nu e mai mult de o ora.Si o mai tin cu noi noaptea in pat cand e bolnavioara. Dar nu cred as putea accepta sa doarma permanent in patul nostru.Nu ca n-ar fi igienic dar in momentul in care accepti asta, poti sa-ti trimiti sotul in vacanta si sa ii spui sa se intoarca cand creste copilul mai mare. Asta e punctul meu de vedere.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Vai tu fetelor, pina am crosetat mesajul P m-a tot strigat si nu m-am dus, in final a adormit, dar facuse kk... ioi cum miroase in camera...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Cat despre copii plamgaciosi, nu ma bag pentru ca nu cunosc.Probabil ca daca ar fi avut excese de plans, altfel ar fi stat lucrurile.Cum insa n-am avut astfel de probleme, nu stiu.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Ramonella - alta mamica de bebe cuminte cuminte! Nu, nu e asa cum zici tu, cum il inveti asa il ai, cel putin nu pana la o anumita varsta. Nu doresc la nimeni sa-i urle copilul atata cat a putut urla al meu cand a fost mic. Daca sta copilul linistit in patut, nimeni nu va obliga sa-l luati in brate ca sa va demonstrati dragostea de mama, nu asta vroiam sa zic. Ce am vrut eu sa zic, e ca daca plange rau un bebelus, nu-l lasati sa planga numai de dragul unui principiu - acela de a nu-l invata in brate!
Si da, Geany, am mai spus, e vorba de bebelusi (pana la 1 an), ca dupa aia stiu si eu ce-i aia plans pentru testarea limitelor. In cazul asta si eu ii dau ignore pana se linisteste el singur, dupa ce am vazut ca nu tin explicatiile mele. Insa daca vad ca se ingroasa treaba si copilul meu continua sa urle mai mult de 15 minute, tot il iau in brate si incerc sa-l linistesc, ca no...mai au si acum tot felul de stari de oboseala, dureri de dinti...etc.
Mami 37+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by Ioana13
Vai tu fetelor, pina am crosetat mesajul P m-a tot strigat si nu m-am dus, in final a adormit, dar facuse kk... ioi cum miroase in camera...
Ioana mama de
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mami
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Vladic
barza
geanina-nica spune:
ioana-
al tau s-a culcat al meu acu s-a trezit si stau cu el in brate.sii ma ajuta la scris.
adriana-am citit si eu,pe undeva,inseama ca nu-i o regula.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
E un zgomot in bloc.. schimba nu stiu ce cabluri... imediat ajung la usa noastra... poate mi-l trezesc pe P
Ioana mama de
anca.b spune:
quote:
Originally posted by Ioana13
Ioana mama de
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Anca si
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
geanina-nica spune:
acum sta cu tatasu si papa para cu furculita,de plastic asai de dulce.
BALACEANU.L-I-MI PARE rau ca a trebuit sa treceti prin astea,no da bine ca sunteti bine.
CRISTINA-nornal si eu il i-au in brate cand il doare ceva sau vine si ma prinde de pantaloni,sa-l i-au in brate.si nici acum nu l-am lasat sa planga 15 min niciodata.
ioana-iesi si zile sa bata mai incet hihihihi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Cristina nu stiu ce sa-ti zic,acuma si tu,lasa-ma sa cred ca din cauza mea e Bea asa cuminte.Ca asa am crescut-o.
Intradevar,poate daca era o rauta si plangea non stop,alta era parerea mea.Dar acum asta este.
Aaaaa,si conteaza foarte mult starea emotionala a mamei.Chiar daca nu alapteaza.Si atmosfera din familie.Am citit,ca atunci cand bebe e agitat sau plange,mama sa incerce sa ramana calma,pentru ca daca bebe simte ca e agitata,devine si mai agitat.
Iti doresc ca Daria sa fie la fel de cuminte ca si Bea.
Geanina pe la o luna Bea a plans cu lacrimi.Acum plange cu lacrimi doar cand e super obosita.I-am facut si o poza.Bine,nu siroaie,asa o lacrima de crocodil.
Aaa,si am si filmat-o cand plangea,ca la cat de rar plange saracuta...O sa pun filmuletu,sa vedeti ca stie sa si planga...
Eu ma invatat ce vrea sa-mi transmita copilul meu.Stiu cand plange de foame,cand e nemultumita,tipa cand nu o bag in seama,maraie cand e obosita...Mai nou se rusineaza in oglinda.
Fiecare cum crede ca e mai bine pentru copilul lui.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii