Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Hai ca fac repede un capitol inainte sa ma culc

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.17 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

quote:
Originally posted by cory3maz

Crissule caut reteta si ti-o dau mintenas...

Reteta de ciorba radauteana: un piept frumos de pui (sau curcan), curatat de pielita se pune la fiert intr-o cratitza cu suficienta apa (ochiometric)...se ia spuma si apoi se trantesc in oala: morcovi+ albitura (pastarnac, telina, patrunjel radacina) + ceapa, toate intregi. Se fierb la foc mic, pana pieptul devine moale si legumele la fel. Carnea fiarta se desface in fasii ca o furculitza sau se taie cubulete. Legumele se scot din supa. Adaugi carnea in supa limpede. Intr-o tigaie, intr-o lingura de ulei, calesti usor putin morcov ras (da culoare si un plus de savoare)...adaugi morcovul in supa. Intr-un castron amesteci 400 g de smantana cu 2-3-4 galbenuse (cat vrei tu) si le adaugi in oala, dupa ce ai inchis focul si ai lasat sa se racoreasca putin supa! Altfel, se taie smantana cu oua, si mancarea nu mai are aspect! Potrivesti de sare si piper. Ciorba se drege in farfurie, dupa gust, cu otet, mujdei de usturoi sau hrean ras. Se serveste cu ardei iute.
Facultativ, se pot pune pentru un aspect si mai interesant al ciorbei, gogosari in otet taiati marunt si verdeata taiata marunt (dar noua ne place fara gogosari).

Reteta e exact asa cum o fac eu...Cu incredere! Spor si pofta buna!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Cory, saru-mana, as avea 2 intrebari:
1. Cand pun gogosarii murati in ciorba, ca randunelu vrea cu gogosari, la inceput cu zarzavatul sau la sfarsit, inainte de a o drege?
2. In loc de smantana, merge cu iaurt, ca noi mancam mai dietetic?
O sa sarim peste faza cu hrean si ardei iuti.
Abia astept sa vad ce iese. Ma duc sa scot un piept de la congelator.

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

'naseara...

N-am citit din urma, nu mai sunt in stare in seara asta...Totusi mi-a sarit in ochi un nud de Iulia de o larga inspiratie ce l-a facut pe Sasha sa tresare... Inca nu poate sa o pupe de unde e el, mai ales ca maica-sa l-a rugat sa mai stea acolo, dar ii transmite cele mai frumoase ganduri.

Am venit si eu de pe drumuri acu o ora. Am plecat de la 11 de acasa, sunt rupta, terminata, constipata, contractata.
Am fost sa dau acontul pt mobila, sa fac cumparaturi la Ikea, si la targ. Peste tot blocata in trafic. Trebuia sa merg si la aquagym de la 8, dar din cauza ca m-au avertizat ca apa din bazin nu e buna de nascut in ea pe motiv ca are prea mult clor, am ramas acasa.

La targul Kidex, din cauza ca a fost pus in coada locurilor de vizitat, mi se parea ca nimic nu e demn de cumparat (mi-e jena sa zic ca nu prea mai procesam ce vedeam). Bine nici nu corespundea ce aveau ei cu ce aveam eu pe lista de cumparaturi. Adica eu m-am dus cu produse clare pe lista gen cosmetice si alte servetele de la Sanosan, scoicile de la avent, absorbante de la Happy, interfon primii pasi etc, si acolo alte firme, alte distractii. Nu aveam dispozitia sa stau sa incerc produsele lor. Pot sa zic ca targul trecut babyexpo mi s-a parut mai bogat. Am achizitionat un singur lucru, carutul graco mirage plus care acolo era mai ieftin cu 180 ron decat ce vazusem pe net, asa ca l-am luat (cu 400) in spinare si m-am dus.
La standul Happy m-am dus glontz sa cumpar, nu mi-au dat decat o cutiuta cu mostre moka de care tocmai am primit si la cursul fb. Nu vindeau nimic. Si astea au fost singurele mostre care se dadeau pe acolo. La targul trecut se intreceau sa imi dea.

Poate voi o sa gasiti targul mai interesant. Nu am inteles nici parada modei pt rochii de mireasa imbracate pe fetite de varste de la 7 ani in sus. Or fi remanente de la targul de nunti ce a fost relativ recent acolo :)

Ajunge cu incoerentza. mai bine mai vorbim maine cand o sa fiu mai lucida

sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LYVY,ce facuram draga,de ne seamana copii in halulu asta?!-mai nu mai pot de atata ras...pe cuvant!nici daca erau gemeni nu semanau asa...da,parca Iris are mai mult par ca Samuel...suntem tari!no,sa vedem cine mai face copii,asa ca noi,la indigo!!!!pup si mama si fiica
Nasa,nu ma plangeam ca doarme-Doamne fereste-ci ca nu il puteam duce la plimbare...si acu doarme,si l-a adormit tati...sunt chiar extrem de fericita ca am asa un baiat model,altfel cum puteam sa fiu cam toata ziua pe crenguta!
cand oi veni prin Iesi,o sa aduc Mielu!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Noapte buna, Luny!

Dar restul rndunicilor? V-ati culcat?

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

RAMURICA NOUA!!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.17 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cris, gogosarii ii pui fideluta cand servesti ciorbica si poti pune iaurt dar cremos. Ce crezi ca am mancat si noi in seara asta?? Bineinteles papricas

Cory, ce bine suna ciorba asta, eu sunt lesinata dupa cea de burta si asta e asemanatoare. Eu la cea a la grec nu pun usturoi, pun zeama de lamaie si lapte, nu smanatana.
Aaa, clatitele alea pufoase sunt la ordinea zilei, aveam perioade cand faceam o zi da, una nu .

Gecko, lasa, nu-i nimic daca s-a ars blatul, papa si tu de la cofetarie.

Lyvy, am vazut si eu dolofanica Iris, o scumpa!

Delphinas, bine ai revenit pe crenguta cu povesti despre baieti frumosi! I-am admirat pe amandoi!

Sovi, ai fost la Kidex? Ce e pe-acolo? Maine dimineata mergem si noi.

Luny, ma bucur ca e spre bine poponetu si nu te mai doare.

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Sovi, dar saltelute, lenjerii de pat, chestii de-astea aveau?

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty...ce poza cu Printesa ta!da,sa stii ca e grasuta,ca are burticuta deja...si,maine inainte de a pleca la gradi ii arat poza lui David!
Sovi,noapte buna si vise placute fara targuri,fara blocari in trafic ...si mai ales sper sa scapi de,nu de alta ,da sa dormi linistita!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput