Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, de maine incepe kidexul?
Mai, sa stii ca tortul a meritat toata munca, e senzatie! M-a rupt insa calcatul...de fapt statul in fund!

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bubu, da, de maine de la ora 10 incepe.
Acu da-mi si mie te rog linkul daca il mai ai la tortul de cioco, pt ca randunoiul meu ma tot bate la cap sa ii fac un tort de cioco si i-am zis ca nu ii fac ca il mananca (suntem graaaaasi) Da parca i-as face o surpriza sapt viitoare sau la weekend, ca tare a muncit din greu in ultimul timp...
dar eu nu cred ca voi munci la foi, le voi cumpara ca am vazut ca au
ceva la metro.

Ramo, multumim de linkuri. Al 2-lea link cred ca a vrut sa fie asta http://www.nou-nascuti .ro/0-12.html?id=147

sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kya, incearca pt gat sa dai cu spray tantum verde...e admis in sarcina. pt dureri de cap/migrene - homeopat merge eupatorium, 15 ch, dar cum banuiesc ca nu ai prin casa, ia un algocalmin:)
eu il rog pe teo sa nu sara randul....dar stii cum e cu copiii din ziua de azi!!!

ali,eu iar am contractii foarte dureroase, ma fac sa ma chircesc de durere, nu sunt regulate si nu tin decat 20-30 de secunde....nu cred ca sunt de nascare, dar nici nu am chef de travaliu fals, ca am inteles ca tare nasoal este...
am luat no spa, dar vad ca mai apare cate o contactie ratacita...
sa fie oare de la ceaiul de zmeur?? mamip, tu ai vreo reactie?

vio, merci de raspunsul despre epidurala....pare cam brrrrrr experienta ta! si mie mi-e cam teama, dar FARA mi-e groaza!!! acum cred ca aleg sentimentul de teama, decat cel de groaza:)) stiti cumva daca cofeina (scuze de cacofonie) influenteaza efectul epiduralei? ca ma gandeam sa ma "dopez" cu cafea si pepsi cateva zile inainte de momentul x, ca sa mai ridic putin tensiunea...
sapt. viitoare a zis dr. ca-mi va face testul de reactie la anestezic...in ce consta?

hai ca ma duc sa admir opera alexutzei, ca i-am dat iar o bucata de rigips si un trafalet micut si o pensulica si mi-a zis ca mi-a facut un tablou frumos:))

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.17 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sovi, uleiul de bebe de la sanosan nu cred ca are prea multi conservanti, pt ca mie mi-a rancezit foarte repede de la deschidere...parca in vreo 2 saptamani...

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.17 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata, imi aleg un desert al Balbinei, si ma pun pe bucatarit. Bubu mi-ai facut-o

Sovi o sa-mi treaca sunt singura, pana atunci. E o pacatoasa de raceala din aia care tine cateva zile.

Eu sambata vreau sa ajung la Kidex. Dimineata, ca sa nu prind aglomeratie. Sovi sa ne povestesti si nou cum e acolo, si daca merita.

P.S. Acum vad la TV ca a nascut Daciana Sarbu. Deja??? Week-end-ul trecut am vazut-o la un mall si avea burta jumate cat a mea. Si stiam ca trebuie abia prin aprilie sa nasca... Whatever.

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 13 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Intrebare pt mamici: folositi servetele Happy?

Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 22 zile!!!

Mergi la inceput

Ariel am o farmacie homeopata destul de aproape de casa, le fac o vizita maine. Tantum verde l-am mancat pe tot la ultima raceala. Iar de algocalmin habar n-aveam ca se ia in sarcina.

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, uite aici tortul cu trufe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71819
Vezi la crema sa faci o cantitate plus inca jumate, ca nu ajunge cat e in reteta. Iar eu n-am facut trufe sa pun deasupra, ci am pus visine(din alea congelate, le-am decongelat, am pus zahar pe ele si le-am stors de zeama) plus gelatina rosie. Iar foile le-am insiropat cu siropul de la visine . Ce sa-ti zic merita sa-l faci!
Crema o faci seara, o bagi in frigider. Dimineata faci foile, apoi il asamblezi si il lasi o ora-doua la frigider si gata!

Kya, spor la prajitureala!

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ariel, vezi ca si la mine tot asa a fot travaliul pana am ajuns la spital, contr dureroase, 20-30 sec, neregulate rau! era cat p-aci sa mai stau acasa, si rau faceam..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Fetelor lamuriti-ma si pe mine, pls: contractiile dureroase sunt intaririle de burta insotite de dureri ca la ciclu (si in spate), nu??

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 13 zile

Mergi la inceput