Deserturi si dulciuri, toate bune rau (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

monicule,


adica care nu trebuie fiert,a fost prelucrat termic...
este marca AGNESI..italian,poti folosi insa si faina de grau.. sau gris.
dar cu malai au un gust deosebit.

Mata Emma lupta iar cu cancerul


http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Balbina
Gata, l-ai si facut?


Pai tu credeai ca am glumit cand am zis ca-s pofticioasa? Da,l-am facut.Dar l-am facut dreptunghiular,am intins foile direct pe fundul tavii.Mi s-a parut prea complicat sa ma joc de-a decupatul cu platoul. Daca e dreptunghiular se mai cheama Medovnik?
Uite si poza

Da,ai avut dreptate,mergea mult mai multa crema decat e in reteta.Eu n-am mai completat cu lapte condensat.

Monica (cu Sebastian) ai un super ajutor la bucatarie,un maestru bucatar in devenire. Masa pentru petrecere m-a dat gata,super aranjamentul si sarbatoritul un frumos.


Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha arata super
principe am priceput


monica


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Miha, o nota 10+ aparte pentru poza!
In rest, ma bucur ca v-a placut. Poti sa-i spui medovnik, dar poti sa-i spui si medovik important e sa aiba miere si sa fie bun.
Il prestez si eu simbata inca o data, pentru o petrecere. O sa-mi pregatesc 2 kg de smintina pentru crema

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Un nou capitol aici.

Mergi la inceput