Deserturi si dulciuri, toate bune rau (21)
Raspunsuri - Pagina 2
monica-elizabet spune:
bubule m=ai omorat pe ziua de azi...de tot si iremediabil
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by bubu05
cam atat mai e din el
http://good-times.webshots.com/photo/2665356600102227597MwcsSw?vhost=good-times
Putem veni noi sa te ajutam sa-l termini?
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
bubu05 spune:
Multumesc! Eu am ramas indragostita de acest tort de prima data cand l-am facut. Chiar daca dureaza ceva foile, merita. Acum am bagat cate 2 foi odata la cuptor si a mers mai repede.
Miha, cu mare placere impart cate o feliuta!
Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Alyna24 spune:
Imi recomanda si mie cineva o praji buna cu multa oua, eventual niste cioco,......eu stiu...ceva mai simpla totusi.Detin multe oua aduse de la tara si nu stiu ce sa fac cu atatea, deci trebuie sa mai prajituresc cate ceva.
Astept oferte!
Pupici!
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Deocamdata, pt azi m-am hotarat pt Krem a la Krem.E ok pt ca nu-mi trebuie branzica, frisca.....adik am ingredientele toate ca azi nu aveam chef sa ies din casa.
Pt zilele urmatoare poate imi dati alte sugestii.Mersik
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Imi recomanda si mie cineva o praji buna cu multa oua, eventual niste cioco,......eu stiu...ceva mai simpla totusi.Detin multe oua aduse de la tara si nu stiu ce sa fac cu atatea, deci trebuie sa mai prajituresc cate ceva.
Poate un tort cu crema de zahar ars?
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
monica-elizabet spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Alyna24
Poate un tort cu crema de zahar ars?
da da da...si imbracat in ciocolata
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Multumesc! Eu am ramas indragostita de acest tort de prima data cand l-am facut. Chiar daca dureaza ceva foile, merita. Acum am bagat cate 2 foi odata la cuptor si a mers mai repede.
Miha, cu mare placere impart cate o feliuta!
Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Arata foarte bine tortul, pune si reteta te rog.
Criss si Alex (11.05.2003)
Balbina spune:
Criss, linkul spre reteta e pe prima pagina a subiectului, sub denumirea de Tort de ciocolata cu trufe (Truffle cake).
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
adi69 spune:
Si eu am aut niste oua(8) care mai aveau putin si ieseau din "garantie" si-am facut crema de zahar ars,daca mai aveam vre-o doo faceam si blat si-mi iesea tort..insa s-a mancat si-asa:)
Am uitat sa va arat ultimul tort pe care l-am facut.Era ptr 22 martie,ptr una bucata cumnat care si-a serbat aniversarea in ajunul pastelui catolic,prin urmare,printre pascute ,cozonacei si oua rosii am apucat sa-i fac si lui o camasa
M-am inspirat de la Lili de pe culi,imi trebuia ceva simplu de facut..din lipsa de timp..