pot sa ma fac blonda fara sa decolorez parul

pot sa ma fac blonda fara sa decolorez parul | Autor: danutz@89

Link direct la acest mesaj

as vrea si eu sa ma fac blonda si nu stiu sigur daca o sa imi iasa fara decolorare....am mai fost decolorata acum cateva luni si pe urma am folosit nuantator...si ma gandesc ca daca m-as si decolora si l-as vopsi si blond o sa il fac praf.......

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Pai depinde cum e parul tau acum. Daca e ff brunet mai greu fara decolorare.

Sora mea din saten deschis a ajuns repede la blond (fara decolorare).
A luat cea mai deschisa nuanta de blond, aproape alb. Si l-a vopsit de doua ori, dar la interval de 2-3 saptamini parca. A iesit un blond spic de grau f fain. Acum isi face doar radacinile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Eu ma vopsesc blonda de 5 ani si nu m-am decolorat niciodata si am parul saten inchis.Folosesc cea mai deschisa nuanta de blond si in felul acesta nu imi ard parul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Daca esti satena mediu pana la inchis merge cu nuante fff deschise de blond. Iti recomand L'oreal (au o nuanta f f deschisa de blond, uitat-te pe cutie e singura recomandata si la saten mediu spre inchis) sau Bess de asemenea f deschis si cu decolorant 40 volume.
Daca esti bruneta tare atunci poti folosi decolorantul de la L'oreal eclaire claire sau asa ceva, nu distruge parul. Succes!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

daca ai parul negru si vopsit repetat negru sau inkis nu cred ca merge decolorat,eu am facut schema asta insa cu pudra magma de la wella, singura chestie care merge pe aprul fff inkis. Ce;i drept nu l'am decolorat pe tot ci mi'am facut suvite, jumatate de par (naturalul)a iesit blond curat, cel vopsit negru peste negru a iesit blond inkis kiar portocaliu la varfuri.
Ca sa scap de curcubeul din capul meu ,m'am tuns ... dar vineri ma duk sa vad daca imi fac alte suvite cu magma sau merge decolorat. ca si culoare naturala parul meu e castaniu inkis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

si eu imi doresc sa devin blonda fara sa ma decolorez, dar din pacate nu merge...asa ca am inceput sa o iau treptat si sper ca in final sa ajung la noanta dorita..pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

se poate si daca esti bruneta, dar numai la coafor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Initial creeata de danutz@89

as vrea si eu sa ma fac blonda si nu stiu sigur daca o sa imi iasa fara decolorare....am mai fost decolorata acum cateva luni si pe urma am folosit nuantator...si ma gandesc ca daca m-as si decolora si l-as vopsi si blond o sa il fac praf.......

dana

Du-te la un salon. Cel putin la prima vopsire. Ca sa iasa ceva asa cum iti doresti trebuie facut un decapaj inainte si abia apoi vopsit. Dupa aceea radacinile ti le poti face singura.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu sunt bruneta dar am avut o perioada in care aveam impresia ca imi sta bine blonda si ma vopseam cu blond deschis. Pe parul natural(nevopsit) prinde foarte bine. Daca esti vopsita e mai greu. Trebuie sa te decolorezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Daca ai parul nevopsit si nu foarte inchis la culoare iese sigur...pe par vopsit insa, din pacate nu. Oricum, mai bine mergi la un salon, pt mai multa siguranta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput