Mamici de ( pepenasi de) iulie august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

E cam 80 la suta din salariul brut ... deci e destul de bine platit. In nici un caz nu poate fi de doar 50 % , decat daca ai mai putin de 10 luni ca asigurat social. Asa ca o sa ai bani pt tot ce iti vei dori :-)

Mie la prima sarcina mi-a venit mai mare decat salariul net ... o placere!

Sibylle saptamana 28

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ella, in primul rand vin cu batu la tine. Auzi la ea se gandeste la nastere prematura. Lasa ca poti sa tii copilul pana la 42 s si sa te intrebi de ce nu mai iese.

Acum serios, mai bine mergi la control. Chiar aseara vorbeam cu o tipa neonato care se ocupa toata ziua de copii super prematuri si imi zicea ca aici sunt ok de pe la 27-28s.

Despre botez nu stiu :(. Noi macar am scapat cu restoul ca il facem acasa, ca si pe mine ma angoasa faza cu rezervatu.

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sibylle, tu esti sigura? Ca mie imi facu calcule complicate si la asta ajunsa (nu am mai putin de 10 luni). Si intreprinderea nu imi completeaza nimic.

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Boti, super cum vrei sa decorezi camera Gargaritei!!! Si eu vreau tot ceva un verde sa gasesc pentru bebe, dar un verde-deschis. Sa vedem.
Monica, felicitari pt carutul albastru. Oare cat o mai fi scorul???
Caprioara, uite perne de gravidutza si aici
Vicky, felicitari pentru cele 4 body!!! Chiar ce ciudat...bodu gri pentru bebe!!!
Cristina_p, bafta la eco. Am si eu eco pe 8 aprilie , abhia astept!!!

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Caprioara sunt de acord cu tine in ceea ce priveste KIDEXUL,nici mie nu mi s-a parut cine stie ce.Ce hainute mi-au placut erau prea scumpe pt buzunarul meu si restul erau produse pe care le gasesti si in Cora si Carrefour si farmacii doar ca erau mult mai scumpe.Am vazut si eu camasa de alaptat,era roz cu floricele,dupa ce ca era urata mai era si scumpa pt ca am vazut-o la un magazin pe unde stau eu cu 25 Ron.
Monica felicitari pt baietel!
Ella poti citi pe forum la capitolul Esentele tari se tin in sticle mici-prematuri si poti citi despre multe cazuri in care bb nascuti de la 26 de sapt in sus au supravietuit.Cel mai bine e sa nu te mai gandesti la lucruri urate!
Pupici pt Sun,Bujo,Mada,Jjovana,Camy,Caprioara,Ankalaura,Anaxena,Dara si pt toate
Tecky 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anaco, imi place bunica ta...
A propos de gingii inflamate si sangerande , si eu am aceeasi problema. Deocamdata mi-am cumparat doar o periuta de dinti mai fina sa nu mai sangerez asa rau cand ma spal pe dinti...

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

N-am disparut, mafia nu doarme da nu prea mai are vreme sa intre pe net...Of si voi scrieti intr-un ritm
Mda, si eu am eco morfo ca si Cristina, prin aceeasi data cred, aflu azi ce si cum
In week-end ma uit sa vad ce ati scris.
Va pup taaaaareeeeeeeeeeeeeee...
Bey, sa nu ma faceti sa ma lasati fara poze de la intalneala ca vin peste voi

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ieyyyy, Narcis, vi peste noi! Deci nu iti trimitem poze, ca sa vi

Didi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Da da, poze cu amandina neaparat!!!Cum zice Mada!!
Am citit cate ceva in diagonala, Boti eu sustzin proiectul cu camera Brazil a lu Garga, adica galben cu verde, sunt pro!!!!
Mai citesc maine si mai vin cu detalii.
Pup fetele si burticile

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Stie cineva daca in spital la nastere e absolut necesar sutienul pt alaptat pt ca eu de cand sunt gravida nu mai suport sutienele,port numai bustiere si vreau sa stiu daca sa-mi cumpar totusi un sutien special de alaptat?
Chiar mai stie cineva noutati despre Mona ?
Tecky 26 sapt

Mergi la inceput