Fulguleti de nov-dec 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by panaaquote:
Originally posted by bamboletta
ce parere aveti despre produsele cosmetice "skincode"(sunt elvetiene) ?folositi careva?am auzit ca ar fi f bunesi ma tenteaza
Bambolettasi www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
personal, am folosit o crema de noapte de la skincode...fffff.buna, textura super fina si....aderenta foarte placuta pe piele.....aaaa, si o crema de ochi...la fel, mi-a lasat o impresie ffff.buna
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
varsta anei
mersi
![](pupic.gif)
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
asiza spune:
Unul din grupurile de joaca pe care le frecventam e organizat la o gradi tare bine cotata aici si cand am mers prima oara acolo ne-a dat o hartie cu " Instructiuni". Printre altele, mi-a atras atentia o chestie: "Daca copilul tau ii face rau altuia, tu, ca si PARINTE trebuie sa intervii sa echilibrezi situatia si sa-ti pui pruncul fie sa-i dea "a big hug" celui "ranit", fie sa-si ceara iertare, orice ce l-ar facea pe bietul copilas lovit sa se simta mai bine...DO NOT PRETEND IT DIDN'T HAPPEN!, in traducere libera: NU TE FACE CA PLOUA !...deci clar ii dau dreptate Laurei cand spune ca parintele e nesimtit!...in spiritul celor povestite mai sus, chiar am fost martora la o scena (la aceeasi gradi) in care o fetita si un baietel se jucau la nisip...baietelul (desi mai mic) impinge fetita si ii arunca nisip pe haine...imediat a aparut mama baietelului si i-a explicat acestuia ca nu e bine ce face si i-a cerut sa-si ceara iertare de la fetita...a venit si mama fetitei, a zambit, nimeni nu s-a smiorcait si totul s-a rezolvat foarte frumos
...Eu cred ca parintii TREBUIE sa intervina in astfel de cazuri...
Noi avem aici o pretenutza mai mare decat Denis cu vreo 2 luni...de regula, Denis o iubeste nespus si fuge s-o pupe pe gura , dar s-a intamplat de vreo doua ori s-o paleasca dupa cap, asa, din senin...am intervenit imediat si i-am explicat ca nu e bine/nu e voie sa lovim oamenii, ca doare, ca se supara bla bla si i-am spus sa dea pupic la fata sa treaca sau sa-i faca draga-draga sa-l ierte...a functionat...
Aaaa, sa va mai zic o faza faina...aceeasi gradi, Denis se juca la nisip...pe langa el un baietel "baga la badog" (manca ) nisip cu o lingura...mama-sa nu-i avea baiul, il lasa sa infulece nisip la greu...Denis l-a studiat atent pret de vreo 5 minute, dupa care a luat si el o lingura, a bagat-o in nisip si i-a indesat-o aluia in gura...bai, deci era sa ma imprastiu de ras
...asa simpatici au fost!!!!
Si io am o nedumerire: de ce vorbiti aici codat referitor la Spania??? ...ce s-a intamplat??? Ziceti pe fatza ce tot atatea vanturi si musoane, soare, cer senin, vulturi si alte fenomene meteo, ca zau ca nu pricep o iota....am bagat de sama ca Dbunny si Dayanara nu prea mai vin pe la noi si le-am si strigat o tura, dar eu am citit tot si n-am sesizat sa fi fost vreun scandal...deci...
Ruxandra, si
...MINUNAT!!!!
Mamaana, cand plecati?
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
panaa spune:
quote:
Aaaa, sa va mai zic o faza faina...aceeasi gradi, Denis se juca la nisip...pe langa el un baietel "baga la badog" (manca) nisip cu o lingura...mama-sa nu-i avea baiul, il lasa sa infulece nisip la greu...Denis l-a studiat atent pret de vreo 5 minute, dupa care a luat si el o lingura, a bagat-o in nisip si i-a indesat-o aluia in gura...bai, deci era sa ma imprastiu de ras
...asa simpatici au fost!!!!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Ktrinel spune:
in spiritul descris de asiza si donia se intampla lucrurile si pe aici ... totul e sa nu fim indarjiti, razbunatori, etc...copiii sunt copii ...si pana la urma, si parintii sunt parinti...de multe feluri.
mamaana, cand mergeti ?
bambo, nu stiu nimic de produsele alea, sorry.
iesence, abia astept sa va vad pe toate impreuna. inclusiv burtica de porumbita.
danidani74, hai mai des pe la noi.
panaa, de retinut preturile..numai ca eu trebuie sa le si "traduc" :)
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
panaa, de retinut preturile..numai ca eu trebuie sa le si "traduc" :)
Las' ca am tradus eu anul trecut... iese dublu
![](icon_smile_big.gif)
Tema cu vorbitul in mai multe limbi: noi vorbim romaneste intre noi si nu o sa renuntam la asta, si o si invat pe Roxana sa citeasca si sa scrie in romaneste. Insa pentru ea limba engleza e mult mai simpla, petrece mai mult de jumatate din timp intre vorbitori de engleza, filme, desene in engleza... Asa ca de cele mai multe ori ea imi raspunde in engleza, si eu ii spun "romaneste, Roxana"... si iar, si iar...
Pe de alta parte trebuie sa stie si engleza foarte bine, ea invata in engleza, ia note in engleza, notele astea ii vor garanta accesul la scoli bune, isi va castiga traiul in engleza... deci muncim si pe partea asta.
Eu voi insista mereu cu romana, insa nu ma imbat cu apa rece, ea va si iubi in engleza, isi va rasfata copiii in engleza... pana la urma am ales sa traim in Canada (vorbitoare de engleza
![](icon_smile_big.gif)
dianaraus, ce bine ca esti mai relaxata cu bolile, asa e cand mai cresc copiii, parca e mai usor. Vad ca microbul "pruna" trece oceanul, ca si eu tot asa am suferit. Numai bine, sper ca ati avut o noapte dormita!
Laura si panaa, decat ca eu nu vorbesc din teorie... sau nu numai... Daca asta e impresia pe care o las atunci ma las de vorbarie, trec la facut cafele
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Hai ca va astept cu cafeaua facuta, mai dormiti mult? Cu lapte, cu rom, care mai doreste, care mai serveste...! Hai ca e aproape 4 dimineata!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danutz spune:
Neatza,
Pai daca cafeaua de la Donia s-a racit demult, luati de aici una proaspata, fierbinte, si tare buuuunaa!
danutz spune:
Deci daca Asiza care le citeste bine nu a priceput ce-i cu Spania, io care citesc pe diagonala nici atata n-am priceput!!!
Si iaca intreb si io ca prostu' ce-i cu Dayanara, ce-i cu Dbunny?
ruxandra_sb spune:
Neatza Danutz si multam de . La mine cu mult lapte, te rog.
Mamaana yupii ce veste buna!! Cand? Cum? .. si mai ales.. UNDE??
Bambo, ca-s si eu am folosit o crema de ochi de la ei si-a fost o.k.. La cat de scumpe sunt, basca elvetiene, ar cam tb sa fie bune!
tema cu paruiala/intervenitul parintilor:
Conu inca nu paruieste pe nimeni.. Maya a inceput sa-i mai traga cate una, sa-l impinga.. ba o data s-a catarat la propriu peste el, in timp ce el era intins pe burta .. sau mici incidente cu alti copii; dar noi n-am prea avut experiente de genul "parintii stau si se fac ca ploua".. mai totdeauna s-a intervenit daca situatia era prea agitata.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si
Grigore (1)
Yagmur spune:
Neatza,
Noapte alba.... adica de la ora 8 la 12 noaptea a dormit tun; eu avand insomnie eram in vacanta pe google earth si apoi s-a trezit de la muci.... verific higrometru 23%
; repede fiert ceai de menta cu care Luca vroia sa se joace, am pus oala langa patutz, prosoape pe calorifer, aspirat (e din ce in ce mai greu ptr ca nu sta), dar nimic.... rinofaringita asta ma omoara... in seara asta primesc un aparat salin sper sa fie mai bine... febra nu are, nu pare sa-l doara gatul.. azi e sambata nici nu stiu unde sa ma duc cu el..
Ziua e ok, dar un pic marait dar nu ma mir ptr ca a dormit putin si prost....
Voi incerca si Colargol... alte sfaturi aveti??????
Cred ca azi dorm la job
Va pup si weekend fain
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
danutz spune:
quote:
Originally posted by Laura13
3. am aflat cu cine am avut accident marti: va tineti bine???? cu cumnatul lui bambosa mor daca mai imi vine sa dau ochii cu ea.
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Hahahahahaha...stai sa vezi acu'
![](hailabataie.gif)