*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (89) ***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

O fi ceva in neregula cu site-ul lor, daca nici COLIS nu merge...
Apropo, era si inainte rubrica de apreciere personala a produselor ? Eu azi am vazut pentru prima data...

@Edit: fetelor, am o rugaminte la voi, poate va pricepeti: este vorba de Posta Romana ... povestea, pe scurt: am trimis un plic in noiembrie, in februarie am aflat ca nu a ajuns la destinatie, am facut reclamatie la Posta Romana (aveam numarul acela RN292206882RO) si acum am primit raspuns ca "termenul de cercetare este de doua luni" Cu alte cuvinte, ei nu mai au ce sa investigheze. Mor de oftica, si nu stiu cum sa le vin de hac... aveti vreo idee ? Daca as face reclamatie la Posta Franceza si le-as da acest numar, credeti ca rezolv ceva ? Merci, si scuze de off-topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

din cate stiu eu degeaba faci reclamtie in Franta,reclamatia trebuie sa o faci in tara de unde s-a expediat trimiterea,nu la destinatie.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am primit si eu 2 coduri pt sacul cu Ratatouille care e mortaaal, dar sunt personalizate ca am testat si eu pe un cont pe care nu-l primisem (pe mail) si nu a mers. Am comandat asadar sandalele alea fara sa mai astept sa apara cele albe disponibile si am folosit codul asta, plus un bon de ramburs pe care il aveam nefolosit si asa ca acum astept 2 comenzi micute, pt Ale in totalitate.

Poze in concurs, votati-ne daca va plac:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank"> Concertpe2voci
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=45" target="_blank"> zbor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_ spune:

Odata cu acest colet , am primit si un cod: 57185. Am facut alta comanda si mi-a redus 3 produse, cu 30%.Al 4-lea n-a vrut nici d'al naibii sa se reduca.Oricum, poate va foloseste si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Nu stiu cum se face ca mie imi vin codurile astea numai pe contul blocat,pe celelalte ioc...
Cred ca mai fac un cont...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

niko,

rochita e transparenta? se vede prin ea?
cat porti si cat ti-ai luat? ca vreau s-o comand si eu pe mov.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_ spune:

Pt ella: eu port 48- 50 la noi.Rochitza este marimea 50,imi vine bine,un pic lejera, dar atat cat tb. Nu este transparenta,dar o jupa ceva tot ar trebui, pentru ca se "lipeste" un pic pe fund si "aripioare" atunci cand merg:).La un fund mai mic...nu cred ca e necesara jupa. Oricum e decenta.E simpla...o rochitza de zi. (parerea mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

Am reusit sa imi fac si eu cont, am cosul plin si vreau sa lansez comanda. Dar nu am curaj sa o fac pentru ca nu sunt convinsa ca va ajunge la adresa mea.

Ce date ati introdus la adresa? Ca eu stau in Agigea si nu prea am ce sa scriu decat Agigea la localitate si un nume si nr. de strada. E suficient? Nu trebuie sa trec si codul postal sau judetul? Dar unde? Codul nu incape tot iar judetul nu stiu unde sa il scriu. Aveti ceva sugestii si pentru mine?

Si pot chiar de la prima comanda sa introduc vreun cod? Macar unul pentru taxa FDP 0?

Multumesc.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Eu am introdus de la prima comanda un cod.La adresa nu stiu ce sa zic pune si tu judetul la ville.

Mergi la inceput