Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
Mitsu-bishu spune:
LauraIoana, idealul in primele 4 luni este de 750 g/ luna, deci a luat mai bine decat idealul... Plus ca e fetita si asa, cica, fetitele iau mai greu decat baieteii... Ce vezi tu pe aici... Sunt mai mult baietei, fomisti de profesie, eu ma ingrijorez ca bb Conrad a luat prea mult, ca s-a nascut cu 2900g... Si are 6 K
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Laura Ioana spune:
Mitsule m-ai mai linistit!
Nicole multumim.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
irinouka spune:
laura ioana, stai linsitita! unu la mana, nu toti clopoteii sunt la 6 kg. :-) doi la mana, thea a luat frumos in greutate. trei la mana, important nu e ce se intampla la altii ci daca ea e sanatoasa si multumita.
bishule, am atacat si eu borcanul cu miere...
virgo, ce kul ca te vezi cu miri, neaparat sa puneti pozuci!
ange, te-asteptam la bucuresti!
aweya, tare dulce e bebe!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
quote:
Originally posted by roli25
Danybv si Laura d eu stiu ca dupa 2 luni putem pune bebeii in marsupiu.
Laura deja ti-au dat prima de nastere? Mie mi-au dat doar trusoul si cica prima dupa 2 luni jumate!! Si alocatia la fel mi-au spus ca vine dupa 2 luni jumate!? Mai este cineva in situatia asta?
Eu ieri m-am dus la Kidex. Am batut drumul degeaba, putine standuri, iar preturi ...wow, parca era targul de lux. Sigurul lucru care merita si o sa ma duc azi sa-l iau e o tricicleta pt Marc. Dar la capitolul hainute, bleah, urate, iar cele mai acatari scuuuumpe.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
ce bine ca ai povestit de kidex! ca ma batea gandul sa dau o tura-ncolo. ce pierdere de vreme ar fi fost!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
alinaatudor spune:
Neta la pranz..nuuu..nu am dormit..pt ca pritzes..este printzes cu acte in regula..rasfatata si...maraita...offf..adoarme dar numai asa,..cte o juma de ora..iare se trezeste si trebuie vorbit..leganat..alintat..
e numai vina mea..asa ca nu ma vait..o sa imi iasa pe nas./..
fetelor..am vazut ceva..ce se pare a fi asa..o reguila..la bebelusi nu exista un program adevarat...cand se pare ca si-au facut un obicei..eeee..brusc se schimba...
asa si fata mea..acu cica ar avea un proigram nboaptea..se trezste la 3-4 si apoi la 7-8..eee..dar sa nu zic inca hop..ca nu cred ca am trecut parleazu..
aa..si de unde pana acum..doarmea ziua bustean..acu..nema..trebuie ..dupa cum spuneam..bibilita...
asaa...
acum...MITSULE..m-ai suparat tare..bebe C. este tare frumusel..si sincer..m-am saturat sa iti tot spun..chiar este..nu voprbesc asa de complezenta..sa stii..chiar este...plus ca..e grasun..si acum nu realizezi asa de bine trasaturile..dar ai sa vezi ca buzele, ochii il tradeaza de pe acum ca va fi un cuceritor...
VREAU INTALNIRE CU ZUZE...am scriz cu majuscule ca sa se vada..sorryy..chiar daca nu aveam de cand sa vin la BE..sa stiti ca bat drumu pana acolo numai pt voi..sa mergem in parc sau la terasa aia cu bebicii....ar fi super..
Virgo..esti mortala tare..plus ca asa ce bine imi pare ca va vedeti cu Miri..asa poate vad si eu poze cu tine..ca nu am prins nici una..poate ai pus..dar nu am vazuit eu:(...
cat despre GAVISCON..eu il astept ca pe Mecca..serios...sa imi spui cum face sa ajunga banii la tine..si dupa cum am inteles il trimiti coletul pe nmumele Gabrizzei si luam noi legatura cu ea..
Irinouka...Mitsule..eu mananca miere cu unt..in fiecare zi..cred ca de aia mi se pare mie ca s-a mai depus o aripioara in plus..ufff
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
miri_mik spune:
he heeeeeeeeeeee! capul meu cel blond se lasa asteptat, ca in afara de maica-mea care m-a tras ieri intr-o poza... nu fu cine sa se incumete. iar diferenta nu e mare fata de cine eram inainte si cine sunt acum:) nici macar burta nu e prea diferita. va amintiti rochita rosie si ciorapii cu gauri? plasa? ete, azi m-am imbracat la fel, si...as fi zis ca-s gravida:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
alinaatudor spune:
fetelor..o intrebare..o prietenma cu baeitel de 2 luni si un pic..mi-a zis ca ii da zymaflor ..voi dati?
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
Mitsu-bishu spune:
Uf, eu trebuia sa plec la Ploiesti, de la 6 dimineata ma tot uit de trenuri si tot zic: plec cu urmatorul, plec cu urmatorul, etc. etc. Da' Ioli (sora-mea) cica e o treaba cu summitul ala si s-ar putea sa nu circule... Nici maine... Cu micro mi-e foarte frica... Ultima oara a depasit dobitocul de sofer in curba, a intrat pe contrasens si era sa mi-o iau... Deci.. asteptam noi ordine. Poate vine cineva cu masina dupa noi, sa vedem.
miri, haide mai! Eu chiar am zis ca ai slabit considerabil si ca arati foarte bine! Trage-ti si tu o poza in oglinda hihi! Ca murim de curiozitate!
Ce de cacao, ma duceam sa imi ridic cardul, nu mai am rabdarica sa imi platesc biletu' spre Bruxelles...
Abia astept sa vina Baby Expo... Ehhh... Mai sunt doua saptamani... O sa albesc pana atunci!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
danonique spune:
Buna ziua si de la noi.Am fost ieri la doctor.I-a facut lui Albert tura a doua de vaccin.A plans numai cand l-a intepat.Are 7 kg si 200 grame si 65 cm.Va pup.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
[url=http://good-times.webshots.com/5629224]Poze Albert[/url]
danonique spune:
Am incercat sa pun si eu poze dar nu se vad.Mi-am facut album pe webshots dar nu stiu cum sa fac sa se vada.Ma poate ajuta cineva?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
[url=http://good-times.webshots.com/5629224]Poze Albert[/url]