Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Iau acid folic de o luna dejaDar...ce ...ar putea sa nu iasa pozitiv devreme ce deja a iesit cel din Z27 pozitiv? nu ma speria...

http://tt.lilypie.com/BVQgp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

departe de mine acest gind.eu doar am spus ca sa repeti testul.

8+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu vesti bune de la eco..bb 1,8 cm ...167 de batai/minut..totul ok..am pus poze in drop..sunt obosita rau de tot ca am mers o gramada pe joc! Pupici!

Bia
bebe mic 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

hello!! am si eu vesti de la eco , miercuri am fost la eco cand aveam 6 sapt si 3 zile si mi-a zis ca bebe are 2 cm. ce ziceti? e bine?
nu pot manca, nu am luat deloc in greutate, stau rau cu greturile si cu greu mananc si de multe ori vomit ce am manca:(
ce ziceti bebe e bine? ai vostri cat au si la cate sapt?
puuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Poftiti la capitolul nou: MAMICI DE NOIEMBRIE-DECEMBRIE (9)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_28 spune:

fetelor, ma primiti si pe mine in odiseea voastra? sa va spun ceva despre mine: incercam aproximativ de 10 luni, nu prea aveam sperante sotul avand anumite probleme, dar iata ca Dumnezeu ne-a ajutat. dupa o intarzaiere de 4 zile, abia dimineata am avut curaj sa fac testul care a iesit instantaneu pozitiv, cred ca n-are sens sa va mai spun ce-am simtit.
Ultimul CM: 24.02.2008
DPN: 1.12.2008(asta am luat-o din calculatorul de pe forum)
poate vrea cineva sa ma treaca in listuta.
inca o intrebare, avand in vedere ultimul ciclu, eu sunt in saptamana 5?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
V-am pus mai sus legatura catre urmatorul capitol si va rog sa veniti acolo, am si eu vesti!

maria28, bine ai venit! Da, esti in a 5-a saptamana, deci "4s+", pana duminica, atunci vei intra in saptamana a 6-a, adica "5s+".

loren@, felicitari pt bb! Pt poze trebuie parola...

laurasv, teoretic, un embrion de 2cm este mai mare de 6s3z (atat ai de la UM?!)! ...Cica ar avea intre 1,3cm si 2,5cm intre s8-s10! (Al meu, ca doar ce l-am vazut, are 2,52cm la 9s1z -varsta calculata de echograf, eu am acum 8s5z de la UM.)

9+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

UM 10 feb 08
la eco ala mi-a scris uter 6cm/7.7cm contine sac ovular de 2 cm cu ecou embrionar fara mce-sarcina incipienta corespunzator unei sarcini de 6 saptamani de amenoree.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by VonHelen

Buna ziua!in primul rand felicitari tuturor gravidutelor sa aveti bebici frumosi si sanatosi!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi !!!
Am avut ultima menstruatie pe 20 feb, deci teoretic as fi in saptamana5; 2 teste de sarcina pozitive, HCG efectuat ieri se incadra in saptamana 5 conform laboratorului.
Am fost la 2 medici diferiti la interval de 24 ore: primul mi-a zis ca se vede ceva ce seamana cu un embrion pe ovarul stang si s-a pus problema unei sarcini extrauterine, dar totusi se vedea si un punctulet pe uter iar endometrul era ingrosat; cel de-al 2 lea medic a vazut aceleasi modificari la nivelul uterului insa pe nici unul din ovare nu a vazut absolut nimic.
ce ma sfatuiti sa fac? sa mai cer o parere? miercurea viitoare sunt chemata din nou la control de catre primul medic sa vada daca exista vreo evolutie...daca a fost extrauterina pe ovar se poate sa fi migrat in 24 ore ? ne dorim f mult un bebe si suntem foarte ingrijorati in acest moment

draga mea, vezi ca primele 12 mesaje sunt monitorizate si apar foarte greu. Dupa cum vezi abia a aparut mesajul tau pe la pagina 18, cand noi am trecut deja la alt capitol. Sa nu te superi daca vei mai scrie si nu nu vei primi raspuns. Asta este motivul.

legat de sarcina ta, eu zic sa nu-ti faci probleme pentru ca daca ar fi fost extrauterina nu ti-ar fi iesit beta hcg corespunzator pentru 5 saptamani, apoi la extrauterina ai dureri foarte mari...apoi pe ovarul cu care ai ovulat se va vedea corpul galben si cred ca dr care a vazut embrion pe ovar nu stie ce vede... Parerea mea este ori sa-ti refaci beta hcg sa vezi cum iese (trebuie sa se dubleze valoarea la 2 zile) ori sa-ti cauti un dr bun, competent. Eu zic ca este de bine la tine si sper sa nu iei vreo decizie pripita. Cauta-ti un dr bun care sa aiba si ecograf performant si du-te pe la 6s cand se poate vedea si activitatea cardiaca a lui bebe. Multa bafta si sa ne mai tii la curent. Te asteptam sa te alaturi noua.

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

oceanborn esti trecuta pe listuta, sa ai o sarcina usoara. Te asteptam la capitolul nr.9

lulut astept vesti de la tine si sper sa te alaturi noua. Si eu sunt la Medlife dar la Popa Mirela. Acelasi lucru ti-l spun te astept la capitolul nr. 9

i_fotache mai baga repede inca 3 mesaje ca sa scapi de moderare.
si hai si tu la capitolul 9.

fetelor, vedeti ca aveti mesajele moderate si apar foarte greu. Primele 12 mesaje sunt moderate dupa care va vor aparea imediat. Asa ca spor la scris si ne vedem la noul capitol, cel cu nr. 9

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput