Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

iubu bun venit la odisee! O sarcina cat mai usoara!

mary_81 nicio veste? Ti-ai facut testul?

ginye 7+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

Stie cineva ceva de dna dr Vladescu (eu am gasit-o la Sanador). Am reusit sa ma reprogramez pentru o eco transvaginala pentru luni...

S6

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo5979

Pupici la toate! Voiam sa va intreb de sani: la mine tot durerosi sunt, si stiam ca isi schimba culoarea...la mine nimic, la voi s-a schimbat ceva in privinta lor? Eu cu balonarea si constipatia o duc la fel, la mine nici pomeneala sa se vada vreo burtica, astept cu nerabdare momentul evidentei minunii mele! Analizele mele sunt bune, mai sunt vreo 2-3 la care nu era inca gata sau trimis de la laborator. Voi cum va mai descurcati?

Leeloo
6 +

si pe mine ma dor sanii, in special noaptea si dimineata cand ma dau jos din pat, parca am doi saci acolo. culoarea nu s-a modificat nici la mine, din ce imi dau eu seama

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

S6

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu23

quote:
Originally posted by leeloo5979

Pupici la toate! Voiam sa va intreb de sani: la mine tot durerosi sunt, si stiam ca isi schimba culoarea...la mine nimic, la voi s-a schimbat ceva in privinta lor? Eu cu balonarea si constipatia o duc la fel, la mine nici pomeneala sa se vada vreo burtica, astept cu nerabdare momentul evidentei minunii mele! Analizele mele sunt bune, mai sunt vreo 2-3 la care nu era inca gata sau trimis de la laborator. Voi cum va mai descurcati?

Leeloo
6 +

si pe mine ma dor sanii, in special noaptea si dimineata cand ma dau jos din pat, parca am doi saci acolo. culoarea nu s-a modificat nici la mine, din ce imi dau eu seama

S6

vaaai, m-am facut de ras! am scris in interiorul mesajului! scuze, sper ca se intelege ce am scris:

S6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Uite asa o sa o tin, pana-mi apare si mie mesaju! Hai mai fetelor, ca pana primesc si eu un raspuns, nasc, cu toate ca nu stiu inca daca sunt sau nu insarcinata!

Mergi la inceput

Fetelor, mersul mult cu masina(4- 5 ore) afecteaza bebeului?

ginye 7+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

ginye , mersul cu masina nu dauneaza (4-5 ore), tot ce trebuie sa faci este sa ai pauze mai dese, adica ori de cate ori simti nevoia, pt un pisu, ca sa te mai intinzi putin etc.In primul trim de sarcina nu este deloc periculos.
De fapt daca acea calatorie iti face tie bine si nu iti cauzeaza niciun stres, atunci este super OK.

Brie 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Eu ma uitam pe net de dimineata dupa doua chestii : de unde imi pot cumpara un jurnal de sarcina , am tot vazut la tv si ma incanta ideea sa vada si minunea mea cand o fi curioasa mai incolo ce sentimente si senzatii aveam pe vremea cand era doar o bobita in burtica, si de cursuri de gimnastica pentru gravide . Acum vin intrebarile : aveti idee de unde imi pot cumpara si eu un jurnal d-asta frumusel pentru sarcina, si doi...pe site-ul respectiv unde am intrat pentru gimnastica prenatala scria ca de inceput acest curs se poate incepe dupa implinirea primului trimestru de sarcina, cand nidatia fatului este completa - adica dupa ce au trecut primele 12 saptamani si se intra practic in trimestrul doi de sarcina ? Ca eu asa inteleg, voiam sa incep deja orele de gimnastica, dar daca ma gandesc mai bine, este foarte bine gandita treaba, cursurile incep dupa ce bobitele sunt ancorate bine de tot in burtici.

Leeloo
6 +

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brie

ginye , mersul cu masina nu dauneaza (4-5 ore), tot ce trebuie sa faci este sa ai pauze mai dese, adica ori de cate ori simti nevoia, pt un pisu, ca sa te mai intinzi putin etc.In primul trim de sarcina nu este deloc periculos.
De fapt daca acea calatorie iti face tie bine si nu iti cauzeaza niciun stres, atunci este super OK.

Brie 8+

O sa-mi faca foarte bine. Ma gandeam si eu ca daca fac pauze nu are ce sa fie rau. Dar voiam inca o opinie. Multumesc!

ginye 7+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulut spune:

buna burtici,
cred ca am sa ma alatur si eu voua... Asa cum mi-am calculat eu DPN-ul, cam pe 28-30 oct am sa nasc, dar sa vad ce zice si dl dc. Merg azi la Medlife la Mendez, si sincer... de-abia astept.
Mai e cineva la el?
.... am sa revin cu amanunte dupa ce duc samburelul la control, si pana atunci... pupici pe burtici, si fara greturi!!

Lulut

Mergi la inceput