ORADEA (27)
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Hobi
super povestea voastra ! Sa ti traiasca feciorul mare ! 
Mey, care veniti la teatru duminica ?
Gabik, mai zi mi te rog o data cum e cu dansul si gimnastica la voi ! Pls ... sa vad daca organizez cumva treaba ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
AdelaP spune:
Buna dimineata. Io numa-mi beau cafeau si va citesc c-am ramas restantiera. Revin spre seara cu noutati.
Ps: nu pot sa nu va zic c-am dat culoare in interior. Totu-i ok in afara de bucatarie si un perete din living care-s verzi . Da verzi ca-ti vine sa fugi. Toate noaptea m-a chinuit verdele ala si acum de dimineata tot cu asta is. No alti bani, alta distractie alta pierdere de timp.
cristina22 spune:
Adela-pune un tapet, ca tot ii vedeta.Da' numai pe peretele ala care nu-ti place.Nu mai zic ca sunt niste tapete, aci in Oradea noastra, ca plangi, asa faine-s!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
Adela, e prea verde? Nu se poate diminua efectul cu ceva pus pe perete? Oricum daca nu-ti palce, mai bine schimbi acum culoarea decat sa vezi zilnic peretele si sa te enerveze.
Daria la teatru nu venim din nou, ca avem repetitie, adica au artistii, iar eu singura nu ma duc 
Si in sfarsit mi-a incantat ceva ochii si sufletul: la Real este masuta de infasat la toaleta de femei!!! Am apucat s-a vad si asa ceva, primul hiper care se gandeste la mamici si bebei!!! (acum nu vreau sa dau cu presupunerile, ca probabil la barbati nu este masa de infasat, si ce face un tatic care merge cu bebeul la Real...)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cylyche spune:

Hobi!!!
Ceva chef ?
Sa ne povestesti cum ati sarbatorit.
Eu am fost ieri cu piticul la bronzat,ia si ramas urma de la caciula pe frunte.
Toate bune si pupici.
cristina22 spune:
Daria-da' ce se joaca duminica la teatru'??Ca poate ne prezentam si noi! Asta daca n-avem musafiri, ca la noi e un du-te-vino, continuu!! Da' nu-i bai, c-asa-i fain!
Fratilor, da' mancam ceva in w-e asta???
Atunci ziceti si ce!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Cris, va fi Samy, purcelusul de portelan . Nu stiu daca mergem, s a jucat si il lb maghiara si e slabutz ... parerea mea.
De mancare ... habar nu am ... poate ma inspirati voi si pe mine :-)
Daria &
adi2003 spune:
La multi ani, Hobi! Sanatate si tot ce-ti doresti.
In sfarsit s-a indreptat vremea. E asa placut afara...
Album 1 + Album 2
szivarvany spune:
WE placut tuturor oradenilor !
Spor la treburi si la odihna !
Daria &