ORADEA (27)

ORADEA (27) | Autor: Gabi_K

Link direct la acest mesaj

Lista oradenilor...

adana (Sebastian)
AdelaP (Tudor)
adi2003
alinaalex (Marc)
AllyMcBeal (Alexia si Medeea)
BlagaNadia (Rares)
Carla28
Cristina22 01.10.76 (Andrei 22.11.02)
cylyche (Edy 16.08.2007)
daraban(Delia)
FlorideCires (Andrei, Maria)
Hobi 28.03.73 (Bogdan 09.06.93)
gabi_j 04.12.77
gabi_k 07.05.67(Robert 20.05.97 si Lili 17.05.02)
goodmommy24 (Cati)
laurahadade (Diana)
lilach
lz_cecilia
mamagiuliei 24.07.78(Giulia 16.08.04)
marius 03.12.67(Daria 26.04 si Ioana 24.04)
ramonzca79
sileriki (Erik)
Trixi

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cylyche spune:

vad ca eu sunt prima la capitolul nou.
Sunt suparata....
Medicul de familie a zis ca Edy are rahitism,Ca are coastrele evazate si burta prea umflata.Si cica ar vii rahitism vitamino-D rezistenet.Ca doar ii dau vigantol 4 pic pe zii si calciu sirop 10 zile pe luna.
Am intrebat-o de analize si zicea ca fosfateza nuprea se face.Mi-a dat un bilet pt spitalul de copii si apoi vom vedea ce si cum.
Edy doarme numai pe burta si totusi are capul un pic tocit la spate.Zice dr ca daca ar dormi pe spate ar avea si chelie.
Off asa-s de necajita.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

Si cu fiul meu am avut probleme de genul acesta, numai ca la el a fost din cauza ca a crescut prea brusc si nu a apucat corpul sa asimileze calciul.Din caza asta are sternul in carena. Am fost trimisi la spitalul de copii la dr. Baloiu, dupa ce s-au facut toate controalele posibile a primit calciu cu vitamina D3 si fizioterapie. A dat roade dar trebuie sa ai rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Apropo de dr. Baloiu, am cuvinte numai de lauda in ceea ce il priveste. Din pacate acum aprox 2 sapt am fost cu bia la el ( bia cazuse pe manuta la real la centrul ala de joaca si desteptele alea nici macar atata efort nu au facut sa ne sune)dupa radiografii dr.ne a spus ca va fi ok peste cateva zile si asa a si fost.( de fapt ce s -a intamplat i s a miscat cotul din loc de la manuta stanga , i-a sarit la loc dar durerea persista. Acum e ok.

despre analize- cu parere de rau eu nu am cuvinte de lauda fata de policlinica de pe str vladimirescu, lui cristi i s a luat sange din vena anul trecut, poate s o fi schimbat de atunci, nu stiu.

Mergi la inceput

multumesc fetelor pt incurajari.Am sa ma duc cu Edy la medicul recomandat de voi.
Cred cam asta e prob noastra ca a crescut dintrodata .La inceput a pus f putin de abea 500 gr pe luna iar acum a pus 1,5kg.Tare mult sper ca se va rezolva .

Mergi la inceput

Mercedes sanatate Biei!!
Hobi bine ai venit in topicul Oradea!!!

Mergi la inceput

Fetelor dr baloiu ma gandesc ca ii ortoped sau nu...?Nu stiti cumva nu are cabinet particular sau daca consulta pe T Vladimirescu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

de dr.Baloiu am si eu parere foarte buna, el l-a operat pe Robert de apendicita, si e un om tare simpatic, inspira incredere si in parinti, si in copii.
Cylyche, totusi nu e mult 4 pic de vigantol/zi?
Cand am fost cu Lili la dermatologie (pe la vreo 6 luni) mi-a zis imediat la prima vedere ca e rahitica, fiindca are fruntea bombata, (asa s-a nascut...) Robert era rahitic fiindca avea burta mare si ultimele coaste iesite prea mult in relief (transformat ulterior diagnosticul de rahitism in constitutie mostenita de la tata) eu sunt anemica fiindca am urechile albe si transparente (tare haioasa as fi cu urechi de alta culoare decat ambalajul meu original, nu?)
Pentru linistea ta sufleteasca mergi la dr Baloiu, intreaba-l de rahitism, de calciu, de vigantol, si pana cand nu incepe canicula, tine-l mult la soare.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

quote:
Originally posted by cylyche

Fetelor dr baloiu ma gandesc ca ii ortoped sau nu...?Nu stiti cumva nu are cabinet particular sau daca consulta pe T Vladimirescu ?

cylyche lui Eduard (16.08.2007)

Eu stiu ca e chirurg ortoped, si intradevar e foarte bun. Eu consultatia am facut-o in Rogerius, nu stiu daca are cabinet particular.
Mersi penrtu urari. Multa bafta cu Edy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
Sanatate la copilasiii bolnaviori!
Pe noi ne-a nins azi,prima ninsoare din viata Deliei.
Nu stiti sa ma indrumati spre vreun magazin care are carne,legume,fructe proaspete si destul de variate?
Ca de anul trecut n-am fost in Ro si sunt cam in ceata acum.

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ca sa vedeti si voi ca n-am mai avut rabdare si am testat foliile: foto1, foto2.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput