Youthful Island-slabeste sau nu ? RASPUNS: DA! (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

Cit costa aceste pastile?

dulcetica

50 de bani/capsula

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Vad ca au scris citeva fete care au luat Youthfull Island si toate au slabit, functie de cit au luat. Se spune ca se slabeste cam 2,5 kg la 10 zile

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Eu am slabit in prima saptamana 3kg, in a doua saptamana 1kg si ceva pe urma a fost o perioada de stagnare o saptamana si ceva. Am avut si perioade de 2 sapt. in care nu am slabit. Stiu fete care au luat si nu au slabit chiar atat. Totul depinde de fiecare corp in parte si neaparat trebuie luate asa cum scrie de 3 ori pe zi fara sa sariti peste unele.
Daca vreti va pot trimite poze ca sa va convingeti inainte si dupa.

Bafta la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Si de unde se pot cumpara aceste capsule?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madairina

Eu am slabit in prima saptamana 3kg, in a doua saptamana 1kg si ceva pe urma a fost o perioada de stagnare o saptamana si ceva. Am avut si perioade de 2 sapt. in care nu am slabit. Stiu fete care au luat si nu au slabit chiar atat. Totul depinde de fiecare corp in parte si neaparat trebuie luate asa cum scrie de 3 ori pe zi fara sa sariti peste unele.
Daca vreti va pot trimite poze ca sa va convingeti inainte si dupa.

Bafta la slabit.

Eu am slabit in prima saptamina 2 kg. Acum sunt in a doua. Cind intru intr-a treia, va scriu cit am dat jos si in a doua saptamina.
Mentionez (din nou) ca tin si dieta si post

Nora

Mergi la inceput

Cel mai interesant mi se pare la Youthfull Island ca te ajuta sa nu-ti mai fie foame . Ceea ce pica foarte bine, mai ales seara, cind multe dintre noi suntem tentate sa exageram, cu mincatul desigur.. Ma gindeam daca organismul se hraneste din rezerve...Oricum, e clar ca nu e vorba de apa care se pierde, pentru ca eu monitorizez si evolutia procentului de grasime. Scade !!!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

te rog,imi poti spune cat ceai verde(mg) contine o pastila?
ma gandeam sa-mi iau tablete cu ceai verde daca produsul de care zici il contine...

multumesc!

ps:am cautat aici (germania)informatii despre produs si nu gasesc...poate aici nu e acceptat?nu stiu...

quote:
Originally posted by nora2005

Cel mai interesant mi se pare la Youthfull Island ca te ajuta sa nu-ti mai fie foame . Ceea ce pica foarte bine, mai ales seara, cind multe dintre noi suntem tentate sa exageram, cu mincatul desigur.. Ma gindeam daca organismul se hraneste din rezerve...Oricum, e clar ca nu e vorba de apa care se pierde, pentru ca eu monitorizez si evolutia procentului de grasime. Scade !!!

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by livia

te rog,imi poti spune cat ceai verde(mg) contine o pastila?
ma gandeam sa-mi iau tablete cu ceai verde daca produsul de care zici il contine...

multumesc!

Imi pare rau, dar nu scrie...sau poate o fi scriind, dar in chinezeste!
Am luat si eu ceai verde, capsule, dar nu a avut acelasi randament!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by XIO
quote:

Luna , in cazul meu nu este asa [quote]

ma bucur

Oricum , sincer , nu prea conteaza pt. mine parerea unei persoane de pe forum

tu stii cel mai bine
...desi n-ar strica mai ales ca fiecare postare de a ta e amendata de cineva!
de ce ?! sigur ca nu stii raspunsul caci daca l-ai stii ai actiona altfel si ai fi cooperanta - si in ceea ce ma priveste eu nu te mai atentionez caci la ce folos si cred cu tarie ca Dumnezeu iti da dar nu iti baga in traista si daca toata lumea ar intelege asta forumul sigur ar fi o oaza de liniste unde intri cu placere pentru schimb de opinii,pentru a invata si a ne maturiza caci altfel la ce bun sa venim intr-o lume virtuala ... si iti spun din prietenie ca lumea nu reactioneaz pozitiv cand te vede pe la F.intim sa nu vada X,sa nu stie X - parca ai fi Jack Spintecatorul nu alta desi prostii nu spui insa ar trebui sa inveti te citez pe tine "a ambala cuvinte" si daca timpul nu iti permite fa -o mai rar caci la ce iti foloseste "maturitatea" virtuala daca de fapt esti un incepator
si pentru a nu continua la infinit cu discutia caci stiu eu ca oricum ar fi in van caci tu lupti pana in panzele albe pentru dreptatea ta (si bine o faci)dar ia in considerare si alte pareri (nu a mea - caci e o opinie si e o parere pur personala care poate generalizata e ok dar in situatia ta nu

si ca sa vezi ca eu nu am nimic cu tine,primeste o dedicatie - nu muzicala pe care o trimit si unei alte prietene dragi tinere si nelinistite care si ia mai are mute de invatat in ceea ce priveste diplomatia si ca nu este singura in lume cu probleme si ca forumul e un loc "de joaca" mai serios dar unde intram in functie de timp caci la o adica viata reala are si ea destule cerinte si daca afara facem compromisuri din constrangere aici nu ar trebui sa ne fie frica de a spune ce avem pe suflet caci o critica poate ajuta mult...si fetele de la un anumit grup de suport stiu despre ce vorbesc (criticile aspre primite prin pm fara relevanta si neadevarate caci asa cum tu nu stiai niciodata ce e in spatele userului Luna nici persoana care m-a criticat nu stia )... si crede-ma ca daca imi critica ideile,parerile,modelu comportamental ma bucuram dar nu asta era problema ei ci alta .... insa intr-un fel a fost bine caci acum prietenii virtuali trecuti prin "sita timpului" au ocazia sa ma cunoasca dar respectiva nu caci poze cu mine pe forum tot nu pun

Invata de la apa, sa ai statornic drum,

Invata de la flacari, ca toate-s numai scrum,

Invata de la umbra, sa taci si sa veghezi,

Invata de la stanca, cum neclintit sa crezi,

Invata de la piatra, cat trebuie sa spui,

Invata de la vantul ce adie pe poteci

Cum trebuie prin lume, de linistit sa treci.

Invata de la toate caci toate sunt surori,

Cum treci frumos prin viata, cum poti frumos sa mori.

Invata de la vreme ca nimeni nu-I uitat,

Invata de la nufar sa fii mereu curat,

Invata de la flacari c-avem de ars, in noi,

Invata de la ape sa nu dai inapoi,

Invata de la umbra sa fii smerit ca ea,

Invata de la stanca sa-nduri furtuna grea,

Invata de la soare ca vremea sa-ti cunosti,

Invata de la stele ca-n cer sunt numai osti,

Invata de la greier, cand singur esti, sa canti,

Invata de la luna sa nu te inspaimanti,

Invata de la vultur cand umerii ti-s grei,

Si du-te la furnica sa vezi povara ei,

Invata de la floare sa fii gingas ca ea,

Invata de la oaie sa ai blandetea sa,

Invata de la pasari sa fii mai mult in zbor

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Pe mine nu m-a deranjat XIO, si-a spus parerea, e dreptul ei. Putini oameni au curajul sa spuna deschis si direct ce gindesc, cei mai multi iti spun ce vrei sa auzi...dar nu asta iti e de folos.
Oricum, eu cred ca putem sa ne ascultam unii pe altii si fiecare sa treaca prin filtrul lui.

In alta ordine de idei, maine va voi spune cum stau cu slabitul, ca am zi de raport. Nu ma mai simt ciudat, semn ca m-am obisnuit cu ele.
Si daca reusesc sa-mi ating targetul, tinind si dieta, desigur, voi fi multumita.
S-auzim de bine !

Nora

Mergi la inceput