Youthful Island-slabeste sau nu ? RASPUNS: DA! (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Am decis sa mai reduc doza, prea nu mi-e foame si nu prea maninc. Din acest motiv nici chef de prea multe n-am. Asa ca...de azi iau mai putine
E fain afara...dar am program administrativ azi, ...Dar maine ies la plimbare cu masina. Ups, mi-am adus aminte ca am pana. sa o rezolv !

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Ma repet, era un documentar Discovery, nu-mi aduc aminte denumirea produsului pentru slabit, era chinezesc si NUMAI din plante. Am dat exemplul respectiv nu ca sa va sperii si nici nu spun ca Youthful Island fac parte din aceeasi categorie, ci doar ca sa va atrag atentia ca se poate si asa ceva. Plantele nu sunt intotdeauna benefice sau nepericuloase.

Nora, astea de care vorbesc eu (ca si altele, de altfel) nu erau propriu-zis medicamente, ci niste combinatii de plante destinate expres celor care vor sa slabeasca.

Pe de alta parte, exista multe medicamente care au efecte secundare grave, chiar mortale. De fapt, aproape orice medicament are efecte secundare, unele neglijabile, altele de temut. Bineinteles, aparitia sau gravitatea lor depinde de la persoana la persoana si variaza in functie de multi factori, inclusiv afectiunile asociate.

Din cauza asta trebuie sa te gandesti bine si sa analizezi balanta dintre beneficii si riscuri, inainte de a lua orice fel de medicament. Cred ca e suficient sa citesti prospectul oricarui medicament si te lamuresti care-i treaba. De asta se pune atata accent pe existenta unei retete de la medic, ca sa nu apara accidente de automedicatie.

Eu n-am zis ca am slabit, eu am zis doar ca am incercat toate metodele posibile . Cand oi gasi-o pe aia care functioneaza, v-o zic si voua !

Bedrosmart

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bedrosmart

Ma repet, era un documentar Discovery, nu-mi aduc aminte denumirea produsului pentru slabit, era chinezesc si NUMAI din plante. Am dat exemplul respectiv nu ca sa va sperii si nici nu spun ca Youthful Island fac parte din aceeasi categorie, ci doar ca sa va atrag atentia ca se poate si asa ceva. Plantele nu sunt intotdeauna benefice sau nepericuloase.

Nora, astea de care vorbesc eu (ca si altele, de altfel) nu erau propriu-zis medicamente, ci niste combinatii de plante destinate expres celor care vor sa slabeasca.

Pe de alta parte, exista multe medicamente care au efecte secundare grave, chiar mortale. De fapt, aproape orice medicament are efecte secundare, unele neglijabile, altele de temut. Bineinteles, aparitia sau gravitatea lor depinde de la persoana la persoana si variaza in functie de multi factori, inclusiv afectiunile asociate.

Din cauza asta trebuie sa te gandesti bine si sa analizezi balanta dintre beneficii si riscuri, inainte de a lua orice fel de medicament. Cred ca e suficient sa citesti prospectul oricarui medicament si te lamuresti care-i treaba. De asta se pune atata accent pe existenta unei retete de la medic, ca sa nu apara accidente de automedicatie.

Eu n-am zis ca am slabit, eu am zis doar ca am incercat toate metodele posibile . Cand oi gasi-o pe aia care functioneaza, v-o zic si voua !

Bedrosmart

Eu stiu ca ceaiul verde are numai efecte benefice. Iar ce mai contine, panax salbatic si cafea neagra...ce rau pot sa faca?
Oricum, e o incercare de o luna si vedem ce se intimpla pe parcurs. Eu am intrat in a doua saptamina.
Tensiunea o am buna: 12,2 cu 6,5

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nora , scria acolo pe prospect "s. a plante".

Si un chimioterapic este facut din plante , si ute ce efecte au chimioterapicele.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by XIO

Nora , scria acolo pe prospect "s. a plante".

Si un chimioterapic este facut din plante , si ute ce efecte au chimioterapicele.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

XIO, ai si tu dreptate, dar cine le-a luat pina acum nu s-a plins de ceva anume. In continuare sper sa fie totul ok.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Eu am luat pastile Yothful Island timp de 6 luni. Am slabit 14 kg. Dupa 4 luni mi-am facut analizeze si totul a fost OK in afara calciului pentru ca nu mananc eu de fel. La mine au avut efectul scontat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madairina

Eu am luat pastile Yothful Island timp de 6 luni. Am slabit 14 kg. Dupa 4 luni mi-am facut analizeze si totul a fost OK in afara calciului pentru ca nu mananc eu de fel. La mine au avut efectul scontat.

Fii buna si da mai multe detalii. Ce ai mincat in aceasta perioada, ai tinut dieta sau ai mincat normal? Cite capsule luai pe zi ? Simteai atunci ca se schimba ceva ? Si care a fost ritmul slabirii ?
Si - cel mai important - dupa ce nu ai mai luat, ce s-a intimplat ? Ai pus la loc ceva sau te-ai mentinut ?
Sper ca nu te-am cu atitea intrebari ! Dar, pentru fete, experienta fiecareia conteaza !

Nora

Mergi la inceput

Am luat anul trecut din iunie pana in octombrie. Am slabit treptat. In prima luna 4 sau 5kg. Nu am avut pofta de mancare. Norocul meu a fost ca era perioada pepenilor si mancam la serviciu pepene si acasa tot la fel. Am fost plecat la mare cu ALL INCLUSIVE si am mancat ceva mai mult (stii totul la discretie) si tot am reusit sa slabesc un kg pe perioada concediului.

Mergi la inceput

Am uitat sa mentionez luam cate 4 pastile de 3 ori pe zi. Trebuie tinute strict ca altfel nu au efect. dupa octombrie am mai incercat sa iau dar nu m-am tinut de ele si nu am mai slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cit costa aceste pastile?

Mergi la inceput