Youthful Island-slabeste sau nu ? RASPUNS: DA! (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor, "traim" pe acelasi forum si totusi habar n-avem unii de altii:
- voi nu stiti ce inseamna FIV (si pe unde bantui eu numai de FIV vorbim)
- eu nu stiu care-i faza cu concursul cu pozele

Important e ca vrem sa slabim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Adevarat!
Fetele cu o singura postare au de vinzare acest medicament! Safaris30 (parca) si josefin.

medicamentul nu se gaseste in farmacii, este adus din china pare-se...

Asaaa, si eu am cumparat pastilele, iau de trei saptamini si am slabit 5 kg!!!

Scopul meu cam asta a fost 5 -7 kg. Am luat cite 3 pastile de 3 ori pe zi inainte de masa cu aproximativ 1 ora.

Eu am inteles ca spre sfirsitul tratamentului se scad numarul de pastile treptat pt a nu te ingrasa la loc.

la efecte adverse nu prea m-am gindit pina acum, mi-a cam dat de gindit postarile voastre dar ma consolez cu gindul ca nu iau pe termen lung, deja sunt spre sfirsit.

va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by dolcebaby

Asaaa, si eu am cumparat pastilele, iau de trei saptamini si am slabit 5 kg!!!

Scopul meu cam asta a fost 5 -7 kg. Am luat cite 3 pastile de 3 ori pe zi inainte de masa cu aproximativ 1 ora.

Eu am inteles ca spre sfirsitul tratamentului se scad numarul de pastile treptat pt a nu te ingrasa la loc.

la efecte adverse nu prea m-am gindit pina acum, mi-a cam dat de gindit postarile voastre dar ma consolez cu gindul ca nu iau pe termen lung, deja sunt spre sfirsit.

va doresc o zi buna!

Dolcebaby, tu cum te simti ? Eu sunt doar in a doua saptamina si tot asa, nu am de gind sa iau pe termen lung. Cea mai stranie mi se pare disparitia dorintei de a minca...pur si simplu nu mi-e foame...Dar nici cu chef de ceva nu prea sunt...Tu ai vreo stare deosebita ?
Eu am slabit in 7 zile 2 kg !

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Nora draga, sa iti spun cum a fost la moa...

Pai am inceput cu cite 4 pastile/ 3 ori pe zi = insomnii, stare ciudata - comparativ cu 2 - 3 nessuri tari, dureri de cap si lipsa pofta de mincare.
Am luat asa doar vreo 4- 5 zile si am trecut la 3 pastile/3ori pe zi si totul a fost ok, am ramas doar cu lipsa pofta de mincare.

Eu cred ca stiu si cauza starilor mele, m-am simtit asa pt ca eu nu pot sa beau apa, de felul meu, stiu ca nu e bine dar asta e... am baut eu in sila ceva lichide dar se pare ca nu deajuns

A, si ma mai gindesc la o chestie, o fi si in functie de kg pe care le are omu'... eu de ex aveam 65kg la 1 68 inaltime, mi-am atins scopul si am 60 acum

Am avut 2 pungi cu pastilute a cite 120 de pastile punga

cam asta e, spor la slabit!

Mergi la inceput

quote:

Nora draga, sa iti spun cum a fost la moa...

Pai am inceput cu cite 4 pastile/ 3 ori pe zi = insomnii, stare ciudata - comparativ cu 2 - 3 nessuri tari, dureri de cap si lipsa pofta de mincare.
Am luat asa doar vreo 4- 5 zile si am trecut la 3 pastile/3ori pe zi si totul a fost ok, am ramas doar cu lipsa pofta de mincare.

Eu cred ca stiu si cauza starilor mele, m-am simtit asa pt ca eu nu pot sa beau apa, de felul meu, stiu ca nu e bine dar asta e... am baut eu in sila ceva lichide dar se pare ca nu deajuns

A, si ma mai gindesc la o chestie, o fi si in functie de kg pe care le are omu'... eu de ex aveam 65kg la 1 68 inaltime, mi-am atins scopul si am 60 acum

Am avut 2 pungi cu pastilute a cite 120 de pastile punga

cam asta e, spor la slabit!

Eu am luat mai multe, am mers pe maxim la inceput, apoi am luat 5, dar...cred ca o sa reduc si eu ca tine, ca ma simt cam fara chef de nimic. Apa beau destul de multa...peste 2 litri pe zi . Daca nu beau imi simt gura uscata. Si eu vreau sa dau jos 10 kg. Sunt la calea jumate, ca incepusem deja cu dieta inainte sa le iau. Acum tin si dieta si iau si asta. Sper sa fie totul ok ! Oricum, 5 kg s-au dus
Felicitari!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

quote:
Originally posted by XIO

Bedro , stii cumva cum se numesc pastilele acelea chinezesti? Ca mama unei colege ia ceva chinezesc , mi-a spus colega respectiva foarte fericita ca a slabit mama ei 2 kg in 2 zile

Nu, XIO, din pacate nu-mi amintesc, poate ca nici nu mai exista pe piata (adica pe piata de acolo, ca la noi nu cred ca s-au importat).

Mi-au ramas in minte pentru efectele extrem de grave despre care am scris mai sus. Imaginea care ma bantuie este a uneia dintre paciente, careia i se lua interviul pe patul de dializa si care a declarat ca ea "e totusi multumita, a slabit cu pastilele alea, chiar daca s-a imbolnavit".

Doamne, ce nu face omul ca sa slabeasca (asta o spun din proprie experienta)!

Va doresc slabire usoara si sanatoasa!

Bedrosmart

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bedrosmart

quote:
Originally posted by XIO

Bedro , stii cumva cum se numesc pastilele acelea chinezesti? Ca mama unei colege ia ceva chinezesc , mi-a spus colega respectiva foarte fericita ca a slabit mama ei 2 kg in 2 zile

Nu, XIO, din pacate nu-mi amintesc, poate ca nici nu mai exista pe piata (adica pe piata de acolo, ca la noi nu cred ca s-au importat).

Mi-au ramas in minte pentru efectele extrem de grave despre care am scris mai sus. Imaginea care ma bantuie este a uneia dintre paciente, careia i se lua interviul pe patul de dializa si care a declarat ca ea "e totusi multumita, a slabit cu pastilele alea, chiar daca s-a imbolnavit".

Doamne, ce nu face omul ca sa slabeasca (asta o spun din proprie experienta)!

Va doresc slabire usoara si sanatoasa!

Bedrosmart

Bedrosmart, tu cu ce ai slabit?

Nora

Mergi la inceput

"Imaginea care ma bantuie este a uneia dintre paciente, careia i se lua interviul pe patul de dializa si care a declarat ca ea "e totusi multumita, a slabit cu pastilele alea, chiar daca s-a imbolnavit". "

Bedrosmart stii cum senumeau pastilele pacientei???

Mergi la inceput

quote:

"Imaginea care ma bantuie este a uneia dintre paciente, careia i se lua interviul pe patul de dializa si care a declarat ca ea "e totusi multumita, a slabit cu pastilele alea, chiar daca s-a imbolnavit". "

Bedrosmart stii cum senumeau pastilele pacientei???

Eu nu inteleg aceasta...logica: cum adica niste medicamente sa te imbolnaveasca? Si asa de grav. Scopul lor profund este altul, nu ?

Nora

Mergi la inceput

A mai luat cineva Insula Tineretii sa vina sa ne povesteasca ce si cum ? Va asteptam ! Nu tineti informatia pentru voi, atit timp cit poate folosi si altora.

Nora

Mergi la inceput