Youthful Island-slabeste sau nu ? RASPUNS: DA! (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Mama-miaaa, noraaa cand termin FIV, daca nu-mi iese, imi iau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by pisix

Mama-miaaa, noraaa cand termin FIV, daca nu-mi iese, imi iau si eu

Ce e FIV ?

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by XIO

Luna , una este sa scriu la un subiect pe un forum , iar cu totul altceva este sa discut cu pacientii .

ar trebui sa fie una si acelasi lucru si iti spun si de ce - chiar daca s-ar putea sa nu imi dai dreptate
fiind un user matur si intrand zilnic pe forum cu o anumita personalitate (nu aceeasi din viata de zi cu zi)s-ar putea sa imprumuti anumite caracteristici comportamentale pe care fara sa iti dai seama le transpui si in viata reala
eu de ex.intru aproape zilnic pe forum pentru a invata,a ma maturiza,a lua-o de la capat cand e cazul si crede-ma ca m-am schimbat mult (in bine) (in bine) din in si nu lupt singura

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU NEDISCRIMINARE

Mergi la inceput

off topic : FIV _fertilizare in vitro
alayna pentru un vot cu scop poti semna direct doar cu un click pe semnatura mea -emotia copilariei dar si sa vizitezi alte 500 si ceva de poze ale multor mamici care trec neobservate de public ori pentru ca multa lume nu stie,de ce se voteaza,pentru ce si pentru cine ...desi ar trebui

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilarieisi lupt neinfricat pentru PENTRU NEDISCRIMINARE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisix

Luna - n-am inteles 80% din mesajul tau dar pentru elocinta si pentru ora debordant de tarzie sau exubrant de matinala .... te-am votat !

si mai astept voturi caci recunosc m-am lasat dusa de val la un moment dat dar dupa un somn bun m-am trezit si apeland la ratiune mi-am schimbat planul de atac si sper ca sa fie mai convingator caci pana acum am reusit sa conving doar persoanele care ma cunosc caci ei stiu ce stiu dar cine nu stie?! cum e viata unui user care nu face valuri
si lipsesc datele de identificare vitale pentru un forumist:cont bancar,marca masinii conduse,nr.de proprietati imobiliare si a vipurilor prietene,ocupatia ,religia,salariul primit nu numai de el personal ci si al sotului,socrilor,matusilor etc iar publicitate sa nu mai vorbesc

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei,m-am transformat din in si lupt neinfricatPENTRU NEDISCRIMINARE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rall

Nora, te stiu de... peste 3 ani cred, in lupta cu kilogramele (sunt in aceeasi situatie

si eu credeam ca stiu tot dar o sa-o vezi pe Nora in vara...si asta din ciclul "eu stiu_voi nu" ca sa ne mai si jucam caci virtual se poate - afara nu prea....caci risti sa ti se spuna ca ai innebunit ...cu toate ca nu...dimpotriva...vrei sa schimbi ceva si tu canti si canti...dar nimenu nu te aude...dar ce conteaza cand canti I will survive si viitorul suna bine si pentru ca sa nu i se taie aripile din start unei asistente de nadejde a unui cavaler neinfricat fara ca ea nu sa se fi inaltat deja (desi in cazul de fata nu se pune) a slabi e ca si soferita la inceput de drum - la inceput ti-e grea si o parcare in linie dreapta sa zicem dar lucruri mult mai grele vor parea ultrausoare cand are permisul in mana - desi inca procesul de cunoastere nu s-a terminat caci greul de atunci va incepe... insa satisfactii pe masura daca iti conduci propria masina pe care ti-ai si cumparat-o singura (dar nu e regula)iti conduci si propria viata si nu stai ani de zile sa bati pasul pe loc
deci incepeti sa VISATI caci prin vis se nasc actiunile marete dar totusi nu DORMITI caci daca o faceti altii care nu dorm vor culege lauri chiar daca acestia la o adica sunt imaginari dar nu conteaza cat timp ai un vis si faci ceva pentru ca el sa se implineasca

[url="uite link-ul
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17"Emotia copilariei"[/url]

Mergi la inceput

Luna, cind lupti pentru o cauza nobila, imposibil sa nu reusesti ! Eu iti tin pumnii si iti doresc sa nu renunti niciodata! Cind crezi cu putere in ceva, trebuie sa vina si ajutoarele. Good for you !

Pisix, fiecare e dator sa incerce. Si daca merge, cu atit mai mare satisfactia. Si tie iti doresc sa-ti iasa faza cu...FIV

XIO, eu ma lupt foarte tare cu apa pe care o retin in tesuturi. Ceva sfaturi in aceasta directie ?

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nora2005

Luna, cind lupti pentru o cauza nobila, imposibil sa nu reusesti ! Eu iti tin pumnii si iti doresc sa nu renunti niciodata! Cind crezi cu putere in ceva, trebuie sa vina si ajutoarele. Good for you !

nu degeaba ti-am copiat semnatura si am comentat-o odata desi nu am obiceiul sa comentez semnaturi

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU NEDISCRIMINARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nora , pai din cate stiu ceaiul verde este diuretic , ar trebui sa ajute la eliminarea apei in exces.

Luna , in cazul meu nu este asa .
Nu imprumut in interactiunile mele cu pacientii comportamentul meu din cercul cu prietenii X , din cercul cu prietenii Y sau din discutiile cu vecinii.
Oricum , sincer , nu prea conteaza pt. mine parerea unei persoane de pe forum despre cum ma port eu cu pacientii , conteaza parerea lor , a colegilor si a doctorilor , ca ei sunt prezenti . :)

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by XIO

Nora , pai din cate stiu ceaiul verde este diuretic , ar trebui sa ajute la eliminarea apei in exces.

Atunci inseamna ca mi-e de ajutor insula tineretii...

Nora

Mergi la inceput