Youthful Island-slabeste sau nu ? RASPUNS: DA! (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

da si eu le-am luat azi de la "persoana" multumesc nora pt nr de tel
si la mine sunt tot intr-o punguta mixa cu fermoar si sunt verzi,gen "ampicilina" - spre ca sunt si la voi la fel su nu iau altceva....
eu as vrea sa slabesc vreo 5 kg, intrebarea este voi cum le-ati dozat?
12 pastile pe zi cum mi-a fost recomandat de furnizoare mi se par cam mult....
cum le-ati luat,cand ati scazut pastilele si cat timp?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Am incheiat prima mea zi de "tratament",
De necrezut, nu mi-a fost foame, iar eu chiar mananc prea mult. Intamplator era si o petrecere la birou... ei bine n-am mancat decat o placintica cu mere. In schimb am avut o energie teribila. Alte simptome... nimic. Si chiar am fost atenta.
Sa vedem cum va fi maine....

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Haideti ca de azi am intrat si eu printre voi, datorita Norai careia ii multumesc din suflet pt ajutor.Am 69 kg 1.67 m.Imi doresc pt inceput sa slabesc 10 kg.Dar cel mai important pt mine e sa dau acum repede in doua saptamani cat mai mult , ca pe 30 mai plec in Grecia, ma simt cat casa poporului si tare mi-e ca are sa fie vreme de plajaaaaaa .
Eu mi-am cumparat 4 pungulite momentan.Eu iau cate 4 pastilute de 3 ori pe zi...vad ca efecte adverse, momentan nu au aparut si sper sa fie tot asa pana la sfarsit.Foamne nu mi-a fost decat putin spre seara pt ca am luat ultima tura la ora 17:00 si deja e 00:30 si eu inca nu dorm,nu ca nu mi-ar fi somn, dar ma mai lalai putin.Cred ca maine am sa iau ultimile pe la orele 19:00 ca sa nu ma mai razbeasca foamea pana ma culc...oricum dupa doua trei zile de mancat putin, se mai strange stomacul si o sa trec mai usor.
Am mancat 3 cartofi micuti micuti fierti , cu o ceapa,putin ulei si otet + un baton Q-FORM (mie imi plac tare mult si aveam prin casa ) + o ridiche cu 2 guri de branza .Si eu ca si voi, am mancat mai mult ca trebuia decat de doame...doar ridichea si branza le-am mancat de foame pe la ora19 :30 si de atunci nu am mai simtit nevoia de nimic,decat de multa apa.
Bafta multa fetelor...(scuze ca am scris mult dar sunt incantata )Sper sa vin curand cu rezultate bune ca sunt disperataaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna fetelor! Haideti ca m-ati uimit cu rezultatele voastre si m-ati convins si pe mine sa incep acest tratament. Nora, te rog frumos ma pui si pe mine in legatura cu persoana de contact? Multumesc anticipat si de abia astept sa va spun si eu rezultatele!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

vreau si eu nr. de telefon , va rog, am scris in mesajul anterior ca iau si eu de mai bine de o luna dar cine mi le da mi le da dublu fata de voi...
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Fetelor, de-abia astept sa imi vina si mie pastilutele sa incep. Sper sa mi le fi pus
d-na la posta. Cred ca maine ar trebui sa ajunga."Va invidiez" ca stati in Bucuresti si ati luat mai repede comanda.
Succes in continuare
Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Am dat si eu azi comanda de 2 pungute la d-na recomandata de Nora, le astept maine prin curier, ca nu mai aveam rabdare sa astept dupa posta normala. Nu am mult de dat jos, doar vreo 4-5 kg puse iarna (asa patesc mereu), incerc sa tin Montignac, ca e "prietenul" meu , dar tare greu merge ca nu reusesc sa tin strict...Sper sa mearga mai usor cu astea...Multumesc mult, Nora! si felicitari pentru rezultate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna,

Cred ca m-ati dat disparuta, dar...de cind am postat raportul am plecat la job si am ajuns acasa la ora 1 (noaptea) si nu mai aveam putere. Azi dimineata am plecat in fuga si acum am ajuns. Ma intorc la mesajele voastre si revin cu raspunsuri. O clipa de ragaz, va rog

Nora

Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0
16.04: 70.9; 33.3; 50.7

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Ma gindeam...deschidem o listuta a...temerarelor?
Care iau parte la experimentul slabirii?
Cine doreste, sa-mi spuna, pentru ca vad ca au venit citeva fete. Rindul se ingroasa! Eu, una, ma apropii de obiectiv, ceea ce ma indeamna sa-mi doresc sa mai dau jos ceva, ca am de unde
Deci...? Ce parere aveti?
Revin sa va raspund la mesaje!

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CORNELIAP33

Astazi am inceput si eu cu pastilele.
Cate 4 de trei ori pe zi...
Am 66 kg si m-as declara multumita cu 58.
Intrebare pentru Nora sau pentru cele care mai iau aceste pastile. E musai inainte de masa? Eu dimineata nu pot, cel putin deocamdata sa inghit ceva inainte sa mananc, asa ca astazi le-am luat cu mare teama. Nu mi-a fost rau, dar tot ma tem... In prospect nu se face nicio legatura cu mesele!!!???
Va tin la curent!
Felicitari Nora! Merge super...

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Cornelia, ma bucur pentru tine. O sa fie bine, o sa vezi. E bine sa le iei mereu cu o ora inainte de masa. Poti minca un fruct dimineata, apoi le iei si maninci peste o ora. Parerea mea.
Ramine ca zi de raport ziua de miercuri. Ok ?

Nora

Mergi la inceput