Cine de la Municipal?

Cine de la Municipal? | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Am deschis acest subiect sa cer parerea pe cine sa aleg de la Municipal. Prefer acest spital din multe puncte de vedere , dar dupa ce m-am chinuit sa tot rasfoiesc paginile forumului, recunosc ca sunt in mare dilema. Caut doctor: bun profesionist, comunicativ, nici foarte batran dar nici foarte tanar ( as prefera totusi sa aiba un pic de experienta), care sa poata sa ma cheme si la spital, dar pe care sa-l gasesc si in privat sau eventual sa aiba cabinet.
Legat de subiectul principal: ce parere aveti de doctorul Mircea Dumitru?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu mi-am spus parerea despre el aici. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

Sarcina mea este urmarita de catre dr.Cristian Radoi. Vine si in Municipal si il gasesti si la CMU. Este destul de prietenos, iti raspunde la intrebari dar poate parea si superficial.... mie aceasta impresie mi-a facut-o uneori. Ideea e ca daca vrei sa afli ceva, daca ai vreo nelamurire, trebuie sa intrrebi. Pe mine m-a trimis la mai multe analize decat la prioma sarcina, caci am ceva probleme cu placenta si din cauza varstei am facut si amniocenmteza. El este implicat in scandalaul cu bebelusul nascut in vara cu probleme, dar fara sa fie medicul ce urmarea acea sarcina. Era doar de garda.

Daca mai vrei sa stii ceva, intreaba-ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Daca ai vreo problema raspunde la telefon?L-ai intrebat daca vine la nastere daca te apuca noaptea? Unde ti-a indicat sa faci analizele?

Mergi la inceput