Gradinite de stat Sector 5 BUNE! si proaste...

Gradinite de stat Sector 5 BUNE! si proaste... | Autor: natachka

Link direct la acest mesaj

Va rog mult sa ne recomandati o gradinita buna de stat in sectorul 5!!!

Toate gradinitele care mi-au placut si sunt aproape de casa sunt in sectorul 4, dar nu ne primesc... Iar o doamna directoare ne-a recomandat gradinita particulara !

Si ce gradinite ar trebui sa evitam!!!

Va multumim!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Unde stai exact? Nu conteaza sectorul, ci apropierea de casa, arondarea se face dupa apropierea de domiciliu. La granita dintre sectoare e normal sa se intample asa. Si eu stau in sect 5, dar tinem de gradi si de scoala din sect 4, fiindca sunt cele mai apropiate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

si eu stau in sectorul 5, mai exact pe sebastian, intersectie cu 13septembrie si tot gradinita de stat caut, dar ... oferta este extrem de saraca ...
cel mai aproape de mine sunt 2 gradinite, una cu program normal, care nu are grupa mica pt 2008-2009, iar cealalata, in spatele bisericii de pe sebastian ... nu stiu ce sa zic, a fost o amica de-a mea si i-a zis directoarea ca locurile deja sunt ocupate si eventual sa revina in iunie si daca mai ramane vreun loc ... ati inteles voi ...
eu sincer, nu stiu ce sa fac ... vreau sa incerc la gradinita din spatele fostei poste puisor pt ca e cat de cat mai aproape si pt ca alte gradinite chiar nu stiu ...
poate ne ajuta cineva care e mai la curent cu subiectul.

[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/anairinag/album?.dir=7fdere2]David la mare[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natachka spune:

Matahut, Locuim in zona Eroii Revolutiei, dar la gradinita "Pisicile Aristocrate", care este la cateva statii de tramvai, deci destul de aproape dupa parerea mea, ni s-a spus ca daca nu sintem din sectorul 4 nici sa nu visam... Ca intr-adevar pina anul trecut primeau copii si din alte sectoare daca era aproape de casa, dar pt ca sint foarte multi copii si gradinite putine, anul acesta primesc doar copii din sectorul 4. Ma gandesc ca si la celelate gradinite este aceeasi situatie..
Iar despre gradinita nr.168 care este la 3 minute de mers pe jos am auzit pareri impartite, insa cele mai multe nu sint in favoarea ei, adica pregatirea slaba a copiilor pentru scoala, lipsa unui teren de joaca la aer liber.
Si pe forum am gasit f.multe pareri bune despre gradinite de stat, dar despre cele din sectorul 5 nu am gasit informatii de nici un fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Natachka, incearca si la gradinita 224 parca....de pe str. Gramont, aproape de parcul Carol. Pt sectorul 5 eu nu stiu in zona decat gradinita de langa Posta Puisor, cea renovata de Vanghelie si despre care am auzit numai lucruri bune.
In alta ordine de idei, cateva statii de tramvai inseamna mult, e clar ca nu sunteti arondati gradinitei Pisicilie Aristocrate. De obicei, arondarea cuprinde cateva strazi din jurul gradinitei, dar cred ca la inspectorat gasesti cel mai bine informatiile astea. Poti merge si intreba de ce gradinita apartii, imposibil sa nu tii de o gradinita din apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

irinush se pare ca suntem vecine, si eu tot pe sebastian intersectai cu 13 septembrie locuiesc!

Gradi de la puisor e fff aglomerata, as vrea sa te ajut mai mult pot sa iti spun ca mai e gradi de stata la intersecta calea rahovei cu sebastian la Lafurmi!" si printre blocuri prin spatele parcului de pe sebastian, eu la am pe vladut la o gradi particulara in cotroceni!
Curcubeul copiilor!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

off topic: da, anca, suntem vecine, stam chiar in acelasi bloc eu stau la doi, pe fi-miu il cheama David ...
on topic ... despre gradinita de la posta puisor am auzit si eu numai de bine, despre celelalte nu stiu absolut nimic ... ai zice ca nu mai ae nimeni copii la gradinitele de stat din sectorul 5, sau poate parintii respectivi nu au timp sa intre pe forumuri ...

[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/anairinag/album?.dir=7fdere2]David la mare[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

m-am gandit ca e posibil sa fi tu dar.........nu eram sigura nu am putut vedea pozele asa ca........eu iti urez succes
dimineta ma intalnesc cu mamici care duc copii la gradi de la pusisor si sunt multumite din ce am reusit eu sa vb cu ele in autobuz cand se baga copii in seama, ideea e ca gardi e destul de aglomerata si ar fi bine sa deschizi usa cu capul!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi am fost f multumiti de gradinita 72 cu program normalps fetelor va asteptam la Prieteni dintotdeauna la "Rahova sau apropiere"
numai bine

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Da', la chirigiilor ce gradi de stat este ???? Buna ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicev spune:

dragi mamici a venit timpul sa caut si eu gradi pentru piticii mei.
mai complicat e ca desi stau in zona baba novac, vreau gradi pentru matei in zona eroilor unde voi lucra.
mai exact pe langa opera.credeti ca ma puteti ajuta? pls

Mergi la inceput