cap aurora - hotel topaz si california
Ati fost la vreunul dintre aceste hoteluri?
Ce impresii aveti?
Multumesc!
b
Am fost la hotel California acum 2 ani(acolo cred ca am conceput printesa)Hotelul nu e rau,atunci era proaspat renovat,personal dragut...dar.....plaja e absolut oribila.Nu poti sa intri in apa ...sunt niste pietroaie ascutite.Noi ne urcam in masina si plecam....ori la Mamaia ,ori ...vedeam noi pe unde...dar e incomod.Uneori ai chef sa iei prosopul si sa pleci in camera fara sa te mai trambalezi cu masina.
anamaria spune:
B
mie imi place ap Aurora... acolo am fost in luna de miere!
e drept ca plaja lasa mult de dorit, dar totusi ramane 'statiunea mea de suflet' !
am fost acolo in vacanta cu copiii si ne-am simtit superb! din cauza bolovanilor din apa plaja este aproape goala... ceea ce a facut sa putem sta linistiti, tolaniti pe sezlonguri, care la soare, care la umbra... in timp ce copiii se jucau la cativa pasi, la locul de joaca: erau jucarii pt copiii mici si mari, cel mai de succes fiind topoganul care ateriza direct intr-un bazin cu apa si casutza chicco pt copilasi mai mititei.
mai mult, apa marii face un fel de golfulete, cu adancime foarte mica (50-60 cm), ai nu ti-e teama ca fuge copilul la apa adanca!
dezavantajul a fost, desigur, ca n-am putut face baie ca lumea in mare. der puteai intra un pic mai departe, unde iti vine apa pana la brau, ca adult, si balaceam copiii cu barcuta.
ce sa-ti spun, oricum eu de cand am copii nu mai pot spune ca am avut ocazia sa ma bucur de bai prelungite in mare, fie pt ca sunt cu ei si nu am cum sa innot linistita, fie ca se duce adi cu ei si eu pazesc cearceaful... asa ca nu pot spune ca m-a deranjat in mod deosebit calitatea apei cu pietre la mal.
noi insa nu am mai mers acolo pt ca e-a dezamagit hotelul - mergeam la H. Opal. la califormia n-am fost, dar arata bine intretinut...
oricum, bila mea alba pt Cap aurora, e o statiune linistita, mie nu-mi place defel aglomeratia!
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
pitzinuca spune:
multumesc fetelor. am luat la topaz. 7 zile in extrasezon, merge.
pup!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."