Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Neatza!!!!

merg sa citesc si eu din urma si rev.
offf....ce-as mai fi dormit in dim. asta dar bb avea chef de joaca si a treb sa ma conformez cerintelor lui

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Multumesc mamicilor care ne-au felicitat pt.reusita lui Iustin!!
nici nu va inchipuiti ce fericita am fost cand l-am vazutcum se intoarce,....zicea cineva mai demult pe forum(dc nu ma insel, Adra)...ca un simplu gest al bb ne face sa zambim,sa fim incantate,fericite....

Miha,in leg. cu wrapul.....totul e ok,imi place cum sta bb acolo lipit de mine;cred ca acum am invatat sa-l ``montez``corect
nu l-am fol. de foarte multe ori dar atunci cand am facut-o am fost multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata
ne-am trezit si noi!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

neatza gagici!vad ca s-a racit vremea pe acasa si sunt disperata.sambata viitoare stiti ca v-am zis ca venim acasa ptr o luna,si tare mi-e frica sa nu raceasca strunfii,ca nu au fost raciti niciodata pana acum,si am mai auzit ca sunt si virozele in floare,ce ma sfatuiti sa aman biletele,sa vin,e chiar asa de frig?eu cand aud ca a mai si nins si aici mergem deja in maneca scurta mi se scoala parul in cap.oare o sa-i afecteze schimbarea asta de temp?
bunnn,in alta ordine de idei,vroiam sa va intreb,noi care am inceput diversificarea in forta,ieri nu le-am dat nici o masa solida,ci numai lapte,are ceva?sau trebuie sa urmez de acum zilnic cu masa solida?
ma duc sa beau o cafea,Raul sta in gandulica lui si chiuie de se inroseste tot,si frasu doarme langa el fara nici un stres,de altfel daca eu fac vreun zgomot imediat se trezeste...ce mai e si cu gemenii astia,au atatea chestii fetelor care ma minuneaza in fiecare zi.pupici si revin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Eu ce sa zic... Omul meu a fost racit tare, si a stat toata ziua (ma rog, cand a fost acasa) bot in bot c ala mic. Eu deja sunt racita, si tocmai aud cum incepe sa tuseasca si mititelul de alaturi. Dupa ce n-a papat mai nimic toata ziua, si a cam vomat (probabil are niste mucisori care-l deranjeaza). Si no sambata vrem sa plecam ptr cateva zile! Offf...

BB, uite cateva poze cu noi:
http://picasaweb.google.at/adinasv/MRz2008?authkey=nhMnjPg_Aps

Alina, inca n-am inscris-o pe Jasmina la scoala, a fost vacanta de Paste, acum trebuie sa dau tel sa aranjam o intalnire cu directoarea...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

adina, offf sper sa nu iti raceasca si floris!!!

am vazut pozici cu 2 ingerasi frumosi!! ptiu-ptiu pe ei ce ochi frumosi au!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Buna dimineata si de la noi....
Referitor la somn ... la noi cam asa e la reprize de 2 ore baga cate un somnic.... si cand nu reuseste sa adoarma de marait ce e, il iau in brate si se cuibareste cu nasucul la san... si adoarme.Nici eu nu sunt deacord cu ideea sa nu il iei in brate sa nu se obisnuiasca.... altfel cum sa il fac sa se simta iubittt... doar de la distanta

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Adina,am vazut si eu pozele....sunteti o fam. foarte frumoasa!aveti 2 copii minunati!Felicitari!
Multa sanatate si sper sa treaca rpd. raceala!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_stef

buna seara fetelor!mai e cineva pe aici?creem,e bine cat e temperatura,la mine in casa e cald si mai tot timpul bebeii mei au cam in jur de 37.
LAVI ce faci draguta?am vazut-o pe IASMI in scaunel,draga de ea ce frumos sta ea acolo.
VALI ma bucur ca ai revenit si ca v-a fost bine la mama.va pupam,mai pune pozici sa va vede.sper ca esti bine,ca atunci cand ai scris ultima oara inainte sa pleci erai cam suparici.
Mai fetelor,eu mai in fiecare seara ma uit la pozele voastre (care aveti fetite)ca mor dupa ele,si soata mea le zice baietilor uite tata gagici in Romania CARE MAI DE CARE MAI FRUMOASE.nu stiu de ce,dar ma bate pe mine gandul,ca astia mici or sa fie tare gagicari.si cand ma gandesc ca sunt doi,si cum or sa vina noaptea cu fete acasa si SUNT 2,pai cred ca am sa dorm in baie sa aibe ei loc sa se desfasoare in voie.doamne ce ganduri brrrrr.cred ca mai bine ma apuc de facut economie sa le iau case ca daca nu o sa fie vai si amar de capul nostru cand se vor domnisori baietii mei.

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community

-IRINA-

irinush, drasguta pai urmatoarea tura poate ies fetite....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Irina.... foarte tari premonitiile tale

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adina, ce frumosi sunteti ! Ai 2 copii superbi iar tu esti foarte fumoasa !

Pufu, eu cred ca e nevoie de un pic de empatie, sa intelegei limbajul bebelusului, pentru ca el deja comunica cu tine. Cand ii e somn (e marait, nu mai are chef de nimic), atunci ajuta-l sa doarma, ia-l in brate, canta-i, leagana-l, vezi tu ce functioneaza.

Si noi ne luptam cu dermatita...

mami de Sophia

Mergi la inceput