Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5
Raspunsuri - Pagina 3
naty_blondy spune:
Nu stiu daca am postat bine acest subiect,dar am incercat sa deschid un subiect nou cu aceasta problema,dar nu mi a fost aprobata de catre moderator,din cate mi am dat eu seama.Incerc totusi,si aici,chiar daca este vorba despre copii,dar poate se gaseste cineva sa ma indrume ptr.problema pe care o am.
Este vorba de o batrana de 80 de ani care a paralizat in urma cu 4 luni,pe o parte.Este singura,nu are copii,locuia undeva la tara,in sat Calmatui,com.Grivita,Jud.Galati,si isi vedea singurica de treburile si de cateva gainuse pe care le avea prin ograda si se hranea din pensia ei umila,dar nu deranja niciodata pe nimeni sa ceara nimic,pana cand,intr o zi boala nemiloasa a invins o si a daramat o...Este sora bunicii mele,de aici din Galati,se vizitau foarte rar,fiind bolnave amandoua,dar cand bunica mea a fost anuntata de tragedia in care intrase sora ei,a alergat imediat la ea.Si nu a mai plecat de langa ea,s a chinuit cum a putut si ea,dar a ingrijit o,a hranit o,mai chema cate o vecina sa o mai intoarca de pe o parte pe alta,ca e si greoaie tanti Maria,caci asa o cheama. a fost si internata in spital,dar doctorii au spus ca nu au ce sa i mai faca,si au trimis o acasa.Stiu ca bunica mea o mai aducea din cand in cand cu salvarea la Galati sau la Tecuci,la spital,sa i schimbe sonda,si iar se intorcea cu ea acasa,la tara acolo la ea. Pana cand fetele bunicii mele,adica mama si celelalte surori s au hotarat sa le aduca pe amandoua sa stea macar,aici,la Galati,in casa bunicii mele,ca era foarte greu asa la distanta,sa le mai duca si ele cate ceva de mancare sau sa le mai faca ceva curatenie.Acum de vreo luna,stau amandoua aici in Galati,e mai usor ptr.familia mea sa le ajute,atat cat poate fiecare,eu ma duc dar foarte rar pe acolo,avand fetita mica si fiind si insarcinata in 8 luni,nu ma pot duce prea des,si nici sa le ajut nu prea am cum...Insa de ceva timp, mi a spus bunica la telefon,ca tanti Maria refuza sa mai si manance sau sa bea,vine din cand in cand cate o asistenta si i face glucoza,ptr. a o tine in viata.Tanti Maria nu vrea sa mai traiasca asa,s a saturat de toate,nu mai suporta situatia in care se afla,am inteles ca are numai rani pe spate iar la fund cica i s ar fi format o gaura,de atata stat pe spate,si mai ales de atata stat in pat... Plange si se roaga intr una sa moara sa o scape D-zeu de aceasta suferinta.Eu nu mai pot de mila ei,mereu sun si intreb de ea,de bunica mea ce sa spun,ca si ea e batrana si bolnava,dar macar se tine pe picoare..Mi se rupe sufletul,de aceea apelez la bunatatea voastra,a oamenilor de bine,daca stiti sau ati mai auzit de asemenea cazuri,ce ar mai fi de facut?Eu ma tot gandesc si nu stiu de unde sa i fac rost de un scaun cu rotile ptr.invalizi,ma gandeam,ca acum daca tot a venit caldura,ar mai putea o scoate afara sa mai stea la soare,ar mai plimba o,ar gasi cativa vecini sa o ajute sa o ridice.Ca o mai ajuta vecinii pe acolo cu cat poate fiecare,mai ales ca nu poate merge la toaleta si trebuiesc pamparsi schimbati mai mereu.. Daca stiti cumva cum pot intra in posesia unui astfel de scaun va rog mult sa mi spuneti,poate cineva care l a folosit si nu mai are nevie de el...nu stiu..dar as vrea sa o ajut intr un fel..nu putem ramane nepasatori la asa durere...nu trebuie sa fie un superscaun,orice scaun care ar putea o sustine e bun,cat sa o plimbe de colo colo sa i mai aline suferinta,ca si asa sunt amarate amndoua,macar un pic de bucurie sa le facem.Va rog din suflet sa ne ajutati daca puteti!
anaisanais spune:
quote:
Originally posted by adrianayo
Buna fetelor aveti cumva un patut de donat....sau de dat cu imprumut?
Am o prietena care are gemeni si au 4 luni si 65 cm. Au un patut ....... dar noaptea se lovesc cu piciorusele (dorm la capete diferite).
Daca vreti sa o ajutam mergem impreuna sa-i facem surpriza.
Adriana
Buna, Adriana,
Eu am un patut de copil. Este din lemn, are saltea Relaxa si a fost folosit numai 4-5 luni, pentru ca Vladi al meu a trecut in patul de baiat mare. Cu mare drag il dau. Insa, pana trece nebunia asta din Bucuresti, adica pana dupa summit, nu pot sa ma misc. Dupa asta, cu mare placere! Daca esti interesata, te rog sa-mi scrii pe PM!
roxanal spune:
Buna,
avem un patut de bebe, insa Teo a trecut la patul mare, de domnsoara..am dorii sa-l oferim pe cel vechi cuiva..este in stare buna, nu este nou, are sub el un compartiment pe toata lungimea lui, pentru hainute...trebuie ridicat din Crangasi..so..ajutati-ma sa-l ofer cuiva!
Va multumesc!
anaisanais spune:
Ma bucur pentru mamica! Si sa-i traiasca bebeii!
Or5icum oferta ramane valabila: cine are nevoie de patut pentru copil sa -mi spuna, sau daca voi cunoasteti pe cineva care are astfel de nevoi, va rog sa-mi spuneti!
Multumesc foarte mult!
naty_blondy spune:
Fetelor daca ne ati putea da, noua unul din patuturi v am fi foarte recunoscatori,ptr.ca patutul Antoniei e facut aproape praf,si ea inca mai sta in el,si as avea mare nevoie de un patut ptr.bebele ce trebuie sa apara luna viitoare.Sper sa nu fie prea mare deranjul ptr.ca trebuie trimis tocmai aici,la Galati...Asteptam macar un raspuns.Multa sanatate va uram
anaisanais spune:
quote:
Originally posted by naty_blondy
Fetelor daca ne ati putea da, noua unul din patuturi v am fi foarte recunoscatori,ptr.ca patutul Antoniei e facut aproape praf,si ea inca mai sta in el,si as avea mare nevoie de un patut ptr.bebele ce trebuie sa apara luna viitoare.Sper sa nu fie prea mare deranjul ptr.ca trebuie trimis tocmai aici,la Galati...Asteptam macar un raspuns.Multa sanatate va uram
naty_blondy
Cu placere, dar trebuie sa stabilim cum ajungi in posesia patutului. Si inca o rugaminte, daca se poate sa fie trimis dupa ce trece nebunia din Bucuresti.
Astept amanunte. Da-mi un PM.
Sa traiti fericiti!
roxanal spune:
din pacate patutul meu nu se mai poate demonta, a fost incleiat acum 2 ani..ptr a fi mai sigur
danielle02 spune:
are nevoie cineva de hainute,pijamalute ceva ptr nou nascuti?
sunt si ptr baietei si ptr fetite,dar nu pot trimite multe o data,asa cate un set pe rand fiindca trebuie sa le pun in plicuri recomandate prin posta si ma costa fff mult daca trece de 2-3 kg pachetul,
le pot pune pe rand,nu e problema,numai sa nu treaca de 1-1,5 kg,
as fi bucuroasa sa pot ajuta pe cineva,am deja o gramada si nu am loc unde sa le mai pun,
si pampers daca are cineva nevoie,nu e problema,pot pune cate un pachet de 30-38 bucati,
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
malla spune:
danielle, ti-am trimis pm in legatura cu pampersul si hainutele, pentru o mamica care a nascut saptamana trecuta.daca doresti sa le trimiti te rog sa ma anunti si iti voi scrie adresa. pupici.
Andrei si Adriana