Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5
Raspunsuri - Pagina 16
LauraNicole spune:
Ma bucur ca cineva a spus in sfarsit lucrurilor pe nume!Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar mi se pare ciudat ca prima postare a unor persoane a fost aici .M-ar enerva teribil sa gasesc acele persoane pe alte forumuri sau saituri pentru copii valorificand cele primite aici .Nu vreau sa fac referire la nimeni si nu vreau sa jignesc pe nimeni .
.............................
oana8188 spune:
Din pacate nu avem cum sa stim daca au cu adevarat nevoie sau fac altceva cu lucrurile; despre mamicile cu care am vorbit si in particular pe messenger ( nicoleta carjila si mioara din braila) pot sa spun ca le e intr-adevar foarte greu si ca au cu adevarat nevoie de ajutor. Daca au existat sau vor exista si persoane de genul despre care povestiti... stiti cum e? ca si cu cersetorii care isi iau bautura dupa ce le dai 50 de bani - pacatul lor.
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
carjilanico spune:
pentru danielac....sa stii ca nu toata lumea este la fel...eu niciodata nu am vandut nimic,pe nici un site...si nici nu o sa gasesti vreodata ceva de vanzare de la mine pe nicaieri...pt ca eu ce am avut am donat la randul meu altor pers,care au avut nevoie,nu le-am vandut...iar in legatura cu faptul ca sunt noua...asa este pt ca nu am calc de mult timp...si in plus,nicipe site,nu m-am inregistrat de mult..pt ca nu-l cunosteam...doar de cam 1 luna....si nu am mai intrat pe forum,pt ca pana acumnu am mai avut nevoie de ajutor...m-am descurcat,am mai cump.de la alte mamici de pe alte site-uri,hainute mai ieftine,am mai luat de la sh...dar acum,chiar nu am mai putut...sim-am hotarat sa cer si eu ajutorul....nu este nimic gresit in a cere ajtorul...daca o faci cu intentie buna....si in biblie spune isus:,,cere si ti-i se va da,bate si ti-i se va deschide"...asa ca eu am fost nevoita in situatia in care sunt in prezent sa fac lucrul acesta...nu ne(ma) judeca gresit...ca nu cunosti pers.si situatia in care se afla...nu toata lumea traieste in bogatie....daca exista si pers.care sunt de credinta rea,atunci,sigur vor plati,la un moment dat..nici o fapta rea nu ramane nepedepsita...o sa aiba D-zeu grija de ei...imi cer scuze daca te-am suparat...dar nu mai vb.totusi la plural...
Andries spune:
Cred ca inteleg ce vrei sa spui Laura. Ideea este ca noi mamele care reusim sa mai ajutam si alte mame in cele mai multe cazuri nu avem timp sa facem anchete sociale sau pe net, din care sa rezulte ca o persoana X posteaza pe n forumuri si cere ajutor de la mai multe persoane cu diverse pretexte. Chiar eu am trimis sapatamana trecuta lui Carmen un pachet cu hainute. Vad ca aparent aceeasi persoana a mai cerut si pe alte forumuri cu povesti diferite. Ce face ea cu hainele alea... nu stiu. Poate le vinde la piata cu 2 lei bucata sau 10 lei daca e ceva mai mare. Poate nu... poate chiar are nevoie, ea sau cineva din familie si posteaza sub o poveste inventata ca sa nu-si dea numele e net, poate o mai gasesc si altii si incep sa rada de ea. Ok.. poate am luat teapa, poate nu.
Si chiar daca am fost pacalita, eu sincer cred ca Dumnezeu nu bate cu batzul. Nu vreau sa stau cu hainute in sifonier si sa ma gandesc ca vai de mine nu le dau unei persoane necunoscute ca se duce cu ele la piata. Daca face altceva cu ele decat mi-a spus mie, sa fie sanatoasa din partea mea. Stiu ca undeva, candva isi va lua rasplata. Asa sa-i ajute Dumnezeu!
Acum.. eu perseverez... mai am niste hainutze mici,mici de prematur (pana in 3 kg) si mai am niste cutii de lapte Milumil 2 sigilate si chiar un carucior sport... le vrea cineva care chiar are nevoie?
Andries
carjilanico spune:
si eu am postat pe mai multe forumuri,in speranta ca poate se gaseste cineva sa ma ajute si pe mine....dar sincer,nu am primit raspuns decat de pe acest forum....asta este...nu este nimeni obligat sa ma ajute,daca nu simte ca face un lucru bun cu asta....multumesc mult celor care m-au ajutat...D-zeu sa le dea multa sanatate,la toata familia,si sa le traiasca puii...
mioarabraila spune:
da,si eu am mai postat pe alte site dar povestea mea e aceeasi,puteti verifica,am fost ajutata cu hainute(doar atat)nu am vandut nimic,ci le purtam cu placere,ne este f greu dar nu as face niciodata asa ceva,nu as cere hainute k apoi sa le vand.Multumesc mamicilor care m au ajutat,sper sa gasesc si aici un suflet bun care are cate ceva sa ne doneze
mioarabraila spune:
andries eu as avea nevoie de milumil 2,piul meu papa lapte formula,daca poti si vrei sa ni le dai ,le acceptam cu placere
gabrielle74 spune:
Nu am mai intrat de mult pe forum dar vad ca subiectul ia alta intorsatura.Pacat!!!
carmen31 spune:
Andries multumesc din suflet ptr hainute deci daca tu crezi ca eu ma ocup cu vanzarea hainutelor eu ti le trimit inapoi cahiar daca am imbracat cateva dinele dami adresa pe Pm am mai cerut si pe alte forumuri dar ptr oameni saraci far posibilitatea de a ajunge la internet si daca eu am luat vre-o data 1 leu pe vre-o hainuta nu vreau sa vorbesc ca tiganii dar Dumnezeu care le vede pe toate sa ma orbeasca sa nu imi mai vad copii .deci nu stiu ce ai vazut pealte forumuri , intra pe mess diseara sa imi spui si mie daca ai ceva personal cu mine spunemi.carmen_simion2002@yahoo