Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam
Raspunsuri - Pagina 5
Luna75 spune:
dar plicuri nu strange nimeni?!
nu de alta insa eu asa m-am obisnuit
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
afibebe spune:
pentru sufletul acestui ingeras.Bunul Dumnezeu sa ii ajute.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
Happiness_4_us spune:
Luna, am intrebat si eu de plicuri, dar vad ca nu m-a bagat nimeni in seama, asa ca....
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
kid spune:
Am depus si eu astazi 50 de lei in contul lui Marius.
Sanatate multa fetitei, sper sa se stranga banii si sa reuseasca operatia.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Anina_n spune:
Am reusit si eu sa trimit azi, 35 Ron, Marius !
Doamne ajuta, sa ajunga fetita la operatie, iar aceasta sa fie un succes !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by Adrianaaquote:
Originally posted by Anina_n
Daca intra in actiune si DC, banii ar trebui sa vina de la DC, nu de la membrii, separat.
Astept hotararea voastra si eu, pentru a trimite ceva banuti!
Subscriu. Suma stransa de la membrii DC ar trebui sa fie intr-un cont comun si sa reprezinte actiunea comunitatii DC.
www.trilulilu.ro/BladeBV/7fb8941079542d" target="_blank">epilog
In astfel de cazuri chiar nu cred ca mai conteaza din partea cui vin banii. Important e sa renuntam cat mai multe la o jucarie pentru copilul nostru pentru a salva viata acestei fetite..
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
marius spune:
Am sa confirm periodic.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
danielle02 spune:
oana,am trimis si eu niste banuti prin paypal,
sper sa fie bine micutza si ca Dumnezeu sa o binecuvanteze!
nu am putere sa scriu mai multe cuvinte :(((((((((
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
blackpanterro spune:
Oana, am mai trimis $15 la paypal-ul tau.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
c0zi spune:
sanatate multa fetitei si zambetul sa revina cat mai curand pe chipurile parintilor ei!
va tinem pumnii!