Semne ale infidelitatii (2)
Raspunsuri - Pagina 2
tierry spune:
Dahriana sa inteleg ca...si tu ai o aventura? Adica vorbesti din propria experienta, nu? Deci nu sunt eu chiar paranoica..ii cam regasesc actiunile in cele descrise de tine...
Insa ma intreb, ce sa fac? Sa ii zic ca am aflat? N-am nici o dovada concreta...sa nu-i zic si sa vad cum mai decurg lucrurile?
Guestus spune:
Ce chestie.....Dahriana sta tot in Iasi...si are un 90-60-90 si e indragostita de un casatorit...si sta cu el pe chat seara.
Dahriana spune:
Guestus...si tu esti un mos care abereaza in prostie!
tierry,da,ma vad si eu cu cineva...ca sa zic asa.
Cel mai bun caz ar fi sa-l urmaresti.Daca nu-l urmaresti nu prea ai cum sa-l prinzi.
Guestus spune:
okay...nu stai in iasi...nu ai 90-60-90...nu stai cu nimeni pe chat...intr-un cuvint esti o doamna....happy?
tierry spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
tierry,da,ma vad si eu cu cineva...ca sa zic asa.
Cel mai bun caz ar fi sa-l urmaresti.Daca nu-l urmaresti nu prea ai cum sa-l prinzi.
Hmm si eu ma gandeam sa-l urmaresc, da nu st cum sa fac. Adica cu masina noastra no chance, si nu st altfel cum sa fac.
Eu ma gandeam sa ii zic astazi ca stiu ca umbla cu prostii, pentru ca am un feeling si e mult mai pronuntat de obicei, si pentru ca sunt multe chestii care imi dau de gandit. De exemplu, azi cred ca m-a intrebat de 5 ori daca diseara sunt acasa sau la servici??? Si tot il intrebam nu stiu, de ce? A, nuu pur si simplu...
Ce ziceti, sa ii zic? Chiar daca nu am dovezi? Ma gandesc totusi ca nu rezolv nimic si o sa aiba apoi si mai mare grija sa nu aflu..Nu stiu cum sa procedez chiar...
Guestus spune:
Angajeaza si tu un detectiv...ala stie sa-l urmareasca.
Dai 1 ban dar macar iti satisfaci curiozitatea...spune ca nu esti curioasa sa afli cu cine te inseala?
tierry spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Angajeaza si tu un detectiv...ala stie sa-l urmareasca.
Dai 1 ban dar macar iti satisfaci curiozitatea...spune ca nu esti curioasa sa afli cu cine te inseala?
Hmm, nu prea ca banuiesc
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by Guestus
okay...nu stai in iasi...nu ai 90-60-90...nu stai cu nimeni pe chat...intr-un cuvint esti o doamna....happy?
Ce nu zice omul ( chiar contrariul) numai sa nu fie considerat mos. La 400 ani ai tai ...
Dahriana spune:
Guestus e mancat si el de timp..sa si el pe aici si vorbeste prostii !
tiery,tu esti sigura ca vrei sa-l urmaresti ? Ca iti dau un exemplu.Il prinzi cu cineva,pe strada,la intrarea in masina..sau ma stiu eu unde.Dar daca tipa stie de tine,pai atunci or sa inventeze o poveste.Ca sa-i prinzi facand ceva..eu zic ca-i cam greu.
Si mai rau este ca,vei pica tu de ridicola.Si daca te mai apuci si de plans..o sa fie circ.Eu te-as sfatui sa discuti cu el si sa vezi daca te mai vrea.Dragoste cu forta nu se poate si daca nu mai merge...degeaba il prinzi cu alta,ca tot nu va fi al tau.
Si tu ce vei castiga ? Suferinta,nervi,dezamagire! Mai gandeste-te.
Daca vrei totusi sa-ti mentii casnicia...ca sa zic asa..apuca-te si tu,daca te simti in stare!!
pisigri spune:
doamne doamne....o dati pe tradati in dragoste de-acuma...scene prin parcari, urmarit prin oras, "am un feeling si stiu eu ca e adevarat"...
da daca NU este adevarat? daca omu are probleme la job? daca...daca, pur si simplu NU E ADEVARAT? tare e usor sa faci scenarii de-astea....de la filme americane ni se trage...
nu domle, diseara is la serviciu. dar uuups...am scapat mai devreme. asta daca chiar vrei sa creezi o portita sa-l prinzi. dar eu te intreb si altceva: daca este adevarat si il prinzi? ce esti pregatita sa faci? faci fata situatiei? te certi, te impaci, divortezi, va reinnoiti juramintele de la casatorie...? CE faci?
sfatul meu? ai putintica rabdare. s-ar putea ca lucrurile sa se indrepte. sau s-ar putea sa alegi o metoda mai demna, eficienta, de bun simt de a avea certitudini legate de inselat. nimic din ceea ce intreprinzi acum, cind esti nervoasa si speriata si panicata nu va iesi cum trebuie. cind vei judeca lucrurile la rece s-ar putea fie sa nu mai ai banuieli, fie sa stii exact ce anume sa faci ca sa ti le spulberi.
inca o data: curaj, fruntea sus si rabdare