Buna,
Incerc sa aflu si eu cev apareri despre gradinitele, in primul rand particulare, din zona Sincai- Tineretului, Ariel sau Scooby-Doo sau o alta...
Ma ajutati? va rog...ma intereseza pentru grupa mare (din toamna); sunt avansati cu limbile straine, ar trebui sa o invat si eu ceva pe pitica inainte?
Scooby-Doo am vizitat-o si eu acum 2 ani cand cautam gradi pentru Cristi. Nu mi-a placut… pentru ca directoarea vorbea cam mult si nu prea spunea adevarul. Mi-a povestit ce curte mare au ei… cand m-am dus dupa cateva zile la pranz sa o vad, am ramas deceptionata. S-a mai discutat pe forum despre Scooby-Doo, insa nu de bine.
La Ariel nici nu am intrat, din start nu-mi face impresie buna….se vad din strada dormitoarele acelea la subsol… groaznic.
Ar mai fi Melba, pe Lanariei, dar aveau niste “scoruri” de acum doi ani…. Si la fel pe forum opinii defavorabile.
Noi am optat pana la urma pentru gradi de stat, nr. 30, cea de pe Frigului.
Ingrid si Cristi 5 ani
Noi am fost in vizita l Ariel, locatia nu mi-a placut, era un aer inchis de vechi, in schimb doamna care ne-a primit, a vorbit frumos despre prgramele lor, lectii de engleza, inot la 23;
va astept vecinele mele!
Sandra, mai poti sa incerci la Gradinita Aniela, mi-am adus ieri aminte. Aceasta gradi a fost deschisa de fosta directoare de la gradi 25 (unde este Cristi acum). Am inteles ca este pe una din stradutele de pe Cantemir (intre Sincai si Budapesta, dar mai aproape de Sincai).
Eu nu am fost acolo, dar merita sa vezi.
Ingrid si Cristi 5 ani