Strumfi de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
cafera spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Intreb si eu mamicile de - cand le dau dintii e neaparat sa baleasca? am vazut ca valen spunea de ines ca face mucisori, bale oare fac toti?
Intreb ca sa stiu daca ma astept in viitorul apropiat ori ba (adica sa nu mai pun plansul pe seama dintilor ) pentru ca Daria nu baleste deloc. Pe la 4 luni ii curgeau siroaie si nu avem nici un dinte, acum nici macar bale.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
Nu tuturor bebeilor le curge saliva in cazul eruptiilor.
cafera spune:
Fetelor, eu imi fac de cap la calculator, iar al meu sot si fetita cea mare sunt in drum spre Poiana Brasov, dar de o ora si jumatate e blocaj si tot asteapta in masina.
M-au tot sunat...bine ca m-am razgandit si nu am plecat si eu cu Ilinca. Muream daca mi se termina laptele. Sunt ingrijorata si din cauza Alexiei, dar totusi e mai mare si poate intelege.
Eu sunt in acea perioada din luna in care nu ma simt confortabil. Desi e a 4-a menstra dupa nastere e foarte, dar foarte abundenta. Folosesc tampoane de lauza, ca altfel...A mai patit cineva ?
i_ulia spune:
hello!
de cate ori am zis ca imi notez ce vreau sa raspund si de fiecare data uit. si sa imi notez si ce vroiam sa raspund
oana, si chiar: altceva n-ai de facut decat sa faci asemenea bunatati si sa le mai faci si poze pe care sa ni le arati noua? am salivat ce-am salivat si am mai mancat o bucata de placinta cu branza si migdale (a TREIA) [bang|
(e clar: azi e ziua de dat cu capul)
iar cu mancarea la pachet, eu ii iau lui iris piure facut de mine (de regula morcov cu cartof, ca pe asta il mananca cel mai bine). cand e zi cu carnita, o sar. adica ii dau ziua urmatoare carnita, ca mi se pare mai simplu asa. eu oricum ii dau doar de doua ori pe saptamana carne.
anto,
vivela, orezul brun nu e totuna cu orezul integral, dar e mai sanatos decat cel alb. iar in ce priveste borcanelele, de la hipp ii iau doar din alea pentru 4 luni cu hipoalergene (au si un A pe ele), pe alea le-am studiat si sunt ok.
ioana, eu m-am anuntat cu burtica, nu e pentru viitorul apropiat (adica eu asa o planific) - noroc cu capitolul de fata
va las, ma uit la un film.
multa sanatate pentru puiutii bolnavi!
ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by cafera
Eu sunt in acea perioada din luna in care nu ma simt confortabil. Desi e a 4-a menstra dupa nastere e foarte, dar foarte abundenta. Folosesc tampoane de lauza, ca altfel...A mai patit cineva ?
Mamica de printese
am patit si eu, foarte abundent in primele 2 zile ... dar asa abundent ca ma seaca de toate puterile, chiar ma gandeam ca poate ar trebui sa merg la un control, sa nu fie vreo problema ...
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez
cafera spune:
quote:
Originally posted by ioanaiubquote:
am patit si eu, foarte abundent in primele 2 zile ... dar asa abundent ca ma seaca de toate puterile, chiar ma gandeam ca poate ar trebui sa merg la un control, sa nu fie vreo problema ...
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez
Tu mi-ai vazut fetele? Ca ti le tot arat de cand ai intrat in gasca, dar...
ioanaiub spune:
quote:
Mamica de printese
da, le-am vazut si mi-au placut mult www.flickr.com/photos/22361756@N03/2255403284/in/photostream/" target="_blank"> aici
scuza-ma ca nu am spus nimic pana acum
cafera spune:
quote:
Originally posted by ioanaiubquote:
da, le-am vazut si mi-au placut mult www.flickr.com/photos/22361756@N03/2255403284/in/photostream/" target="_blank"> aici
scuza-ma ca nu am spus nimic pana acum
Nu trebuia sa spui, doar ca nu stiam daca ne-ai reperat.
cafera spune:
Si daca tot suntem singure pe DC, facem si noi conversatie, ca celelalte fete, cred ca fac altceva... Hi, hi!
cafera spune:
Cat despre menstra asta atat de abundenta, eu sigur o sa merg la doctor, ca nu ma simt ok.