Strumfi de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
Vivela spune:
Lore
Vai, fetelor, ce invidioasa sunt pe cele care au mama aproape si se mai si ocupa de nepot. Stiu ca e rau sa te cicaleasca cineva tot timpul si sa-ti zica ce sa faci si cum sa faci, dar cred ca eu as "risca". Mai ales in zile ca cea de azi, cand D e acum tot un zambet, iar in secunda urmatoare urla si plange de parca ar fi sfarsitul lumii. Eu nu mai inteleg nimic, ori e fericit, ori e necajit, nici nu stiu cum sa mai procedez cu el.
Azinoapte iarasi am dormit pe apucate, intre 2 reprize de varsat . Nu, nu eu si nu D, ci al meu sotz a mancat ceva care nu i-a priit si s-a procopsit cu o indigestie de zile mari. Saracu', cred ca a vomitat de vreo 20 de ori. Am incercat eu sa-l doftoricesc cum am putut, dar fara rezultat, cum lua o gura de apa, cum o dadea afara. Acum e mai bine, dar ma cam speriasem, mi-l si imaginam la urgente .
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
otim spune:
multumim diane_dun si ruxulic
cafera www.flickr.com/photos/22361756@N03/2368457640/" target="_blank">categoric
eu ii dau 2 picaturi de vigantol zilnic , iar pentru constipatie sper ca am scapat cu ceai de musetel , para si suc de portocala . Noi nu-l lasam o zi fara caca (mai ales ca noi suntem cu lapte praf ) .
Otilia lui Laurentiu Ovidiu
valen spune:
Eu stau tare prost cu gestionarea timpului (stiu, nu m-a intrebat nimeni da' vorbesc si eu)asa incat nu apuc sa va mai citescInes este racita; ii ies incisivii laterali de sus si, ca de obicei cand ii apar dinti, are muci; din cauza de nas infundat nu poate respira decat pe gura si se irita si in gat; noaptea trecuta am tinut-o mai mult in brate si doar asa s-a linistit si a putut adormi la loc. In rest merge de-a busilea prin toata casa, este ferica alaturi de sarah si vorbeste exact ca ratoiul Donald din desenele animate. Spune intruna "bute bute pete pete".Doamna karli, azi incerc reteta de ciorba radauteana cu care te-ai tot laudat. Daca nu-mi iese, pe tine dau vina, evidentNe puteti vota la pg. 45 si 22.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
karligutza spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
ioanaiub a treia poza de pe pag 2 are peste 1000 pcte.
*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei
nu mi se pare asa grozava poza, iar 1000 de puncte din nou, nu mi se pare ca sunt multe; ma gandeam ca sunt deja 1000 de voturi, aia da minune! ... sper sa nu ajunga poza aia pe primul loc pt.ca dupa mine sunt altele mult mai frumoase!
de exemplu merita poza lui Valen care are si ea 500 de puncte deja (poza de pe pg.22); SUCCES! si nu zisc doar asa pt.ca face mandra noastra colega ciorba dupa reteta de la mine ... (btw: draga valen, n-are cum sa nu-ti iasa ciorba daca respecti ce scrie acolo )
karligutza
sunt mamica Adelutei
Eles spune:
bebelusi vostri cati dintisori au? Denis are 3 jos si 4 sus si a fost un cumintel, mai ales la cei de sus, care au venit toti 4 odata, nu a plans, nu a racit
eu nu ii dau nici calciu, nici fier, doar vigantol 2 pic/zi, in schimb ii bag in piureul de legume brocoli, spanac, o data pe saptamana si galbenus de ou si de fiecare data carnita. El are 2 mese de lapte, una de fructe, una de legume, una de iaurt cu biscuiti ( simplu il vomita ), iar seara inainte de culcare cereale milupa cu porumb si orez. credeti ca ii dau prea mult? am vazut la voi 4, 5 mese pe zi, Denis are 6.
Si inca ceva? ati intors salteaua la patut, Denis inca doarme pe partea tare
Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://community.webshots.com/album/562116821DtYaCL?vhost=community
cafera spune:
Multumim, multumim, multumim!
Va trimitem tuturor celor care ne-ati admirat pupici si sa stiti ca suntem tare fericite ca ne-ati placut.
Vivela, da, dupa mai multe aparate cumparate si facute cadou prietenilor, sunt multumita de acesta. Inca nu am descoperit tot ce poate face, dar cede-ma face multe si merita fiecare banut.
Mihaiela, iti trimit PM numai si numai cu mine. Chiar in seara asta.
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Nu am mai vorbit de mult timp, asa ca nu stiu cum sa incep.
Asa ca va pe toate si va urez weekend placut, bun venit noilor mamici si strumfi si mai ales multa sanatate piticutilor bolnaviori,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
ddanagh spune:
Ce faci Cafera? Faci gimnastica ?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
ddanagh spune:
Intreb si eu mamicile de - cand le dau dintii e neaparat sa baleasca? am vazut ca valen spunea de ines ca face mucisori, bale oare fac toti?
Intreb ca sa stiu daca ma astept in viitorul apropiat ori ba (adica sa nu mai pun plansul pe seama dintilor ) pentru ca Daria nu baleste deloc. Pe la 4 luni ii curgeau siroaie si nu avem nici un dinte, acum nici macar bale.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea