Strumfi de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Violeta, multumesc din suflet pt. incurajari si pt. exemple, imi face bine sa stiu ca au mai trecut si altii prin situatii asemanatoare si ca totul s-a rezolvat in timp scurt. cat despre asocierea cu iaurtu, cre'ca si fii'mea o sa faca la fel iarna viitoare. sau, munti de smantana si rauri de lapte.
adevaru e ca, acum, sunt destul de speriata, de obosita, de...la pamant. mi-e sa nu devin ipohondra. sper sa ne linistim cumva.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Te cred, olguttza, si eu fac la fel cand are bb ceva, de fapt cred ca foarte putine mame sunt altfel...si mie imi face mai bine cand citesc hestii asemanatoare si vad luminitza de la capatul tunelului mai repede.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

xerxe bun venit ; hai mai intra la povesti; eu deja m-am uitat la pozele voastre si trebuie sa admit ca poza asta imi place fffff.tare... ador bebelusii razareti si dintosi!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

si ce tare dulce e aici....
daca despre fetite se zice ca-s dulci ca niste bomboane, eu as indrazni sa zic si despre al tau flacauas... e tare tare dulce!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

mamii ce inseamna tartarughet?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salutare!
Uff, ca tare greu e fara net si mai aiurea e cand fii-mea nush pe ce apasa si imi sterge mesajul bine ticluit

La faza cu mierea in cereale am mai meditat si am avut ca reper si raspunsurile voastre pt care va multumesc ... Am trei puncte in vedere:
1. mierea continuta nu e in cantitate considerabila (doar 4,08%), nu e in stare naturala, nu se simte ca gust in cereale decat fff vag (le-am gustat ), abia de au un miros de miere (sau poate nu mai am un nas fin ca inainte), cerealele sunt la fel de dulci ca cele simple de orez, mierea din cereale e sigur tratata... prin urmare nu cred ca ar prezenta un pericol real;
2. un adaos atat de mic de miere, care nici nu e in stare naturala, nu ar aduce un beneficiu real;
3. un eventual pericol pt copilul meu e mai bine de evitat.
De fapt punctul trei e si concluzia mea, asa ca sa fiu prevazatoare, nu ca as fi convinsa ca e rau daca ii dau grau cu miere de la Nestle.

Scuze ca nu pot scrie acum tot ce as vrea, fug la copchila asta a mea care e mestera sa se loveasca si in patut, cam ca si ai vostri.
Bine ai venit Xerxes

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Lavi, nu vreau sa ma pronunt, pt ca nici eu nu sunt expert hihi, dar stiu ce mi-a zis mie alina/anya legat de banana din borcanel: ca e procesata deja deci pot sa ii dau si sa mai astept cu banana in stare naturala. Oare prin analogie o fi valabil si pt miere? As zice ca da, dar tot mai bine asteptam sa vedem ce zic alinele...pup fetele

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

pentru toata lumea si de doua ori pentru strumfii bolnaviori .

Noi la raport bine si sanatosi , maricei de 72cm , 8.3 kg si oficial 6 dintisori ... , dar cu multe semne ca mai urmeazaaaa inca doi

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

am uitat intrebarea intrebatoare : vii se pare copilul meu prea "chel" (notez : e si blond si nu l-am tuns niciodata ) sau ma "stresez" eu aiurea .

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Noi am fost in parc pina la ora asta de pe la 12.Am profitat ca a fost mai cald ca ieri n-am iesit decit 10 min.Mi-e o frica sa-l scot pe vint cu toate virozele de care aud.
Sanatate multa strumfilor bolnaviori.Ma gindeam ca inainte parca nu erau atitea viroze sau nu stiam eu ,neavind copil nu ma interesa.Noi nu sintem prea bolnaviciosi.
Eu vreau sa-i fac ciorba si citeam retete pe net,loboda se da de la 3 ani? Aveti idee? Ca eu am cumparat toate verdeturile care le-am gasit la piata.Si urzici am cumparat dar nu stiu daca sa-i dau si lui.
Multumesc.

Mergi la inceput