Nou stil de viatza (194)
Raspunsuri - Pagina 18

Mik spune:
Tzuni, Mephala, DianaR, oLo, tlaura, Vikinga, gusta,yubi pentru reprimire si urarile pentru baietel.
L-am sarbatorit ieri cum s-a intors la 5 de la scoala. A fost extrem de bucuros.
Meniul e azi :
- piine prejita cu unt si ness
- mamaliguta cu putin cacaval si unt. Ciulama de curcan cu ciuperci, mamaliguta si fasole verde. o cafea
- salata verde cu avocado, anchois si ce mai gasesc. un iaurt simplu
Va pup pe toate in grup.

gusta spune:
Gata mancarea de acuma sa vina olandezu si sa mancam.
Anky eu zic inca odata poze frumoase dar le mai vazusem la mamici si acuma sa zic eu vreau mai recente.
Louisea asta e stau intr-un orasel unde nu prea ai ce face si cum nu am carnet cam greu cu deplasatul.
Tumpi spor la calcat si eu astept pozele.
Yubi vezi ca te astept pe seara cu 3 mesaje.Vezi cum sunt eu rea.
Diana eu de cand am auzit ca ceaiul face bine la slabit ma scald in el.Mara ultima isprava a fost ieri cand s-a pictat pe par de mi-a stat inima.
Ne auzim mai pe seara .
Marilena si Mara Augusta

puskin spune:
Buna,
am ajuns cu bine la Zagreb, acu's in hotel, mai fac niste treaba...si am bagat un ochi si la voi.
Carmen, iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu la tribunal.
Mik, bine ai revenit. Si sa iti traiasca feciorul !
Olo, ce frumos povestesti....si vacanta sunt convinsa ca a fost frumoasa.
Laura, sanatate. Asteptam vesti.
Revin...

yubi spune:
DROB DE NUCA - -3 felii de paine inmuiate si stoarse (sau pesmet)-10 linguri nuca macinata-1 legatura ceapa verde-2 fire usturoi verde ,patrunjel si marar-1 lingura pasta de rosii-3 oua (se separa albusurile de galbenusuri)-vegetaToate ingredientele se amesteca impreuna cu galbenusurile si la sfarsit se adauga albusurile batute spuma.Se unge un vas de yena cu ulei sau unt si se pune compozitia la cuptor.Se poate testa la fel ca la blatul de tort cu un pai daca este gata sau dupa culoare.Nu m-am uitat la ceas cat a stat la cuptor.Cand este cald nu se poate taia bine,dar cand se raceste se poate taia felii.Sper sa va iasa pt. ca este foarte bun mai ales pt. post http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

yubi spune:
Am uitat sa precizez ca nu iese cantitate foarte mare ,pt. cantitate mai mare se dubleaza sau tripleaza cantitatile.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

gusta spune:
Yubi tu ma faci sa ma las de dieta si sa fac drob.Sa vezi ce imi fac coechipierele.
Marilena si Mara Augusta