Nou stil de viatza (194)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by anky

Carmen,pe Bianca o primesti la baietii tai?

daca ne-o prezinti, , serios, vreau sa vad o poza cu ai tai copii.

votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta
[Carmen acuma daca am scris mai multe mesaje e bine?

si inca ce bine, .
eu beau un antiadipos.

votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Am revenit cu postarea de dupa-amiaza Mik , sa fie sanatos baietelul si sa creasca mare Louisea si eu sper sa reusesc Carmen mi-a placut foarte mult filmul ,,A beautiful mind,,.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

in sfarsit, am reusit sa citesc toate mesajele, ati avut ceva spor.

Yubi, daaa, si mie mi-a placut ft. mult filmul.

Tumpi, ne luam de-o manutza, nici eu n-am masele de minte. E grozav, , n-am ce scoate.

Marilena, imi pare rau c-am intarziat cu ceaiul.
Propunere: cine se nimereste la ora 5 pe subiect sa faca ceaiul si sa astepte fetele.

io am mancarea pe foc (ciuperci cu piept de pui) si mai fac niste papanasi pentru baieti. Jur sa nu m-ating de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Yubi trebuie 2 mesaje la pranz.

Tumpi vazut si eu pozele da vreau ceva mai recente ca alea zic anu 2006.

Carmen si eu am mancarea pe foc si buna propunerea ta.

Am facut legume la wok cu friptura .Eu servesc numai legume.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,poti vedea aici poze

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Uite-l si pe al doilea Eu am facut un drob de nuca si un drob de ciuperci cu soia ,piure de cartofi si salata asortata.Nu tin post ,dar este sora mea cea mica pe la mine si nu-i place carnea.Voua nu v-au dat maselele de minte si eu am inceput sa le scothttp://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mi-am facut si eu un ceai de plante si ma bag la calcat,daca fac vreo pauza mai vin,daca nu mai apar peste vreo 3 ore
Am vb si cu una din surori ca tocmai ce-mi trimisese niste poze cu piticele, frumoasi sunt copii, in general, nu numai nepoateöle mele si nici nu realizez cat de repede cresc.Parca mai ieri asistam la nasterea ultimei pitice, si acum deja face 2 ani.
Marilena, poaze noi, hmm, mai slabut, de cand m-am ingrasat nu prea mai fac poze,dar am sa caut si pun.Albumul ala e tare vechi,chiar ma speriasem la un mom dat ca imi disparusera pozele, imi arata ca am doar 200 de poze,dar defapt ei te lasa cu 200,restul ca sa le poti vedea tb sa stergi de prin albume.Tb sa fac curatenie prin ele sa le aduc la suprafata.Nu stiu daca azi am timp sa pun ceva, ca tot le am imprastiate prin celalalt pc si tb sa ma conectez si la hardul extern.
Gata fug la calcat

Edit ca am vazut pozele lui Anky, frumosi copii, frumoasa familie
Yubi, cum faci drobul cu nuca si pe cel cu ciuperci?
Acum chiar fug

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mama, Anky, frumosi copilasii tai ca doi ingerasi! Sa-ti traiasca!
Se vede ca ai 2, cine stie cunoaste cate boacane pot face...

Gusta, asa-i is doi si impreuna fac cat 3 separati...
Am ametit de la atata matematica.

Pe mine sa ma sariti de la ceai, eu nu suport ceaiul. Nici dupa cafea nu ma dau pe spate, o beau ca-i musai altfel adorm pe mine. La Cola am renuntat dupa ce am ajuns la greutatea dorita. Iata-ma-s femeia perfecta fara vicii! (cate un paharel pe ici pe colo se pune?)

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Anky.. Sa-ti traiasca printesa!! Cu cine seamana asa blonda?

Gusta naspa ca n-ai unde sa mergi la innot, ca innotul n-am auzit pana acum sa fie contraindicat la ceva, pune mult mai multi muschi la treaba, plus ca ai lua-o pe Mara cu tine :)

Yubi nu-mi dai si mie reteta de drob cu nuca? cand ai timp ca nu-i urgent..

Tumpi da ce multi pasi faci pe zi

Mergi la inceput