Nasterea la Medlife (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicolest spune:

In legatura cu preturile de la Medlife dori sa adaug si eu un comentariu,
Mie personal mi se pare nejustificat sa maresti preturile de doua ori intr-o jumatate de an in conditiile in care nu au fost aduse impunatatiri din punct de vedere tehnic sau medici mai buni.
Deja preturile pentru o nastere naturala cu camera single au ajuns la nivelul celor de la Euroclinic (6.000 Ron) iar conditiile nu se compara nici cazarea si nici din punct de vedere tehnic.
Eu am vizitat cele doua maternitati si nu exista termen de comparatie, la Euroclinic sunt doua sali de nastere, doua de cezariana, medici primari si mai putini rezidenti si conditii de cazare super. La Medlife nu se pot produce doua nasteri simultane ..... Si inca un amanunt nu e asa aglomeratie.......desi daca preturile sunt acelasi s-au putea ca unele mamici sa opteze pentru Euroclinic si mai mult decat atat poti sa mergi acolo cu ce doctor vrei......
La Medlife am vazut ca e inghesuiala mare la Popa si Mendez, am fost si eu la dr Popa de cateva ori pana mi-a zis ca e in concediu cand o sa nasc eu, desi termenul e pe 15 mai si ea pleaca in concediu la 01 iunie, fara sa-mi recomande pe nimeni. Lipsa totala de profesionalism........
In concluzie preturile sunt cam mari pentru conditiile oferite de Medlife, iar in cazul in care nu dispui de suma mai bine nasti la stat si prelevezi celule stem.
Cam atat am vrut sa adaug sper ca nu am suparat pe nimeni, daca da imi cer scuze dar trebuia sa fie si cineva cu o parere obiectiva.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_30 spune:

Buna,

am tot citit despre medlife, caci azi am avut un prim contact cu ei si mi s-au parut profesionisti. M-am dus fara programare, caci era urgent (am sa va explic de ce) si am stat cam 1h pt a intra la consultatie, insa mi se pare fair sa astept daca nu aveam programare. Oricum, m-a abordat in ordinea sosirii. As fi asteptat si 3h numai sa pot discuta cu un medic care stie ce spune si nu trage concluzii/diagnostice pripite.

Am discutat cu dr Bolintineanu despre care am mai citit pe forumuri si se potriveste cu parerea pe care mi-a facut-o azi: o tipa usor rece (insa pana la urma nu suntem prietene), o profesionista si o tipa care stie ce spune si nu trage concluzii inainte de a se asigura ca are toate informatiile.

Azi am fost si la Giulesti unde mai ca mi s-a pus diagnostic de sarcina extrauterina, uter septat. Sarcina mea e mica-mica: 4 sapt. Insa o vreau si m-am speriat ingrozitor, asa ca am apelat la Medlife caci auzisem ca sunt profi. Am decis ca voi continua sa merg lamedlife la dna Bolintineanmu, asa ca voi reveni cu detalii/impresii.

Important e ca dr Bolintineanu mi-a mai eliminat din temeri, asa ca pot dormi linistita.

Altfel, eu cred ca merita cele 50 mil, caci te trateaza ca pe un om, iar partea cu spagile de la spitalele de stat mi se pare absolut penibila.

Succes mamicilor!!! Luni aflu si eu cum/daca merge sarcina mea.

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_30 spune:

Doream sa va mai intreb ceva: in cei aprox 50 mil intra si partea cu celulele Stem (cred ca asa se numesc...)?

caci stiu ca la euroclinic te costa cam 1200 eur partea cu celulele.

ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Buna fetelor,

sunt client Medlife de vreo 3 ani la prof. Hudita, si am inceput sa ma duc la dumnealui si la inceputul sarcinii, dar n-am fost multumita ca-i scump si nu l-am gasit cand am avut nevoie. Am fost la dr. Mendez si mi-a placut cum a fost. La echo am fost la dr. Steriu la 4d si pe 28 mai ma duc la morfo-fetala. Mi-a placut la ei, mi-am facut si o parte de analize la clinica din Unirii.
DPN:26.09.2008, si sunt in 20 de saptamani
Am citit ce-ati scris si mi se pare tare util de stiut. Am inteles treaba cu prematurii, dar daca apar complicatii ce se intampla? ca de ex. la Euroclinic te fac pachet si te duc la Urgente ... si stai pe 80 mil.

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput