Nasterea la Medlife (8)
Raspunsuri - Pagina 21
clauclau spune:
Mercimac, eu am nascut pe 25 februarie la Medlife prin cezariana si iti spun si eu ca merita toti banii! Esti tratata foarte, foarte bine, uneori chiar ma simteam prost de atata interes din partea lor. Tot timpul venea cate o asistenta in rezerva sa ma intrebe daca mai doresc ceva. Ti se aduce acolo tot ce vrei...
Mie aproape ca mi-e dor de zilele petrecute in maternitate, au fost foarte frumoase, amintirile mele legate de nasterea fetitei sunt atat de placute si ma umplu de nostalgie!
La semnatura am poze cu nasterea Rebeccai acolo . O sa vezi ca totul este foarte placut !
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
criscris spune:
Va multumesc fetelor pentru raspunsul in legatura cu durerile ovariene, suntem multe "CRIS" pe aici...
Eu iau oricum 3 nos-pa pe zi asa ca o sa astept sa intreb medicul joi, astazi de exemplu vad ca nu ma mai supara nimic, sa vedem pana diseara...
In legatura cu pareri proaste despre Medlife... eu am citit si astfel de adevarate "articole" cu patanii neplacute, sunt si mamici care sustin ca nu e tocmai raiul pe pamant, sunt si mamci care prefera Euroclinic, se pare insa ca pe acest forum, cel putin in ultima vreme, s-au adunat burtici a caror experienta a fost foarte placuta si le multumim ca ne impartasesc si noua amanunte.
Cine vrea sa viziteze maternitatea o face foarte simplu, se adreseaza fetelor de la receptie fara explicatii mai multe, eu si sotul meu am foarte bine primiti.
Si ce sa mai... si eu sunt de parere ca merita sa dai mai mult si sa faca, speram sa nu se scumpeasca prea tare, caci e a doua scumpire anul asta, ar putea sa ajunga la un nivel pe care multe dintre noi nu si l-ar mai putea permite. Eu, una... nu mi-as putea permite Euroclinicul... Am mai povestit... la Euroclinic o cunostiinta de-a mea a platit 10.000 ron, in conditiile in care a plecat cu socoteala de acasa de la 6.000. Totusi, pentru mine, clar ar fi cam mult!!!
Pupici, fetelor, o dup-amiaza cat mai placuta, cu tot cu ploaia asta...
cristinel79 spune:
Buna Criscris, vroiam sa imi spui daca nu te deranjeaza cu cat timp in urma ai luat legatura cu medicii din medlife si in ce fel, eu am 29 saptamani si as vrea sa fac ceva in privinta asta, dar ma tem sa nu fie tarziu sau sa fiu refuzata pe motiv de aglomerare in clinica sau concedii in perioada 28 iunie 5 iulie cand am eu termen. Am mai citit ca preturile au mai crescut, a crescut valoarea de la 3540 ron cat stiam eu, plus 250 ron pe noapte ?
Multa sanatate tuturor !
M&M spune:
fluturasha, mie , d-na dr. Popa, mi-a dat vreo 5 poze cu bebe la eco de prim trimestru.
Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
fluturasha23 spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
fluturasha, mie , d-na dr. Popa, mi-a dat vreo 5 poze cu bebe la eco de prim trimestru.
Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
multumesc cristina. de abia astept. ma duc diseara la echo.
7s
criscris spune:
quote:
Originally posted by cristinel79
Buna Criscris, vroiam sa imi spui daca nu te deranjeaza cu cat timp in urma ai luat legatura cu medicii din medlife si in ce fel, eu am 29 saptamani si as vrea sa fac ceva in privinta asta, dar ma tem sa nu fie tarziu sau sa fiu refuzata pe motiv de aglomerare in clinica sau concedii in perioada 28 iunie 5 iulie cand am eu termen. Am mai citit ca preturile au mai crescut, a crescut valoarea de la 3540 ron cat stiam eu, plus 250 ron pe noapte ?
Multa sanatate tuturor !
Am zis eu... multe cristine :):):)
Iti marturisesc ca aceleasi temeri le-am avut si eu si sunt justificate. La ulima intalnire dr Mendez m-a intrebat daca tin minte daca m-a trecut pe lista, i-am raspuns ca nu cred, ca nu l-am vazut sa ma treaca pe nicio lista, eram din fericire, caci mi-a marturisit ca daca nu m-ar fi trecut ar fi fost "jale" caci deja este ff aglomerat si se opreste la un nr de paciente...
Asa ca pune mana pe telefon si incearca-ti norocul, uita-te pe lista lor de pe site cu medici si vorbeste la receptie sa-ti recomande un medic ce te poate vedea cat mai repede, toti medicii sunt buni, sa stii, sunt medici veniti din spitale de stat, cu experienta. Citeste si pe forumul asta si altele cam care sunt preferintele mamicilor.
In legatura cu pretul... da... cu 3 zile de cazare in rezerva dubla ar ajunge cam la 4.850
Pupi
ccris_ccris spune:
Aviz amatoarelor!
http://www.memorialhospital.ro/index1.php?show=3384daafbf2209e43ffdc0c74bec43905a750f86ef41f22f852c43351e3ff383
Cristina38+Andreea Georgiana
AMR doar 6 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
fluturasha23 spune:
pentru cine e interesat:
dna doctor mirela popa e in concediu intre 1-22 iunie.
7s
vali_delide spune:
Capitol nou :
aici
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
Marina_1609 spune:
buna fetelor.
eu am o mica problema: nu pot accesa noul capitol....ma duce tot la cel vechi
23+
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1