Nasterea la Medlife (8)
Raspunsuri - Pagina 16
pierrine spune:
Oameni buni,
Nu va mai necajiti atata cu preturile. Ganditi-va cati bani ar fi trebuit sa impartim in stanga si in dreapta intr-un spital de stat, in ce conditii jegoase am fi stat si cat de prost am fi fost tratate. Eu am venit la medlife dupa ce fusesem initial la un dr la Polizu, la care cotizam de fiecare data mai mult decat pretul consultatiei la medlife, si tot imi dadea impresia ca-mi face o favoare ca ma vede. Ca sa nu mai zic cat de expeditiv era de fiecare data. Asa ca decat sa avem de-a face cu niste scarbe de oameni pe banii nostri la stat, mai bine mai dam in plus si suntem tratate omeneste.Nici mie nu imi convin preturile astea, dar e un efort pe care il faci o data in viata poate, asa ca merita sa punem banii deoparte.
carmen71 spune:
AM FOST LA ECO!BB mi-a facut cu manuta!imi pare rau ca nu stiu sa postez filmuletul.
D-na Chitescu e super.
am fost la dr MENDEZ si l-am intrebat si nu este in august,binenteles,si m-am programat la D-NA POPA.
MARINA,MIKI SPER SA FIM COLEGE DE....BUCURIE.
CARMEN71 CU 23 SAPT
mami_papatot spune:
MUltam tuturor pentru incurajari, majorete si alte pamponete!Am fost miercuri la dr. Predoi si ne-a spus ca nu are sens sa programama inducerea pentru 13 aprilie, pentru ca oricum va veni ea singurica, mai repede...o fi, n-o fi asa, vazand si facand...mi-as dori tare mult sa vina pe 13 aprilie, dar in acelasi timpparca nici nu vreu sa o fortzez...asteptam...deocamdata niciun semn explicit...doar ceva mai multa "budincutza alba" ieri pe hartia igienica..dar nu meduza bronzata, cum tot aud pe la alte mamici...
cu preturile, no comment, asta este...noroc ca pana nasc eu sigur nu se mai scumpeste cu mai mult de atat....think pink!
vali, mercic de incurajari si urari...abia astept sa-mi tin si eu gagalicea in batzuca...si daca o fi sa fie ca minunea ta, nu ma supar deloc!
cristina, pupici dulci! negresit vin cu raportul de garda, caci altfel nu se poate!
maysa, scrie repede 10 mesaje...cate o propozitie pe mesaj...ca sa scapi de moderare si sa vorbim in timp real...dupa cele 10 mesaje, postezi normal...pupici!
luny, abia astept...am si emotii, sunt si nerabdatoare...ma gandesc si cat o fi "pitica de mare"...am nadejdea in Dumnezeu ca va fi bine!
pierrine, cred ca tine de organismul fiecareia...eu am facut anestezie generala si nu am avut absolut niciun fel de probleme dupa...si din cap am dat slava Domnului...imi zicea mama ca ma suceam pe taoate partile si-mi scoteam firele alea de numa cat am fost la reanimare...eu una merg pe epidurala si stiu ca si cei de la medlife sunt de aceeasi parere...ca n-are sens in zilele astea sa te chinui fara...
miki bubu, bun venit si tie...la fel, baga repede 10 mesaje sa scapi de moderare...
carmen, nu stiu...imi pare rau ca nu te pot ajuta...incearca totusi sa nu-ti faci griji decat pt ceea ce iti spune medicul tau...eu una, nu am stat sa intorc analizele si eco pe toate partile...am facut-o odata cu tt, am plnas 3 zile ca sa ajung la dr. si sa rada de mine...ca in capatul listutei, era scris in chenar "VALORI IN AFARA LIMITELOR NORMALE"....iti imaginezi ce spaima am tras...cand colo, trebuia ca valorile mele sa fie incadrate in chenar ca sa fie in afara limitelor normale...eu ced ca daca era ceva ingrijorator, medicul ti-ar fi atras atentia si explicat chiar el...pupici!
Doar 2 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
zeririlouiza spune:
Buna fetelor, eu mai rarut ca deh copilu, serviciu si tot asa
Va urez sarcina usoara la toate noile gravidute, si mergeti cu incredere ca e super ok si nasteri usoare
Vali ce mai faceti voi ce-ti mai face comoare?
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
miki_bubu spune:
Am vazut si eu ca s-au marit preturile!Sper totusi sa nu le mai mareasca pana in august, ca o cam incurc!
miki_bubu spune:
Carmen71...sper sa fim colege, ca nu vreau sub nici o forma sa fiu singura pe acolo! Eu sunt tot la dr. Mendez, si m-a programat la cezariana e 1 august...dar mai vedem pana atunci.Am inteles ca pleaca de pe 9 august in concediu, sper sa nastem pana atunci!
Marina_1609 spune:
peste 10 zile merg si eu la eco la dr Chitescu. sper sa fie bine si la mine.
Carmen, tu te-ai programat la dr POPA la consultatie sau deja la nastere? daca aflu ca nu va fi nici Pelinescu in august, tot la popa sa ma programez si eu...
mami_papatot, cum stai cu emotiile? eu in locul tau as fi lesinata. cred ca abia astepti. si mai e asa de putiiiiiiiin
22+
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
mami_papatot spune:
zeriri, fetitza ta e o frumoasa si o veselita...iti vine s-o mananci...
Doar 2 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
M&M spune:
Am facut si eu saptamana asta eco la madam Chitescu...sincer, mie nu mi-a placut de dumneaei. In primul rand eram prima programata , dar cand am ajuns acolo era deja cu cineva in cabinet, asa ca am asteptat vreo 20 de min, in cabinet era fum de tigara.., ecografia a durat 15 min si mi-a dat un cd pe care erau inregistate 2 min, din care 1 min numai cu activitatea cardiaca a bebeului. SI pentru toate astea am platit 3oo lei.
MI-am zis si eu of-ul..
Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"