Nasterea la Medlife (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulut spune:

quote:
Originally posted by gyorgi

lulut iti trimit un link care explica exact cum este cu saptamanile; In josul paginii o sa vezi ca la recomandari poti sa vezi si in cate saptamani esti in functie de UM.

Te pup si sarcina usoara iti doresc!

http://www.kidz.ro/articol/Sarcina/1515/Cum-se-calculeaza-data-probabila-a-nasterii.html

Gyorgi + Raluca Maria - 09.03.2008

multumesc mult Gyorgi. e asa cum stam si eu si cum mi-a spus si Dr Mendez... dar ma daduse peste cap dr Popa pt ca am fost la eco si mi-a zis ca am 10s si 3 zile, iar eu stiam ca am 11 incheiate. ma mai duc si vineri la ea, sa vedem ce se vede la eco. de-abia astept!!
.... apropo... nu m-as fi gandit niciodata ca numar zilele, ma apuca si rasul cand ma gandesc ce tragedie fac pt o zi in plus sau in minus!!
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vali, nu cred sa se supere nimeni ca nu mai tinem listuta, sunt tot mai multe fete Medlife, intr-adevar!..tu ce mai faci?
MAMI.P, MAI AI ASA PUTIN SI-O TII PE HONEY IN BRATE!!NASTERE USOARA, SI MULT CURAJ SI NOROC!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Buna,

Sunt si eu o graviduta f mica am 7 sapt(um 11.02.2008)si tot incerc de ceva sapt sa vb cu voi....sper ca macar de data asta ve functiona.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen71 spune:

nu am mai intrat de mult,dar am citit tot!
BUN VENIT!fetelor noi,si nastere cat mai usoara si sanatate pt fetele care urmeaza.
LUNY ,esti bine ?
eu merg maine la morfo-fetala 24 sapt la dna CHITESCU.am 3 eco la 3 medici diferiti.sant f dezamagita ca in august toti sant in concediu.ma programez maine la dna MIRELA POPA,am inteles ca ea e singura pe baricade in august.as fi preferat un medic barbat,dar asta e....
mai naste cineva intre 2-8 aug?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Buna fetelor!
Scapati-ma si pe mine de o dilema, voi, cele care ati nascut deja. Nu am avut de lucru sa caut informatii despre epidurala si am gasit o gramada de nemultumite de efectele ulterioare ale anesteziei(picioare amortite, dureri de spate care persista la cateva luni, chiar cicatrice in locul montarii cateterului). E drept, nici una dintre cele patite nu au nascut la medlife. Banuiesc ca depinde foarte mult si de medicul anestezist sa nu existe efecte secundare, dar vreau sa ma linistesc.
Voi cum ati suportat-o?
Si mai ales tu, Luny, ca esti trecuta recent prin asa ceva? Te resimti in vreun fel dupa epidurala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

carmen71, eu am dpn-ul pe 14 august dar cum este posibil sa fac cezariana...cred ca va trebui sa fac programarea mai devreme. eu sunt la dr.Pelinescu. nu stiu cand are concediu. trebuie sa ma interesez si eu ca sa pot sa vorbesc din timp cu alt medic in caz ca pelinescu nu va fi. dar sa stii ca am auzit de bine de Mirela Popa. nu conteaza daca e barbat sau femeie. important e sa-si faca treaba calumea

21+

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by pierrine

Valentina,
Buna treaba ai facut ca ai deschis subiectul asta. A adunat o multime de mamici dornice sa nasca in conditii civilizate.
Voiam doar sa-ti spun ca tocmai am vazut pozele cu pitica ta. E super-dragalasa!Sa-ti traiasac asi sa-ti aduca numai bucurii!

Pierrine

Multumesc frumos si ma bucur ca acest subiect este util multor fete.

Luny, noi suntem bine, crestem, avem deja primul dintisor si radem toata ziua. si pe mami si pe bb Matei.

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Multumim pt. urarile de bun-venit, banuiesc ca-mi erau adresate si mie ! Nici o problema cu listutza, am crezut ca asa trebuie.

Am fost ieri la intalnirea preanestezica, imi va face rahi-peridurala, a ramas fixat pe 22 aprilie, la ora 13, dar m-a chemat de dimineata de la 8, ca sa ma pregatesc, sa-mi iau rezerva in primire etc.
Aviz amatoarelor, vedeti ca de luni s-au modificat tarifele: nasterea naturala/cezariana e 4100 RON, cazarea la camera single e 500 RON, iar la camera dubla 250 RON.
Pe masura ce trece timpul, incep sa am emotii.

Marysa, ca sa poti vorbi cu noi in timp real, scrie repede 10 mesaje, ca deocamdata esti moderata si apar mai greu mesajele tale.
Cristina37+Andreea
AMR doar 12 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

carmen, suntem foarte bine si noi, dar trecem prin perioada frichinelii!
pierrine, eu nu am auzit pe nimeni care sa aiba vreo problema dupa epidurala!...chiar nimic nu am avut din ce ai spus tu acolo, nici nu a dururt cand mi-a pus cateterul ala, sunt prea profi...m-a jenat ceva prin spate, dar nu durere insuportabila, iar dupa nastere, nici capul nu m-a dururt, nimic! stai linistita!
criss, tu esti veche p-aici deja, dragutza!
dar s-a scumpit ceva, vad!iar!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

[font=Comic Sans MS][/font=Comic Sans MS]
Buna dimineata fetelor! Si eu sunt noua pe aici....de ieri mai precisNoi avem 23 sapt, asa ca bebe se va naste pe la inceputul lunii august.Sunt hotarata sa nasc la Medlife, de aceea mesajele voastre imi sunt de mare ajutor!

Mergi la inceput