Nasterea la Medlife (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaDulcica spune:

quote:
Originally posted by pierrine

Salutare mamici si burtici!
Intrebare pt. fetele dr-lui Mendez( mai ales): voua la ce nr. de saptamani v-a mai dat de facut analizele pe care le-am facut la inceputul sarcinii? Ca eu sunt in 29 sapt, pe 11.04 ma duc la control si ma intreb daca sa-mi fac analizele de sange pana atunci sa ma duc cu ele gata facute sau astept sa-mi zica el?
Pierrine

dana bucuroiu

Mie mi-a dat sa fac doar glicemia ca ma ingrasasem mult. Dar cand am mers la medicul de fam sa imi ia sange, mi-a facaut un set mai complet de analize, inclusiv analiza urinei. Deci mai bine asteapta sa iti zica el ce sa faci

Diana 32+ - DPN 26 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulut spune:

buna burtici!!
am 2 probleme, help!!!
1- nu stiu cate saptamani am, daca e posibil asa ceva !!! am 4 pareri de la 2 eco si 2 medici. UM este 23 ian, ma lamuriti voi???
2- am programare la dr Mendez pe 29 aprilie la ora 9, si as vrea sa o mut o saptamana mai tarziu. Vrea cineva sa faca schimb???

va pup pe toate si pe toti sambureii, "faso", gamalii, gamalici... sau cum mai botezati voi minunilea astea mici.

Lulut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Mersi, Diana! Pana la urma m-am hotarat sa astept sa vad ce zice dr. Mendez apropo de analize. Eu am programare la 18.00, daca mai intarziati pe acolo poate ne intalnim?!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mami_papatot!!! Mai e putin..nastere usoara si abia astept sa ne povestesti cum a fost..

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Dragele mele,

Atunci cand am deschis acest subiect,cu cateva luni in urma, nu am crezut ca va avea asa succes si ca vom ajunge, iata, la cap.8.

Deoarece pe zi ce trece numarul pacientelor care vor naste la Medlife creste, consider ca nu e cazul sa mai facem listuta...sper sa nu va suparati, dar ar insemna ca, peste cateva capitole doar listuta sa aiba cateva pagini...in plus, odata cu nasterea, multe dintre fete au mult mai putin timp sa intre si sa scrie, pt.ca bebelusii cer timpul pentru ei.

Scriu acest mesaj pt. ca am vazut ca sunt f.multe gravidute noi...va urez bun-venit, sarcini si nasteri usoare tuturor!

Sper sa nu supar pe nimeni, am incercat sa tin pasul cu voi, dar, din pacate timpul meu e f. limitat!

Ma bucur nespus ca sunteti multe paciente ale dr. Mendez...si eu am nascut cu el, este un dr. si un OM minunat si sa stiti ca stie de acest forum si de acest subiect (de la mine)

Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume...merg sa sterg listuta!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Uitasem un lucru f.important: sa o felicit pe Iubu...

Iubu, draga mea,m-am bucurat nespus sa vad ca, in sfarsit ti s-a implinit visul si esti ...iti doresc din suflet sarcina usoara si la termen...sa ai un bebe sanatos, mancacos si cuminte...sanatate multa si numai bine...ma bucur ca am avut mana buna!

Mami papatot,nastere usoara sa ai...iar printesa ta sa fie frumoasa, papacioasa si cuminte ca si a mea,care e o scumpa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Vali merci mult de tot...
Vei vedea cu timpul...ca vei avea mai mult timp.. Eu am un pui de 1 an si jumatate deja..si la inceput eram ca tine ..cu timpul dar ai sa vezi incet incet isi face programul lui..si avem timp si pt noi..Acum ca voi avea 2 pui va fi mai complicat dar am sa-mi iau ajutor...
Va pup pe toate..Bun venit celor noi si revin cu detalii dupa echografia de luni 14.04 de la Dr.Popa Mirela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iubu77

Vali merci mult de tot...
Vei vedea cu timpul...ca vei avea mai mult timp.. Eu am un pui de 1 an si jumatate deja..si la inceput eram ca tine ..cu timpul dar ai sa vezi incet incet isi face programul lui..si avem timp si pt noi..Acum ca voi avea 2 pui va fi mai complicat dar am sa-mi iau ajutor...
Va pup pe toate..Bun venit celor noi si revin cu detalii dupa echografia de luni 14.04 de la Dr.Popa Mirela

Stiam ca mai ai un pui mic...de pe celalalt site...sa-ti traiasca si sa te bucuri de copilasii tai!
Sa stii ca sunt multumita de cum decurg lucrurile cu bebita mea si deja ma gandesc si eu la bb2
Acum e mai greu pt. ca inca alaptez exclusiv si mai si muncesc...noroc ca pot lucra de acasa.
Ma bucur ca vei fi mamica de nov-dec 08...
Fug, ca piti e maraita, am facut vaccinul azi...va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Valentina,
Buna treaba ai facut ca ai deschis subiectul asta. A adunat o multime de mamici dornice sa nasca in conditii civilizate.
Voiam doar sa-ti spun ca tocmai am vazut pozele cu pitica ta. E super-dragalasa!Sa-ti traiasac asi sa-ti aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyorgi spune:

lulut iti trimit un link care explica exact cum este cu saptamanile; In josul paginii o sa vezi ca la recomandari poti sa vezi si in cate saptamani esti in functie de UM.

Te pup si sarcina usoara iti doresc!

http://www.kidz.ro/articol/Sarcina/1515/Cum-se-calculeaza-data-probabila-a-nasterii.html

Gyorgi + Raluca Maria - 09.03.2008

Mergi la inceput