Nasterea la Medlife (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Diana, nici eu nu l-am sunat pina acum, ca nu am avut nevoie... In privinta programarii sunt in aceeasi situatie. Si mie mi-a spus sa revin in 2 saptamini si n-am gasit loc, asa ca intr-una din zile o sa ma duc frumusel si o sa ma asez la usa. Eventual cind iese asistenta o sa-i spun despre ce e vorba...Probabil ca asa va trebui sa procedam pina la sfirsit pentru ca ne va chema tot mai des de acum incolo...

Jackie 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

hello mamici si burtici!

noi suntem in asteptare, pt ca saptamana asta trebuie sa vina bebe mic...daca nu se intampla nimic intre timp, miercuri mergem sa vorbim cu Dr. predoi si duminica facem inducere...abia astept...

ema, multumim tare mult de incurajari...vbele tare sunt mana cereasca...

Doar 6 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Diana,
Te poti duce linistita la usa dr-lui fara programare, oricum o sa te cheme acum din ce in ce ,mai des, probabil la 2 sapt, pana la sfarsitul sarcinii. Nu iti face griji, te primeste oricum. Desi...mi-ar fi placut sa ramai pe 11 aprilie, ca ma duc si eu si poate ne-am fi intalnit.
O sapt. buna,

dana bucuroiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaDulcica spune:

quote:
Originally posted by mami_papatot

hello mamici si burtici!

noi suntem in asteptare, pt ca saptamana asta trebuie sa vina bebe mic...daca nu se intampla nimic intre timp, miercuri mergem sa vorbim cu Dr. predoi si duminica facem inducere...abia astept...

ema, multumim tare mult de incurajari...vbele tare sunt mana cereasca...

Doar 6 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Scoatem majoretele

Iti doresc din suflet sa ai nastere usoara si bebe sanatos si te asteptam cand poti sa ne spui cum a fost!
Te pupam

Diana 32+ - DPN 26 mai

Mergi la inceput

Salutare mamici si burtici!
Intrebare pt. fetele dr-lui Mendez( mai ales): voua la ce nr. de saptamani v-a mai dat de facut analizele pe care le-am facut la inceputul sarcinii? Ca eu sunt in 29 sapt, pe 11.04 ma duc la control si ma intreb daca sa-mi fac analizele de sange pana atunci sa ma duc cu ele gata facute sau astept sa-mi zica el?

dana bucuroiu

Mergi la inceput

Mami Papatot,
Iti tinem pumnii, ca esti pe ultimii...50 de metri!! Sa nu uiti sa revii cu detalii dupa eveniment.
Sa ai o sapt.usoara si fara emotii!

dana bucuroiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Pup, fetele,
Desi nu intru prea des, sunt aici si va citesc!

Oana, eu am facut eco la dr. Munteanu, e cumsecade, desi in aparenta pare rece. Bineinteles ca te primeste cu sotul, eu cu el am fost. Ecografia o si printeaza si-ti da si CD, dar trebuie sa-i spui inainte de a incepe ca ai vrea si CD. Intra in costul ecografiei.
Diana, nu e cazul sa-l suni pe Mendez ca n-ai gasit loc, pur si simplu te duci acolo, ori pe la inceputul rpogramului ori pe la sfarsit si te primeste. Pe mine m-a chemat saptamanal in ultima luna si n-aveam cum sa mai gasesc loc.
Corina, sorry, dar n-am auzit de doctorita ta.

Maine ma duc din nou la Mendez, am fost si vineri, dar nu m-a mai consultat, ma vede maine. Mi-a recomandat cezariana din cauza streptococului B si maine am si intalnirea cu anestezistul. A ramas pe 22 aprilie. Abia astept, desi am ceva emotii si teama.

Pup si noapte buna!

Cristina37+Andreea
AMR doar 15 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

P.S. Poate ma treceti si pe mine in listuta voastra, please!

Cristina37+Andreea
AMR doar 15 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

diana dulcica, astea-s pimele mele majorete...mercic si pupici dulci!

pierrine, multumesc de incurajari! abia astept sa o vad pe gagalice!

si cu sigurantza va voi povesti ce si cum, mai ales ca aici experientzele despre nasterea naturala sunt rara avis!

maine dimineatza merg la dr. si sper sa fie de acord cu inducerea de duminica...am emotii ca poate nu va dori sa vina duminica la spital...nu stiu! vedem!

Pupici dulci!

Doar 5 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaDulcica spune:

quote:
Originally posted by pierrine

Diana,
Te poti duce linistita la usa dr-lui fara programare, oricum o sa te cheme acum din ce in ce ,mai des, probabil la 2 sapt, pana la sfarsitul sarcinii. Nu iti face griji, te primeste oricum. Desi...mi-ar fi placut sa ramai pe 11 aprilie, ca ma duc si eu si poate ne-am fi intalnit.
O sapt. buna,
Pierrine

dana bucuroiu

Pai pana la urma o sa merg pe 11 aprilie ca si-a luat sotul concediu. Eu am programare la 15:40. Tu?

Diana 32+ - DPN 26 mai

Mergi la inceput