Caut Pregnyl
Raspunsuri - Pagina 4
Sheannamp spune:
i]citat din mesajul lui baltina[/i]
buna ziua,inca mai cautati pregnyl??? v.a fost recomandat pe reteta??? dc sunteti inca interesat vi.l pot oferi eu.l.am cumparat pt sora mea care intre timp nu a mai avut nevoie de el.astept raspuns.il pot oferi dupa data de 14 oct.paula
mihaelapelin spune:
buna
am nevoie de 9 fiole de pregnyl 5.000.
ma poti ajuta te rog?
pelin_bv@yahoo.com
Iti multumesc mult
giggsy spune:
detin pregnyl 5000 // 6 fiole
nu imi mai este necesar
putem fi contactati pe adresa giagigs@yahoo.com
vally spune:
si eu am nevoie de 12 fiole pentru sustinerea sarcinii
mai e de actualitate ????
valentina_ctin@yahoo.com
multumesc mult !!!!
proaspata
http://bd.lilypie.com/cD9Vp2.png
mihaelapelin spune:
Mi-a cumparat cineva din Austria. Am ramas cu o cutie. Daca va intereseaza trimiteti email la pelin_bv@yahoo.com
moflild spune:
Saluatare
baietelul meu are 9 luni, nu are coborat testicolul drept, ni s-a recomandat tratamentul cu pregnyl 500 u.i.,10 buc, dar nu-l gasesc. Poate sa ne ajute cineva, va rog email pe moflildi@yahoo.com. Astept scrisorile mamicilor care au fost in situatia mea, daca tratamentul cu pregnyl a dat rezultate, pe la ce varsta vi s-a recomandat, si in cazul in care ajungem la interventie chirurgicala in ce consta si pe la ce varsta se efectueaza.
multumesc
babyyy2009 spune:
caut 2 fiole de pregnyl. daca ma poate ajuta cineva , sunt din bucuresti si am mare nevoie , va rog din suflet.. nu gasesc pe nicaieri
SoriLea spune:
Salutare oameni buni.
Am o rugaminte, informativa ffffff bine inainte de a folosi pregnyl, DA STERILITATE, SI MAI ALES LA BARBATI FACE RAVAGII.
Vorbesc din experienta nu din auzite.
SANATATE MULTA VA DORESC.
...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea
eramyse spune:
si eu am nevoie de 12 f pregnyl 500u (sau sunt bune si de alta concentratie)
eramyse@yahoo.com
titelu spune:
Baietelului meu s-a recomandat 10 fiole de 500.Din pacate mi-i s-a adus de 5.000,Azi am trimis in Germania banii ptr 10 fiole de 500.L-au gasit acolo.Nu stiti pe cine ar interesa Pregnyl de 5.000.Il dau la pretul cu care l-am cumparat in Franta.