Caut Pregnyl
Raspunsuri - Pagina 2
strumfi2004 spune:
Tanima, stiu ca esti din Pitesti, daca de 5000 iti trebuie, am gasit eu acum vreo 2 luni la farmacia de langa Arax, visavis de teatru.
Gratiela, Maria si Stefan
Crede in ochii copilului tau!
tanima_i2002 spune:
Strumfi, farmacia de langa Arax se numeste Impala, daca nu ma insel si a sunat un prieten acolo ca avea o cunostinta si nu mai aveau. In plus avem un prieten care este distribuitor la medicamente si ieri a fost prin aproape toate farmaciile din Pitesti. nimic.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
tanima_i2002 spune:
Momentan, datorita unor fete de milioane am facut rost de fiolele de care aveam nevoie, in plus intamplator am gasit si la o farmacie 6 fiole. Astfel ca momentan am rezolvat problema, drept ptr care nu pot decat sa multumesc forumului DC ca exista.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
Sheannamp spune:
Autor: ivanoiuadela9
Subiect: Pregnyl de 1500 u.i.
Trimis la: 04/07/2008 15:24:25
Caut urgent 3 fiole de Pregnyl 1500 u.i. pentru fetita mea de 6 ani . Am cautat in cateva orase ale tarii dar in nici o farmacie nu se mai gaseste . Doctorul mi-a spus ca la noi in tara nu se mai aduce ( sa merg la bulgari sa iau ) si nu exista nici inlocuitor pentru el . Ma poate ajuta cineva ?
Va multumesc.
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: ainia
Raspuns la: 05/07/2008 14:42:52
Incearca prin reteaua farmaciilor Dona. Sora mea a avut nevoie saptamana trecuta si i-au adus ei de prin tara aici, la noi in oras. In schimb HelpNetul nu a vrut sa trimita. Aveau si ei in Bucuresti am inteles.
Lavinia
tudosescu spune:
Buna ziua,
Am nevoie urgent de Pregnyl 500 ui 6 fiole pentru baietelul meu de 6 ani.
Sheannamp spune:
Subiect: caut Pregnyl de 1500 u.i.
Trimis la: 14/07/2008 15:35:24
Caut urgent 3 fiole de Pregnyl 1500 u.i. pentru fetita mea de 6 ani . Am cautat in cateva orase ale tarii dar in nici o farmacie nu se mai gaseste . Doctorul mi-a spus ca la noi in tara nu se mai aduce ( sa merg la bulgari sa iau ) si nu exista nici inlocuitor pentru el . Ma poate ajuta cineva ?
Va multumesc.
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: ancasoare
Raspuns la: 17/07/2008 12:45:52
eu am pregnyl dar este de 5000 Ui. Daca te intereseaza da-mi PM.
maitreyi spune:
in iasi avem vreo sansa sa gasim?
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063
marilenan spune:
quote:
citat din mesajul lui Sheannamp
Subiect: Pregnyl de 1500 u.i.
Trimis la: 04/07/2008 15:24:25
Va multumesc.
Raspunsuri:
Buna, sunt Marilena din Constanta si am fiole de pregnyl 1500 ui. Daca nu ai gasit inca contacteaza-ma pe mail m_niculaie@yahoo.com sau pe mess id toniacosu. O zi buna
Autor: ainia
Raspuns la: 05/07/2008 14:42:52
Incearca prin reteaua farmaciilor Dona. Sora mea a avut nevoie saptamana trecuta si i-au adus ei de prin tara aici, la noi in oras. In schimb HelpNetul nu a vrut sa trimita. Aveau si ei in Bucuresti am inteles.
Lavinia
ivanoiuadela9 spune:
salut
Iti multumesc din suflet ancasoare dar sunt prea puternice pentru ea. Sper sa gasesc totusi undeva .
Te-am pupat
Eseea spune:
Ancasoare, te rog daca poti ajuta cu pregnylul pe Kopanel, in caz ca il mai ai. Uite aici unde a solicitat :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123524
my baby