Copiluti de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... bau, la noi e frig, a venit iarna, brrr

Teddy si eu sint curioasa, ce gust au ouale in gelatina ?

Andutzy desenele facute de Dragos sint de la noua gradinita ?! Sanatate multa la prichindei.

Ma duc sa trezesc ploada si revin.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Nu, Danelutza, la vechea gradinita. Aici inca nu a apucat sa realizeze "opere de arta" . Nu a mers decat 3 zile, si alea cu pauza de week end si azi pauza din cauza conjunctivitei. Apropos, a fost pediatra, e virala treaba, de asta a facut si febra. Ne-a dat tratament si pt mucisorii lui Horia actionam doar local cu ser fziologic. Lui Dragos i-a schimbat picaturile de ochi si parca deja aratam mai bine dupa o singura aplicare.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Nu conteaza la care gradinita a facut desenele, important e ca are talent . Sanatate multa, urit daca e viral, de fapt cu cald-frig-cald-frig, e imposibil sa fie altfel, ma refer la vreme.

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutulgalben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Andra, Dragos are talent. Serios! Alexia deseneaza pe langa. Nu v-am zis. I-am aruncat acuarelele ca intr-o seara a apucat-o talentul culinar. Le degusta.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Monule a mea degusta tot si imi da si mie

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutulgalben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andutzy, asta voiam sa-ti spun si eu, ca i-am admirat desenele lui Dragos, pai Tudora abia se chinuie sa nu dea pe linga in contur (cum fiecare cioara cu puiul ei, mie mi se pare maaaareee progres ca face asa si ca stie aproape culorile, chiar daca le poceste numele, inteleg ce spune si le stie si in romaneste si in engleza, maare lucru - si o laud la toata lumea). Pai, daca ar desena ca Dragos, cred ca ar sti toata Romania, toata Canada, plus o jumatate din forum. Glumesc, dar sa stii ca m-am minunat in fata desenelor lui! Felicitari!

Mai mult nu am spor sa scriu, pentru ca sint deprimata din cauza... cui credeati!?! A iernii, bineinteles! Tot spun ca vreau soare, ca nu mai vreau iarna, dar nu ma aude nimeni! Acum e soare si un grad afara, mare brinza! Dar ca si cum ar fi 21 (ca la voi), m-am pregatit si ma duc si vin pe jos de la scoala/gradinita! Na! Sa-i fac in ciuda! Zapada e ca la balamuc, nici nu da semne sa se topeasca. Dar trotuarele si strazile sint, in sfirsit, curate! Ma duc cu carutul, cu bebe si vin cu Tudora in carut si bebe in wrap. Ma pregatesc de zici ca trebuie sa traversez Bucegii! Imi iau si aparatu' de fotografiat sa ca imortalizez momentul!

Androix, Loreen, Elisor, Fran si multe alte fete, la voi a venit primavara... nimic, nimic!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Maine dimineata merg la gradi sa o inscriu. Acum am completat un formular de inscriere si vad ca trebuie o radiografie pulmonara, VDRL de la unul din parintiVoua vi s-a cerut asa ceva?

Desenul.Papadia mea mazgaleste. Chiar si cand ii desenez eu ceva vine si mazgaleste peste. Ea spune ca deseneaza frumos, ca ma ajuta, dar nu face decat niste liniute insistente care in final arata a mazgaleala. Se vede clar de aici lipsa ei de rabdare. E foarte repezita si pripita. Totul trebuie sa se consume imediat.

Mergi la inceput

Adina si a mea e la fel de repezita, face exact ca Ema ta, e repezita ca seamana cu tat'su, daca semana cu mine desena, nu ca as fi avut talent, dar aveam rabdare sa colorez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Danelutza, daca vezi ce desene fac eu...te gandesti la un copil de sc.generala. Sunt total pe langa. Dar imi placea si mie sa colorez la nebunie.:D

Sunt tare uimita. Lego comandat la inceput de februarie n-a ajuns, dar azi am pimit bilet de la posta ca a venit bebelusul comandat acum 10 zile!

Mergi la inceput

Nelia cred ca a venit vara nu primavara, ca au cam disparut fetele si nici nu dau semne sa revina.

Gusta ce mai face Mara, nu mai zici nimic ? Ce-ati facut de paste ?

Oana C cind revii cu noutati despre Eva ?

Mergi la inceput