Copiluti de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

ALOCATIA: am fost la BRD sa cer sa imi vireze alocatia in contul meu deschis la ei, am primit un extras de cont si niste indicatii scrise despre ce trebuie sa contina si unde sa merg sa depun dosarul . Adica acum trebuie sa fac un drum pana langa Stadionul National, unde este DIRECTIA DE MUNCA SI PROTECTIE SOCIALA Bucuresti - > Serviciul Monitorizare Prestatii si Servicii Sociale -> Str. Hambarului nr. 6 Sector 2.... No problem, macar scap de drumurile lunare la posta

Acte necesare pentru dosarul de virare a alocatiei in contul de card:
- extras de cont, stampilat si semnat de banca;
- copie CI/BI parinti;
- copie certificat nastere copil;
- formular standard (se gaseste la Directia de Munca).

De pe www.ddfssbuc.org/" target="_blank">site-ul Directiei de Munca eu inteleg ca pot trimite documentatia si prin e-mail... dar cum la telefon nu raspunde nici naiba (de ce-ar raspunde? ), o sa ma inarmez maine cu docomentele, le scanez si le dau drumul electronic.... sa vedem daca primesc vreun raspuns...

Adina: www.ddfssbuc.org/" target="_blank">aici gasesti informatii despre dosarul pentru alocatie... cred ca poti arunca o intrebare pe site. Nu stiu insa cum se procedeaza pentru alocatia restanta...

Andutzy, sanatate multa puilor tai ! Incearca sa ii pui lui Dragos si ser fiziologic in oki. Carina asa a scapat de secretia galbena cu care am adus-o de la maternitate. Tin sa iti spun ca i-am pus genticol in oki vreo doua saptamani (fara rezultat), si cand am intrerupt genticolul si i-am bagat ser fiziologic i-a trecut in doua zile. De asemenea, vezi poate gasesti picaturi dintr-acelea de care li se pun nou-nascutilor - cu nitrat de argint, cred. Parca se cheama Colargol (sau Protargol ? ).

Tdi, felicitari ! Moama ce gospodina esti ! Merci de indicatii , cred ca anul asta o sa ma risc si eu la oua si soricei.
Si o intrebare: Up&Go este o firma, cum e Pampers ? Scuze de intrebare tampita, io nu prea le am pe-astea

Bea, si eu te citesc dar de nu prea raspund ... in general . Oricum, va admir cat de multe lucruri faceti in timpul vostru liber, si mai ales ca mergeti peste tot cu Pifosul.

Monule, merci de link-uri. Am reusit sa intru, in fine, la vreo cateva zile dupa ce te rugasem sa mi le trimiti. Sper ca printesele tale sunt sanatoase.

Gabitza, mey, dar voi mai mult stati pe-acasa decat la serviciu : de 8 martie liber, de Summit NATO liber, pai e corect ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Adina, rucsacelul Emei de gradi trebuie sa contina:
pijama
prosop de dimensiune mica cu agatatoare
schimburi de rezerva: bluzita, pantalonas, ciorapei, chiloti pentru situatii de urgenta
aici, la gradinita unde mergem acum ne cer si un pachet de servetele umede pe luna pt cand fac kk
incaltaminte de interior usor de incaltat.
Mai adaug daca imi mai vine in minte ceva.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by ChrisDun

Si o intrebare: Up&Go este o firma, cum e Pampers ? Scuze de intrebare tampita, io nu prea le am pe-astea

Gabitza, mey, dar voi mai mult stati pe-acasa decat la serviciu : de 8 martie liber, de Summit NATO liber, pai e corect ?

Scutecele cu pricina cred ca sunt Libero Up&Go.

Iar cu liberele, asa e cand lucrezi la stat

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

adina in plus la listuta lui andutzy
-canutza de plastic cu numele ei (adica iei un marker si o colorezi)
-periutza de dinti si pasta, le foloseste dupa masa de prinz
-olitza daca mai este cazul
- sosete de schimb
- pantofiori de interior cu talpa cauciucata, ca sa nu alunece, noi am luat tenisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ChrisDun, www.dropshots.com/teddylyon1#date/2005-04-27/16:11:15" target="_blank">astia sunt kilotzeii...cred ca asa se numeste firma, up&go.
Lucas, am luat ideile de la un subiect pe DC, "la bucatarie", io le-am adaptat putin, am scris aici pe pag.1 reteta, daca mai ai intrebari iti raspund cu placere. Ouale le-am spart cu manerul de la cutit, am dat o spartura mica "la fund" apoi am rupt usor cu degetele coaja pana s-a facut o gaura suficient de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Chris, mi-e raaaaaaaaaaau!!! Pentru cati bani tb sa alerg atata? Cat este alocatia/luna? MI-e clar ca eu tb sa anunt schimbarea domiciliului. O sa scanez documentele, oare functioneaza si asa? Zi-mi daca reusesti tu.

Lucas, Andutzy, multumesc!!! Am niste emotii de zici ca merg la examen.

Am comandat un Lego de la quelle acum 7 saptamani si inca n-a ajuns pachetul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Adina, am comandat la Top Shop un aparat de vibromasaj din 9 ianuarie si tot nu a venit. Ba m-au mai sunat de vreo 2 ori intre timp sa ma intrebe daca il mai vreau, dar de ajuns tot nu a ajuns. ROMANIA!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, cum a fost la Constanta?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Tdi, felicitari,arata incredibil ouale acelea!!! tare sunt curioasa daca cele in gelatina sunt si gustoase. Soriceii sigur sunt pe gustul meu, dar nu stiu cum sunt ouale in gelatina. Ai facut si tiramisu. Cum reusesti sa-l scoti in stare buna din vasul mic, care imi pare cam inalt?Am vazut printre poze o burtica cu o cusatura..? Ce s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! La noi se lucreaza la server vreo ora asa ca nu putem lucra. S-o creada ei ca diseara stau o ora in plus.

Adina - alocatia nu iti mai vine pentru ca nu ai ridicat-o 3 luni (pare-mi-se) consecutiv, ca sa iti vine din nou trebuie sa mergi sa faci cerere. Iar pentru cele ratate, nu pierde timpul, ca ma impresia ca trebuie sa le ceri in max. 1 an; nu se depune dosar nou, ci trebuie sa faci o cerere in care soliciti alocatiile restante + atasezi copie de pe CI si certificatul de nastere al copilului. Pentru schimbarea de domiciliu habar n-am ce trebuie sa faci, dar banuiesc ca tot asa, pe baza de cerere. In orice caz, cererea pentru alocatiile ratate, cu documentele doveditoare, poti sa le trimiti si cu posta simpla.
Alocatia am impresia ca s-a marit la 32 RON, ca luna asta atat mi-au dat, sper ca n-a gresit oficianta.
A, sa nu uit, tinem pumnii atat pentru gradi, cat si pentru debutul la munca.

Chris - in ce sector ai domiciuliul? Ca eu il am in sect. 3 si tot de Directia de pe str. Hambarului apartin (se ajunge foarte usor - este exact la intersectia Pantelimon cu Iancului, faciu dreapta pe langa MacDonald's si a doua strada pe stanga). Daca tu domiciliezi in alt sector, inseamna ca tot Bucurestiul merge acolo si deci si Adina. In alta ordine de idei, asta voiam sa-ti spun si eu: ca nu cu BRD-ul trebuie sa vorbesti, ci la organul care trimite banii.
Multumesc si pentru inventarul fetelor din concurs, in paralel scriu si votez. Intrebare: ce poza are Mercedes la p. 23? Si nici poza Cloretei de la p. 27 nu stiu care e.

Daniela/Teddy - felicitari pentru specialitatile culinare. Bag seama ca la mine cat va trai mama nu o sa gatesc de Paste/Craciun; abias astept sa vina Pastele, mergem si noi acasa si mancam ca purceii

Oana - bine ca a trecut frumos prima zi, incep sa ma ia si pe mine emotiile cu gradinita asta. Aoleu, which reminds me, unde inscriem plodul?

Cloreta - cum ati convins-o pe Teodora sa faca kk la WC? Ca noi avem aceeasi problema: din cauza constipatiei (sau pentru ca ii e frica, nu stiu exact) Ana refuza sa faca la WC, desi de pampers pentru pipi am scapat din vara. Si noi cumparam pampers din ani in pasti pentru ca face kk cam o data la 2 zile (dat fiind ca face doar kk, am scazut standardul de la Pampers la Happy, ca mai mult de 10 min. nu sta cu el si nu are cum sa se irite, daca ma enervezx trec la marca cea mai ieftina). Una peste alta: de cate ori ii propunem sa faca kk la wc reuza cu indarjire, sper sa scapam de problema pana la toamna.

Pisik - m-ai amuzat cu ultimele noutati in materie de gatit. Lasa ca nu-ti prinde rau sa mai stai si tu degeaba.

Aseara am avut seara libera ca ne-a sunat bona sa nu mai venim dupa Ana ca o tine la ea. M-am intristat eu ca ne-a sunat cam tarziu, spre 8 asa (ca daca stiam mai devereme o zbugheam mai din timp de la munca), dar mi-am revenit repede, asa ca am dat o fuga in Mall, unde am vazut Bucket List; intr-adevar frumos film, iar Morgan Freeman ma omoara in toate filmele in care joaca, asa mos cum este el. A fost placut sa iesim singuri, dar clar am soarta pe care o merit: tot la 10 min vorbeam de Ana sau vorbeam cu vorbeste ea, totul arata ca de fapt imi lipseste. Aceste iesiri ma fac sa inteleg din ce in ce mai mult ca desi ma plang pe la toata lumea cat de greu este sa cresti un copil (mai ales pe Ana), cand nu este in preajma mea imi este dor de ea si de greutatile pe care le provoaca.

Gata, va las acum ca vreau sa mai caut una alta pe net pana nu dau astia drumul la server si trebuie sa ma fac ca muncesc. Pupici si o seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput